Heavy Rain: The Origami Killer

جناب ، وقتی سونی تایید نکرده چجوری رسمی میشه ؟
از این به بعد سایت افتوبه سازی چالوس هم برای God Of War III باکس ارت بزنه رسمی هست دیگه ؟ چون هیچ جا دیگه باکس ارتی وجود نداره !!!!
عجب دلیل موجه ای !!!!! LOL
ادم چه چیزهایی میشنوه !!
گفتم فعلا عزیزم . آفتابه سازی چالوس اگر به قول شما باکس آرت بزنه داد میزنه که باکس آرت کار ِ همین باکس شات سازهایی که Boxshot های Custom میسازن .
گفتم ، همه Retailer ها از جمله معروف ترینشون مثل Amazon و Gamestop این رو توی لیست فروش گذاشتن . خود ِ شکل و شمایل Boxshot هم مشخصه که تایید خواهد شد .
در ضمن درجه بندی Pegi روی Boxshot اروپایی بازی Pending نیست که خود این هم میتونه دلیل باشه بر نهایی بودنش . منظور نهایی هست نه رسمی . رسمی وقتی میشه که سونی و Qunatic Dream تایید کنن ولی با اینکه همه Retailer ها و سایت ها از این دو استفاده کردند با احتمال قریب به یقین هیچ فرقی نخواهد کرد و فقط میمونه مهر تایید .
حرف جفتتون یکیه که!(آرش و نیما)دارین چیکار میکنین؟:biggrin1:
قاطی شد کلا :دی فکر کنم سو تفاهم شد چون به هر حال حرف ها یکی هست . اون کلمه رسمی من فکر کنم کار رو خراب کرد چون منظورم نهایی بود نه رسمی :دی

ممنون از آرش بابت پشت Boxshot.

خب اين بازي 4 شخصيت دارد كه عكس چهارنفر آنها پشت تصوير هستند. نوشته هاي پشت جلد عالي هست و كاملا بازي رو در چند خط توضيح داده ولي يك چيز خيلي عجيب اينجا ديده ميشه كه جالبه.

270389_lback.jpg

Tag اصلي بازي How far will you go to save someone you love? بود كه در اينجا پشت Boxshot اين جمله تغيير كرده و نوشته شده: How far will you go to stop a serial killer? .

كاملا مشخص هست براي چي چنين تغييري صورت گرفته. كسي كه بازي را ميبيند وقتي ببينه پشت بازي نوشته: "تا كجا براي نجات دادن كسي كه دوستش داريد مي رويد؟" يكمي متعجب ميشه كه يك بازي از عشق صحبت كنه . ولي وقتي جمله ي :"تا كجا براي متوقف كردن يك قاتل سريالي مي رويد؟" را ميبيند جو خشن و هيجاني بازي رو حس ميكنه .

گرچه من با Tag اول بيشتر حال مي كردم ولي براي فروش بيشتر هم شده همچين تغييراتي لازمه.

خواهش میکنم حمیدرضا .
ممنون از تو به خاطر توضیحات شیوایی که راجع به Boxshot بازی دادی . نظر خودم اینه که واقعا مثل خود بازی هنرمندانه طراحی شدن و با روح و روان آدم سر و کار دارن .
شخصا از Boxshot اروپا خیلی خوشم اومد .

این بازی دقیقاً تو چه تاریخی میاد؟

به گزارش Famitsu بازی 18 فوریه در ژاپن عرضه میشه ( 69 روز دیگه ) ولی تاریخی برای اروپا و امریکا اعلام نشده . ولی حدس زده میشه برای اروپا و امریکای شمالی نیز در همون زمان ها عرضه بشه .

پشت این باکس شاته زده 720p !
اون قرمز رنگه(عدد دوم) 720p هستش!و اگر این درست باشه خوب اینه دیگه!

(من U2 ریجن یک دارم! چون اینم مثل اون 4 عدد داره و دومیش قرمزه و پشت اون دومی 720P هست خوب مثل همند دیگه :d )

ویرایش :
آرش U2 رو میشه روی 1080P بازی کرد؟اگر میشه که اینم میشه اگر نمیشه اینم نمیشه و فقط عددی رو که قرمز نوشته ( 720P ) میشه بازی کرد :d

آخرین ویرایش:
سمت چپ ِ Dualshock یه عکس قرمز هست که اگر توجه کنید عکس TV هست و اگر یکم بیشتر توجه کنید زیرش نوشته Definition .
بازی 720p هست ، اگر از آخر بیایم ، آخری میشه 1080p و بعدش 1080i و اون عددی که قرمز هست میشه 720p . البته یه جور دیگه هم میشه گفت چون همه Res ها رو گذاشته بازی روی 1080p هم اجرا میشه . به هر حال اون عکس TV و کلمه Definition بیانگر همون Res بازیه .
چون این رو هم داره میشه حدس زد که 100 % این باکس ها نهایی هستند و فقط مونده تایید توسط سونی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or