Heavy Rain و Beyond Two Souls برای PS4 معرفی شدند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
امروز سونی به صورت رسمی اعلام کرد که دو عنوان کلاسیک استودیو Quantic Dream، یعنی Heavy Rain و Beyond Two Souls برای PS4 منتشر خواهند شد. هنوز اطلاعات دقیقی در دسترس نیست اما قرار هست که به زودی اطلاعات تکمیلی منتشر بشود.

Heavy Rain and Beyond: Two Souls are coming to PS4 - PlayStation.Blog.Europe

حیف پول که به ps4 دادم...خوب اگه قرار بود همش بازیهای نسل قبلو بازی کنیم دیگه خرید نسل جدید چی بود؟؟؟الان باز یه عده پیدا میشن که میگن دوست نداری بازی نکن...
دوست نداری بازی نکن.
پ.ن: Quantic Dream دوتا IP جدید برای PS4 در دست ساخت داره. تنها جیزی که می‌شه گفت این هست که دوست نداری بازی نکن. فرض کن همچین کالکشنی نمیاد. هیچ ضرری هم بهت نمی‌رسه. خیلی ساده هست درک این موضوع. نمی‌دونم چرا برای بار nام باید همچین پستی بدم!

اینا تازه اولشه ته دیگی های دیشبه هنوز مراسم PSX رو خواهیم داشت که GOW جدید توسط سانتا مونیکا معرفی میشه و خودش
میشه غول گرافیکی و گیم پلی مثل نسل قبل..بازی جدید همین بشر دیوید کیج واسه PS4 پروژه Bend همه اینا هستن
درود بر همه ی گیمرها

Heavy Rain یکی از بهترین تجربه های عمرم بود. به قدری اتمسفر این بازی محزون و عمیق بود که واقعا روت اثر می‌گذاشت. تضاد اولش خیلی جالب بود. اول خوشحالی و شادی و رنگ های روشن، بعدش غمگین و تنهایی و رنگ خاکستری. محیط های بازی عالی بودن. آدم دوست داشت بره زیر بارون وایسه فقط:d گیم پلیشو به شدت دوست داشتم. اصلا مهلت نمیده به آدم که فکر کنه. فقط باید از روی غریزه عمل کنه. بازی واقعا حواس آدم رو امتحان میکنه و واقعا میفهمی ذهنت اصلا آماده نیست. داستانش هم که عالی بود. عالی نبود، خارق العاده بود. یعنی روانی شدم سر داستانش:d این بازی به این دلیل برام خاطره شد که با دوستان، هر وقت که وقت آزاد پیدا میشد، توی خونه یکی جمع میشدیم و سعی میکردیم با هم بازی رو پیش ببریم. فکر کنم 5 ماه طول کشید تا بازی تموم شد ولی واقعا ارزشش رو داشت:d

الان Beyond خریدیم بازی کنیم:d

حیف پول که به ps4 دادم...خوب اگه قرار بود همش بازیهای نسل قبلو بازی کنیم دیگه خرید نسل جدید چی بود؟؟؟الان باز یه عده پیدا میشن که میگن دوست نداری بازی نکن...
میشه امثال ایشون که هنوز مثلا PS4 دارن یه لطفی کنن برن سریع بفروشن راحت شیم ؟!! برید بفروشید دیگه :| ps4 تا الان فقط ریمستر داشته و دیشب هم فقط ریمستر نشون دادن پس فقط رو تلف نکنید ...

Heavy Rain رو بازی نکردم :d ای جان :d

[2]

xav_7ngqq2o.jpg

مي مردن ديشب همينو اعلام مي كردن كيف ما كامل كوك ميشد :|:d
يه ريمستر از KZ2 بديد :((:((:((
تا PSX چقدر مونده :| شايد اونجا خبري شد :|

خبر خوبی بود .هر دو بازی رو نتونستم بازی کنم
این عکس رو کاور همون چاقو از دستش گرفته یه جورایی شبیه کاور بازی فارنهايت گذشت؟ یا خودشه. يا اشتباه ميکنم

این دو بازی احتمالا برای PS4 پورت میشند و ریمستری در کار نیست.
البته باید منتظر اخبار بیشتر بمونیم.

پ.ن: بیوند رو به هر شکلی بود تموم کردم ولی HR رو بخاطر مشکلات دستم بیخیالش شدم.
اگه جدا عرضه شون کنند، احتمالا HR رو میگیرم.

شما کنفرانس دیشبو دیدی؟ یه خَروار بازی جدید برای PS4 معرفی کردن! شما اونا رو بازی کن!

عجب خبری :bighug:.‌ تجربه ی Heavy Rain برای nامین بار بازم لذت داره .
Beyond هم نسل قبل بازی نکردم ، که خدا رو شکر به این خواستمونم می رسیم . :d

اقا نکنید
اقا با روان ما بازی نکنید
دیوانمون نکنید
ببینم میزارید این ترم اخر و تموم کنیم( کالکشن انچارتد،انتیل داون،اینم بیوند)
beyond با گرافیک ps4...
lfzuohsitv0qcvsm61bw.jpg

tnx david.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or