Heavy Rain و Beyond Two Souls برای PS4 معرفی شدند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
امروز سونی به صورت رسمی اعلام کرد که دو عنوان کلاسیک استودیو Quantic Dream، یعنی Heavy Rain و Beyond Two Souls برای PS4 منتشر خواهند شد. هنوز اطلاعات دقیقی در دسترس نیست اما قرار هست که به زودی اطلاعات تکمیلی منتشر بشود.

Heavy Rain and Beyond: Two Souls are coming to PS4 - PlayStation.Blog.Europe

اینا بازی های عالی ای هستن ولی من نمیدونم اینا تا کی میخوان ریمستر بدن . بالاخره باید یه حرکتی بزنن دیگه الان باید یه سال صبر کنیم تا آنچارتد بیاد تا اون موقع هم اکثر بازی های خوبی که میاد همه ریمستر هستن مثل GOW III و UNCHARTED COLLECTION و ...

واقعا با این همه ریمستر از حدش گذروندن ....gow و انچارد کم بودن این ها هم اضافه شدن ....به جای ریمستر کردن این همه بازی بهتر بود بودجه رو بزارن برای new IP ها ...

نمیدونم ملت چه مشکلی با ریمستر دارن خوب آقا نخرین مجبورتون که نکردن این ها رو برای کسایی میزنن که یا نتونستن نسل قبل بازی کنن یا انقدر از بازی خوششون میومده که دوست دارن روی کنسول های جدیدشون هم بازی کنن به اینترنت هم دسترسی ندارن از now استفاده کنن کنسول قبلی یا رد کردن رفته یا نداشتن یا ندارن برای شما که به قولی کنسول داشتی و انجام دادی نمیزنن .

حالا هرکی رد میشه گیر میده به شخصه خیلی هم خوشحال شدم beyond نزده بودم الان میتونم به همراه HR تهیه کنم دوباره HR هم بازی کنم کنار beyond واقعا نمیدونم کسی شما رو مجبور به خرید این بازی های ریمستر نکرده این همه بازی در بازار هستش برین همون ها رو بازی کنید .

معرفی ریمستر این دو عنوان دقیقا به اندازه معرفی یه بازی انحصاری جدید خوشحالم کرد:x
Beyond رو نتونستم نسل قبل بازی کنم،Heavy Rain هم یه مقداریشو رفتم که واسه بازیش مشکل پیش اومد و دیگه نتوستم بازی کنم.(خیلی خیلی ام از بازیش خوشم اومده بود)ممنون سونی که ریمسترش کردی:bighug:

کلا از اینهمه ریمستر کردنها استقبال نمیکنم ولی این حرکت تا حدودی برای سونی موجه تر هست چون این نسل مخاطبین جدیدش خیلی خیلی افزایش پیدا کردن و افرادی خیلی زیادی هستند که بازیهای پلی3 رو تجربه نکردند. ولی در کل از دوباره عرضه کردن عناوین قدیمی چه رو کنسولهای سونی چه مایکروسافت خوشم نمیاد و بیشتر غنای بازار رو پایین میارند با این کارها

ای خدااااااااااااااااااااا شکرت
ارزوم براورده شد
واقعا فکر نمیکردم بیوند تایید بشه
چون تو کنفرانس چیزی نگفتن اما خداروشکر تایید شد=((:x:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or