Heavy Rain، Beyond و Detroit بر روی Epic Store عرضه خواهند شد

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
br5_unbenanntovj43.jpg

آپدیت:
Heavy Rain, Beyond, Detroit به صورت انحصاری یک ساله در فروشگاه اپیک گمیز برای PC تایید شدند.

اپیک گیمز بودی در مراسم GDC 2019 از عناوین انحصاری جدید فروشگاه خود رونمایی خواهد کرد، که شامل عناوینی مثل Ancestors و Outer Worlds نیز هستند.
در عکس توییت منتشر شده اپیک گمیز درمورد خبر معرفی عناوین جدید خود در این مراسم عکس بازی Heavy Rain نیز به چشم میخورد. بنظر این بازی بزودی برای PC و انحصاری زمانی فروشگاه اپیک تایید خواهد شد.
دیوید کیج مدیر استدیو Quantic Dream چندی پیش در توییت خود گفته بود:"
منتظر چند خبر هیجان انگیز از Quantic Dream در GDC باشید."

گفتنی است که حقوق نام تجاری Heavy Rain در اختیار استدیو Quantic Dream هست.

منبع 1و 2

آخرین ویرایش:
چه جوری طرفدار لباسشویی بود اون وقت :D
ببین قرار بود لباس شویی بخریم یه ال جی دیده بودیم میخواستیم بخریم تا این فهمید گیر داد که ال جی چیه فقط بوش خلاصه یه ماه درگیر بودیم اینم یه جور از بوش تعریف میکرد انگار خودش تو شرکتش کار میکنه خلاصه آخرم بوش خریدیم الانم هر هفته یه بار از بوش تعریف نکنه هفتش تموم نمیشه فقط کم مونده عکس تصویر زمینه گوشیشو بذاره لباس شویی بوش:D

اول اینکه این بازیا از انحصار سونی خارج نشدن ! بازی سونی هست خواسته به دلایلی برا استور اپیک هم بده دقیقا با همون منطقی که تمام بازی های مایکرو همچنان از دید دوستان انحصاری محسوب میشن و یه مدت با console exclusive همرو کچل کرده بودن
راجب شاهکارهای کیج هم شما چه هیتر شناخته شده باشی چه نباشی فقط یه نظر هستی که از نظره اکثرا هم درست نیست , بالاخره بازی 9 سال پیش و 6 سال پیش حتما یه چیزی داره که چندین روزه با اومدنش رو استور اپیک جشن عروسی گرفته شده , بازی مثل detroit اگر بخواد با بازی های هم سبک خودش مقایسه بشه کاملا یه سر و گردن از همشون بالاتره , مهمترین بخش هم تعداد انتخاب ها و تاثیر اونا در داستان و تغییر روند داستانی هست که عملا در این سبک بازی نزدیک detroit هم نیست . حالا یکی تو آنتیل داون و LIS و WD گیم پلی دیده ولی در بازی های کیج ندیده قطعا یه جایی مشکل داره , شما و بعضی ها هم که تریپ شدید منتقدی بر میدارن هیچ نکته قابل بحث , منطقی و درست حسابی نمیتونید بگید غیر از حرفای تکراری بازی های کیج در حد فیلم های درجه 2 هم نیستن و چرندیات هایی از این قبیل ...
اینجا ما نه تنها اسباب بازی من از تو خوشگل تره بلکه استور من از استور تو خوشگل تره هم دیدیم همتون فن هستید پس الکی جو ندید که ما فن نیستیم و مصرف کننده هستیم ! قرار نیست با طرفدار چیزی بودن پولی به کسی برسه همونطور که همه طرفدار تیم های فوتبال و بازی های مختلفی هستن ولی چیزی به کسی نمیرسه غیر از لذتی که میبریم . منه سونی فن بگن PS4 فروش 100 میلیونی رو رد کرد چیزی بهم نمیرسه ولی خوشحال میشم و کیف میکنم . الان استور اپیک اعلام شده 85 میلیون کاربر داره و 40 میلیون هم استیم ندارن ولی اینجا خبرش گذاشته بشه رگ غیرت خیلیا در جا پاره میشه چون فن هستن ، بعضی ها هم هستن که مدلشون متفاوته مثلا میگن دوست دارن سونی فنا جلزولز کنن تا بتونن لذت ببرن اینا فن هایی هستن که مدت ها خیلی سختی و فشار زیادی رو تحمل کردن در حدی که در ND رو میخواستن با متای 93 تخته کنن و دیگه به مرحله هیتری رسیدن ، امیدوارم لااقل سال جدید دلیل بهتری برا لذت بردن پیدا کنه :D
من پستت رو خیلی دوست دارم ولی با یه بخشیش مخالفم. با اخباری که این چند روزه دنبال کردم گویا بازی ها کاملا در اختیار خود QD هستن و اینکه میتونن رو هر جا دلشون خواست پورتش کنن. بعید نمیدونم روی Xbox خم منتشر بشن. احتمالا وقت بیشتری برای اوپتیمایز نیاز دارن

در مورد جدایی داوود و سونی هم به شخصه خیلی ناراحت شدم دوست داشتم این همکاری تا ابد ادامه پیدا میکرد ولی در نهایت امیدوارم همیشه داوود کاری که میخواد رو انجام بده و این مخالفتها باهاش باعث نشه چیزی رو بسازه که دوست نداره

حداقل اینبار که ازش دفاع میکنیم انگ سونی فن بی منطق بهمون نمیچسبونن. البته امیدوارم روش خیلی هم نمیشه حساب کرد:D

آخرین ویرایش:
من پستت رو خیلی دوست دارم ولی با یه بخشیش مخالفم. با اخباری که این چند روزه دنبال کردم گویا بازی ها کاملا در اختیار خود QD هستن و اینکه میتونن رو هر جا دلشون خواست پورتش کنن. بعید نمیدونم روی Xbox خم منتشر بشن. احتمالا وقت بیشتری برای اوپتیمایز نیاز دارن

در مورد جدایی داوود و سونی هم به شخصه خیلی ناراحت شدم دوست داشتم این همکاری تا ابد ادامه پیدا میکرد ولی در نهایت امیدوارم همیشه داوود کاری که میخواد رو انجام بده و این مخالفتها باهاش باعث نشه چیزی رو بسازه که دوست نداره

حداقل اینبار که ازش دفاع میکنیم انگ سونی فن بی منطق بهمون نمیچسبونن. البته امیدوارم روش خیلی هم نمیشه حساب کرد:D
دقیقا دیگه با این جمله چون بازیای کیج انحصارین ازش طرفداری میکنید مواجه نمیشیم

دیترویت بی برو و برگرد یکی از آندر ریت ترین بازی های نسله یعنی این همه قدرت انتخابی که میداد بی نظیر بود تو سبک بازی اینتر اکتیو و اثر پروانه ای فقط ی Until Dawn در حدش اونم ی لول پایین تر و تو این لول از پروداکشن ولیو بود و بس به معنای واقعی حس تنش حس انتخاب حس پیش روی توی بعد تک تک شخصیت ها توش موج میزد دیگه من نمیدونم ی بازی تو سبک interactive Drama باید چیکار‌ میکرد که ی سری راضی میشدن نمره بالا بدن بهش ؟!
من دیترویت رو بازی نکردم ولی به نظرم مشکل کیج اینه که داره از فرمول تکراریه بازی های قبلیش استفاده میکنه، اینکه دیترویت تعداد انتخاب های بیشتری داره، پیشرفتی نیست که یه ip جدید لازم داره اونم بعد از یک نسل
البته حرفت هم درسته که مگه یه بازی تو این سبک چه کار دیگه‌ای میتونه انجام بده ولی دقیقا همین مسئله هست که سازنده چیزی که به ذهن هیچ کس نرسیده رو خلق میکنه و جریان ساز میشه و خروجی کارش هم از یه بازی صرفا خوب به شاهکار تبدیل میشه

اینقدر دلتون خوش نباشه به انحصاری . اینکه شما یک عنوان تجربه میکنید و دیگران محرومن
گوگل با پلتفرم جدیدش اینده کنسولهارو نشون داد . در اینده چیزی بنام کنسول فیزیکی وجود نداره و همه چیز استریم ابری خواهد بود.

کلا در اینده با کلمه انحصاری خداحافظی کنید باید عادت کنید خوشحالی دیگرانو ببینید.
همین روزاس که گوگل با عقد یک قرار داد هنگفت تمام انحصاریهای سونی روی پلتفرم و تمام دستگاهای os خودش استریم کنه همه بتونن از گیم لذت ببرن سود این صنعت چندین برابر بشه

دیگه تفکرهای کلاسیک فسیل شده و به رخ کشیدن عناوین انحصاری این مسایل به تاریخ پیوسته.
مومن اون روزی که گیم کلا به صورت کلاد دربیاد PC های دسکتاپ به تاریخ میپیوندن چون دیگه کلا نیازی به سخت افزار نیست اونم از نوع عریض و طویلش
روزی که کنسول فیزیکی نباشه PC فیزیکی هم شما نخواهی دید، البته نه همون روز هم دقیقا، چند روز قبلش:D چون امثال والو و انویدیا و... زودتر هم احتمالا میرن این سمت اگه بازار و تکنولوژی اوکی باشن.
گوگل و سونی هم جایی نگفتن همکاری میکنن اینا زاییده تخیلات شماست صرفا
بازی انحصاری همیشه خواهد بود حتی اگه گیمینگ کاملا کلاد شه
از خواب و خیال دربیاین. سونی یا والو یا هر جا دیگه میاد سرمایه گذاری میکنه نمیشه مفتی بیاد بده همه رو پلتفرم دیگه و خودش برگ برنده ای نداشته باشه!
think...

آخرین ویرایش:
اگه بخواد همچنان تو این سبک بازی بسازه به مشکل میخوره
چطور؟ دیترویت از نظر فروش خیلی خوب بود و سریعتر از بازیای قبلی کوانتیک به فروش 2 میلیون نسخه رسید. کنار اون با توجه به سبک خاص کارای کیج و اینکه خیلی از منتقدا ازش دل خوشی ندارن نمره های بالایی گرفت. اتفاقا باید همون سبک رو با قدرت ادامه بده چون روی پلتفرمی مث PC خیلی استقبال میشه از این سبک بازی و ممکنه حتی از نسخه های کنسولی هم بیشتر بفروشه.

چه بازیای داغونی رو رفته انحصاری کرده اپیک
جای اینا میرفت چند تا بازی درست و حسابی انحصاری میکرد تا ادم یه انگیزه ای داشته باشه بره تو استورش
این بازیا بیشتر جلب توجه میکنن و خبر ساز میکنن اپیک رو و اپیک هم همینو میخاد خوب داره تو هایلایت خبرا بالا میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or