Heavy Rain: The Origami Killer

شاید براتون جالب باشه :
این بازی تنها بازی بود که تونست دایی 28 ساله منو مجذوب کنه و کسی رو که 6، 7ساله گیم بازی نکرده رو پای خودش بشونه :دی
داییم این بازی رو تو 3 روز متوالی که خونه ما بود تموم کرد :دی

آخرین ویرایش:
دوستانی که علاقمند به آشنایی با پک جدید این بازی که با move هم سازگاری داره، هستند می تونند به store واقع در PSN مراجعه کنند و یک تریلر 78مگی رو دانلود کنند.
در این تریلر شاهد مبارزه دو تن از شخصیت های بازی در دو موقعیت متفاوت هستید و در کنار اون شخصیت هایی که دارن با move بازی می کنند در گوشه تصویر به نمایش در میاد. به نظرم زیبا میومد.

یه سوال دارم از جریان بازی :

من این بازیو تموم کردم و در پایان Madison و Eathen و Norman کشته شدن و Scott یا همون Origami Killer هم واسش خودش ول گشت در خیابان ( عین آخر سکوت بره ها :d ) .

حالا سوالم اینه می تونم بازی رو جور دیگه تموم کنم که Madison و Eathen و Norman کشته نشن و Origami Killer هم دستگیر بشه و Shaun هم نجات پیدا کنه ؟

من این بازیو تموم کردم و در پایان Madison و Eathen و Norman کشته شدن و Scott یا همون Origami Killer هم واسش خودش ول گشت در خیابان ( عین آخر سکوت بره ها :d ) .

حالا سوالم اینه می تونم بازی رو جور دیگه تموم کنم که Madison و Eathen و Norman کشته نشن و Origami Killer هم دستگیر بشه و Shaun هم نجات پیدا کنه ؟

دوست عزيز اين بازي فوق العاده 23 پايان متفاوت داره....

خوب معلومه که میتونی،مدیسون رو از آتیش خونه اسکات نجات بده
بعدش هم به نورمن زنگ میزنه
سعی کن تو ماشین هم از روی صدای موبایل و gps محل شان رو پیدا کنی(کنار بندر گاه)
توی مبارزه نورمن با اسکات هم نذار نورمن بمیره
البته این یه راهشه با کلی پایان دیگه میتونی بازی رو تموم کنی

آقاکسی میتونه یه سایت بهم معرفی کنه که آهنگهای heavy rainرو از طریق اون سایت دانلود کنم؟؟؟
ممنون میشم اگه لینک رو همینجابذارین بقیه هم استفاده کنن
یه سوال دیگه :

نمیشه کاری کرد که Jason نمیره اوایل بازی ؟
نه عزیز نمیشه
مرگ jason در اوایل بازی روند بازی رو مشخص میکنه
د اگه نمیره بازی که اصلا شروع نمیشه;)

Last edited by a moderator:
دوست عزيز اين بازي فوق العاده 23 پايان متفاوت داره....
23 تا چیه دیگه:-o
18تا بیشتر نداره
آقاکسی میتونه یه سایت بهم معرفی کنه که آهنگهای heavy rainرو از طریق اون سایت دانلود کنم؟؟؟
ممنون میشم اگه لینک رو همینجابذارین بقیه هم استفاده کنن
بیا رفیق اینم 2تا لینک از 2 سایت مختلف ;)
20100225_hv_rear.png

Heavy rain OST RapidShare

Heavy rain OST ME*AUpload

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or