Heavy Rain: The Origami Killer

مثل اینکه متاسفانه می خواند از روی این بازی فیلم بسازند!
برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید! :d

خبری از بقیه ی DLC ها نیست؟
بیخود کردن ! فیلم ساختن از روی یک فیلم زنده جرم محسوب میشه ! باور کنین که همین HR چیزی فراتر از فیلم و بازی هست و میتونه شروعی برای یک دگرگونی در صنعت سینما باشه ! بعد این احمق ها میخوان ازش فیلم بسازن ؟ پول هم چه بلاهایی که سر آدم نمیاره ...

پاهام خشک شد که اینقدر تو این اداره پلیس چرخیدم باید چکار کنم
اول باید بری تو اتاق فیلمبرداری لباس پلیس رو برداری بعد دوربین رو هم خاموش کن بعد برو لباس رو بده به ایسن بعد میز بغلی بلاک یه کلید هست باید سریع بری ورداری اگه زود نجنبی باید یه چند ساعتی معطل بشی تا سر بلاک گرم بشه
من برای بار سوم تمومش کردم عجب داستانی بود.دوستان تا چند بار تموم شدنش فرق میکنه.

منم این بازی رو تازه شروع کردم و فکر میکنم بازی خیلی قشنگیه با این که خیلی جلو نرفتم اما واسم جالب بود.

کلا بازی چقدر گیم پلی داره؟

یک سوال دیگه هم داشتم: وقتی با blake رفته بودیم خونه ی اون یارویی که از در و دیوارش صلیب اویزون کرده بود اخرش که تفنگ در اورد منم کشتمش مشکلی نداره؟

منم این بازی رو تازه شروع کردم و فکر میکنم بازی خیلی قشنگیه با این که خیلی جلو نرفتم اما واسم جالب بود.

کلا بازی چقدر گیم پلی داره؟

یک سوال دیگه هم داشتم: وقتی با blake رفته بودیم خونه ی اون یارویی که از در و دیوارش صلیب اویزون کرده بود اخرش که تفنگ در اورد منم کشتمش مشکلی نداره؟

حدود 12 ساعت .
اولا که شما با نورمن همراه بلیک رفته بودید ، نه مشکل خاصی نداره ، رابطه ی Blake باهاتون بهتر میشه .

خب بالاخره بعد از مدتي امتحان دادن تونستم يكي ديگه از پايانارو ببينم فك كنم بقيه پايانا هم افتاد بعد از امتحانا :D
ولي اين يكي پايان اينجوري شد:
مديسون:توي جايي كه پسر زنداني شده بود كشته شد(اسكات با ميله آهنيه كشتش)البته اتان هم توي قبرستان بود و داشته گريه ميكرد واسش
اتان:با پسرش يه خونه خريدن و زندگي رو از نو شروع كردن(توي پايان قبلي مديسون هم باهاش ازدواج كرد)
نرمن:اون پسرررو نجات داد و واسه مصاحبه دعوتش كردن و كلي تشويق شد البته وقتي داشت توي دفتر كارش كار ميكرد ARI رو برداشت ولي دوباره ميتونست اون اجسامي رو كه با ARI ميديد ببينه
اسكات:اين هم مثله 2 پايان قبليم توسط مادر جاني(هموني كه عاشقش شده بود:d )با تير كشته شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or