ƝIǤHṪӍᾼRE
کاربر سایت
من اين بازي رو دقيقا در 6 ساعت 17 دقيقه تموم كردم.بالای 8 ساعت گیم پلی داره شما بهت خوش گذشته گذر زمان رو ندیدی
من اين بازي رو دقيقا در 6 ساعت 17 دقيقه تموم كردم.بالای 8 ساعت گیم پلی داره شما بهت خوش گذشته گذر زمان رو ندیدی
من اين بازي رو دقيقا در 6 ساعت 17 دقيقه تموم كردم.
دوستان هوی رین هم 1080 رو ساپورت نمیکنه:-o؟! باید720 بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من باورم نمیشه این بازی 1080 رو ساپورت نمیکنه
یعنی این بازی اصلا 1080ش نیست؟ گلد ادیتشنی چیزی...
مثه اینکه شما دقت نکردی.تو قسمتps3 پرسیدم هیچ کی جواب نداد.حالا اومدم اینجا پرسیدم ببینم کسایی که بازی کردن چی میگن. والا به موقش همه استاد میشن ولی حالا....دقت کردی تو هر تاپیک ps3 که میرسی این سوال رو میپرسی؟!
حتما باید گزارش بدن پست هات رو تا دست برداری؟
باورت بشه !!!!
واقعا چقدر تشخیص میدی تصویر 720 داری میبینی یا 1080؟؟
سوال رو 1 بار میپرسن نه این که هر جا رسیدی پست بدین . در ضمن همون طور که دوستان گفتن شما نمیتونی تفاوت 1080 رو با 720 به همین راحتی بفهمی.مثه اینکه شما دقت نکردی.تو قسمتps3 پرسیدم هیچ کی جواب نداد.حالا اومدم اینجا پرسیدم ببینم کسایی که بازی کردن چی میگن. والا به موقش همه استاد میشن ولی حالا....
بیشتر از اونقدر که فکر کنی تشخیص میدم که کدوم تصویر دارم میبینم .ولی شما فرقی بین ال سی دی و سی آر تیو هم فکر کنم ندونی. من 100 هرتز هم تو صحنه های تند چشمامو اذیت میکنه چه رسه...(فرق 60 با100هرتز مثل زمین آسمونه واسم)
دوستان کسی نبود جواب ما رو بده!
نه 1080 نیست و قرار هم نیست نسخه 1080 بیاددوستان هوی رین هم 1080 رو ساپورت نمیکنه؟! باید720 بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من باورم نمیشه این بازی 1080 رو ساپورت نمیکنه
یعنی این بازی اصلا 1080ش نیست؟ گلد ادیتشنی چیزی...
خیلی هم مشخصه .اگه شما ها تشخیص نمیدین، من و بقیه دوستان که بخوبی تشخیص میدیم مشکل ما نیست مشکل شماست. پست تکراری هم اگه دادم گزارش بدین.سوال رو 1 بار میپرسن نه این که هر جا رسیدی پست بدین . در ضمن همون طور که دوستان گفتن شما نمیتونی تفاوت 1080 رو با 720 به همین راحتی بفهمی.
لطفا پست تکراری ندید
خیلی حیف شد که نیست .مرسی دوست عزیزنه 1080 نیست و قرار هم نیست نسخه 1080 بیاد
کلا بازی های 1080 درست حسابی تعداشون روی کنسول ها خیلی کمه
در ضمن تفاوت 1080 و 720 خیلی مشخص و واضحه و اصلا نیازی به دقت خاصی نداره
اول لطف کنید کمی دوستانه تر بحث کنید چون این مدل صحبت کردن فقط باعث ناراحتی و دعوا و در نتیجه بن شدن افراد میشهخیلی هم مشخصه .اگه شما ها تشخیص نمیدین، من و بقیه دوستان که بخوبی تشخیص میدیم مشکل ما نیست مشکل شماست. پست تکراری هم اگه دادم گزارش بدین.
سلام
می خوام کسی عکس های بازی که اخرش ازاد می کنه را داره بزاره خدود 60 تا 70 تا بودند خیلی حال کردم
اگه سایتی می شناسید لینک را بزارید لطفا
stuff...