Heavy Rain: The Origami Killer

خوب اونکه مشخصه
یکی بخواد به قصد تموم کردن بازی کنه 5 ساعت هم میشه تمومش کرد
کلا تو هر بازی اگه هدفت فقط تموم کردن باشه یه حداقلی وجود داره

دوستان هوی رین هم 1080 رو ساپورت نمیکنه:-o:(:-s؟! باید720 بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من باورم نمیشه این بازی 1080 رو ساپورت نمیکنه:-/

یعنی این بازی اصلا 1080ش نیست؟ گلد ادیتشنی چیزی...

دوستان هوی رین هم 1080 رو ساپورت نمیکنه:-o:(:-s؟! باید720 بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من باورم نمیشه این بازی 1080 رو ساپورت نمیکنه:-/

دقت کردی تو هر تاپیک ps3 که میرسی این سوال رو میپرسی؟!
حتما باید گزارش بدن پست هات رو تا دست برداری؟
باورت بشه !!!!
واقعا چقدر تشخیص میدی تصویر 720 داری میبینی یا 1080؟؟

دقت کردی تو هر تاپیک ps3 که میرسی این سوال رو میپرسی؟!
حتما باید گزارش بدن پست هات رو تا دست برداری؟
باورت بشه !!!!
واقعا چقدر تشخیص میدی تصویر 720 داری میبینی یا 1080؟؟
مثه اینکه شما دقت نکردی.تو قسمتps3 پرسیدم هیچ کی جواب نداد.حالا اومدم اینجا پرسیدم ببینم کسایی که بازی کردن چی میگن. والا به موقش همه استاد میشن ولی حالا....:-/

بیشتر از اونقدر که فکر کنی تشخیص میدم که کدوم تصویر دارم میبینم .ولی شما فرقی بین ال سی دی و سی آر تیو هم فکر کنم ندونی. من 100 هرتز هم تو صحنه های تند چشمامو اذیت میکنه چه رسه...(فرق 60 با100هرتز مثل زمین آسمونه واسم)

دوستان کسی نبود جواب ما رو بده!

مثه اینکه شما دقت نکردی.تو قسمتps3 پرسیدم هیچ کی جواب نداد.حالا اومدم اینجا پرسیدم ببینم کسایی که بازی کردن چی میگن. والا به موقش همه استاد میشن ولی حالا....:-/

بیشتر از اونقدر که فکر کنی تشخیص میدم که کدوم تصویر دارم میبینم .ولی شما فرقی بین ال سی دی و سی آر تیو هم فکر کنم ندونی. من 100 هرتز هم تو صحنه های تند چشمامو اذیت میکنه چه رسه...(فرق 60 با100هرتز مثل زمین آسمونه واسم)

دوستان کسی نبود جواب ما رو بده!
سوال رو 1 بار میپرسن نه این که هر جا رسیدی پست بدین . در ضمن همون طور که دوستان گفتن شما نمیتونی تفاوت 1080 رو با 720 به همین راحتی بفهمی.
لطفا پست تکراری ندید

دوستان هوی رین هم 1080 رو ساپورت نمیکنه؟! باید720 بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من باورم نمیشه این بازی 1080 رو ساپورت نمیکنه

نه 1080 نیست و قرار هم نیست نسخه 1080 بیاد
کلا بازی های 1080 درست حسابی تعداشون روی کنسول ها خیلی کمه
در ضمن تفاوت 1080 و 720 خیلی مشخص و واضحه و اصلا نیازی به دقت خاصی نداره

سلام
می خوام کسی عکس های بازی که اخرش ازاد می کنه را داره بزاره خدود 60 تا 70 تا بودند خیلی حال کردم
اگه سایتی می شناسید لینک را بزارید لطفا

سوال رو 1 بار میپرسن نه این که هر جا رسیدی پست بدین . در ضمن همون طور که دوستان گفتن شما نمیتونی تفاوت 1080 رو با 720 به همین راحتی بفهمی.
لطفا پست تکراری ندید
خیلی هم مشخصه .اگه شما ها تشخیص نمیدین، من و بقیه دوستان که بخوبی تشخیص میدیم مشکل ما نیست مشکل شماست. پست تکراری هم اگه دادم گزارش بدین.

نه 1080 نیست و قرار هم نیست نسخه 1080 بیاد
کلا بازی های 1080 درست حسابی تعداشون روی کنسول ها خیلی کمه
در ضمن تفاوت 1080 و 720 خیلی مشخص و واضحه و اصلا نیازی به دقت خاصی نداره
خیلی حیف شد که نیست .مرسی دوست عزیز

در ضمن شنیدم رجین3 سانسور شده:-o !؟ لطفا دوستانی که نمیتونن تشخیص بدن جواب ندن.

با تشکر

تفاوت 720p با 1080p زمانی به چشم میاد که با دو تلوزیون کنار هم, هم زمان با یکی کیفیت 1080 مشاهده کنید با دیگری 720, در ضمن تصویر (ویدئو) یکسان!

خیلی هم مشخصه .اگه شما ها تشخیص نمیدین، من و بقیه دوستان که بخوبی تشخیص میدیم مشکل ما نیست مشکل شماست. پست تکراری هم اگه دادم گزارش بدین.
اول لطف کنید کمی دوستانه تر بحث کنید چون این مدل صحبت کردن فقط باعث ناراحتی و دعوا و در نتیجه بن شدن افراد میشه
دوم اینکه دوستانی که می گن فرقی بین 1080 و 720 نیست منظورشون زمانی هست که شما در حال استفاده از LCD TV هستید و فاصله شما با TV چند متر است.برای همین تشخیص تفاوت بین 720 و 1080 در این فاصله سخته.
در این رابطه اون مطلبی که آیدین گذاشت توش خیلی کامل توضیح داده شده
ولی در زمان استفاده از مانیتور ها که فاصله افراد فوق العاه کمه این تفاوت کاملا مشخصه
بهتره این بحث رو اینجا ادامه ندید و توی تاپیک مخصوص به خودش برید و اونجا بحث کنید

سلام
می خوام کسی عکس های بازی که اخرش ازاد می کنه را داره بزاره خدود 60 تا 70 تا بودند خیلی حال کردم
اگه سایتی می شناسید لینک را بزارید لطفا

کسی نیست جواب ما را بده عکسی های که اخر بازی ازاد می کنه را کسی می دونه از کجا می شه گرفت

stuff...

جدیداً تو هر تاپیکی که رفتم این جور پست ها رو از شما دیدم که پرسیدید بازی 1080p هست یا 720p... به این حساب که اطلاع زیادی نداشتید پست ها رو پاک نکردم.
تو این نسل تا به حال هیچ بازی AAA و درست حسابی نیومده که native 1080p باشه. پس دیگه انقدر سوال نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or