Heavy Rain و Beyond Two Souls برای PS4 معرفی شدند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
امروز سونی به صورت رسمی اعلام کرد که دو عنوان کلاسیک استودیو Quantic Dream، یعنی Heavy Rain و Beyond Two Souls برای PS4 منتشر خواهند شد. هنوز اطلاعات دقیقی در دسترس نیست اما قرار هست که به زودی اطلاعات تکمیلی منتشر بشود.

Heavy Rain and Beyond: Two Souls are coming to PS4 - PlayStation.Blog.Europe

به به! تا بازی بعدی دیوید کیج برای اونایی که بازی نکردن یا اونایی که دلشون تنگیده! ( یا اونایی که به خاطر کمی مشکل تو دسته نتونستن بازی رو پلات کنند :| Sixaxis ! ) عالیه! :)) :-"

احمد واقعا بازی نکرده!!!!؟ O_o

برای اولین بار یک خبر رو بلاگ اروپا زودتر گذاشت! :| :-"

چقدر منتظر این خبر بودم یکی از اشتباه های نسل قبل من فروش کنسول قبل از عرضه Beyond Two Souls بود بعدش هم وقت نکردم برم یک چند شبی کنسول اجاره کنم بیام بیشینم این بازی انجام بدم الان هم میتونم Beyond Two Souls بازی کنم هم HR مرسی عالی بود .:x

اگه این کاورش باشه خیلی ضایست :دی
شبیه کاور بازیهای PS2ـه که ایرانیا چاپ کردن و تو توپخونه طرف از تو کشوی گرد و خاک گرفته در میاره! :دی

حیف پول که به ps4 دادم...خوب اگه قرار بود همش بازیهای نسل قبلو بازی کنیم دیگه خرید نسل جدید چی بود؟؟؟الان باز یه عده پیدا میشن که میگن دوست نداری بازی نکن...

برای اولین بار یک خبر رو بلاگ اروپا زودتر گذاشت! :| :-"

برای اینکه فقط توی اروپا و PAL region منتشر میشه. خبری از آمریکا و جاهای دیگه نیست.

We’re really excited to finally reveal that two classic Quantic Dream games are coming to PlayStation 4 only for Europe and the PAL region

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or