بیخود کردن ! فیلم ساختن از روی یک فیلم زنده جرم محسوب میشه ! باور کنین که همین HR چیزی فراتر از فیلم و بازی هست و میتونه شروعی برای یک دگرگونی در صنعت سینما باشه ! بعد این احمق ها میخوان ازش فیلم بسازن ؟ پول هم چه بلاهایی که سر آدم نمیاره ...
اگه اشتباه نکنم دنبال کلید دستبند هستی.رو یکی از میزهاست،رو میزها رو با دقت نگاه کن.پاهام خشک شد که اینقدر تو این اداره پلیس چرخیدم باید چکار کنم
پاهام خشک شد که اینقدر تو این اداره پلیس چرخیدم باید چکار کنم

اول باید بری تو اتاق فیلمبرداری لباس پلیس رو برداری بعد دوربین رو هم خاموش کن بعد برو لباس رو بده به ایسن بعد میز بغلی بلاک یه کلید هست باید سریع بری ورداری اگه زود نجنبی باید یه چند ساعتی معطل بشی تا سر بلاک گرم بشهپاهام خشک شد که اینقدر تو این اداره پلیس چرخیدم باید چکار کنم
اقا کسی این بازی رو برای فروش نداره؟![]()
23 تا تا حالا کسی کامل رفته من حداقل برم 10 بار دیگه میرم نه اینکه اینقدربازی 23 تا پایان داره .
لازم نیست اینقدر بری.از چپتر های مهم شروع کن.موقع ورود save رو ok کن.23 تا تا حالا کسی کامل رفته من حداقل برم 10 بار دیگه میرم نه اینکه اینقدر

منم این بازی رو تازه شروع کردم و فکر میکنم بازی خیلی قشنگیه با این که خیلی جلو نرفتم اما واسم جالب بود.
کلا بازی چقدر گیم پلی داره؟
یک سوال دیگه هم داشتم: وقتی با blake رفته بودیم خونه ی اون یارویی که از در و دیوارش صلیب اویزون کرده بود اخرش که تفنگ در اورد منم کشتمش مشکلی نداره؟