اول اینکه این بازیا از انحصار سونی خارج نشدن ! بازی سونی هست خواسته به دلایلی برا استور اپیک هم بده دقیقا با همون منطقی که تمام بازی های مایکرو همچنان از دید دوستان انحصاری محسوب میشن و یه مدت با console exclusive همرو کچل کرده بودن
راجب شاهکارهای کیج هم شما چه هیتر شناخته شده باشی چه نباشی فقط یه نظر هستی که از نظره اکثرا هم درست نیست , بالاخره بازی 9 سال پیش و 6 سال پیش حتما یه چیزی داره که چندین روزه با اومدنش رو استور اپیک جشن عروسی گرفته شده , بازی مثل detroit اگر بخواد با بازی های هم سبک خودش مقایسه بشه کاملا یه سر و گردن از همشون بالاتره , مهمترین بخش هم تعداد انتخاب ها و تاثیر اونا در داستان و تغییر روند داستانی هست که عملا در این سبک بازی نزدیک detroit هم نیست . حالا یکی تو آنتیل داون و LIS و WD گیم پلی دیده ولی در بازی های کیج ندیده قطعا یه جایی مشکل داره , شما و بعضی ها هم که تریپ شدید منتقدی بر میدارن هیچ نکته قابل بحث , منطقی و درست حسابی نمیتونید بگید غیر از حرفای تکراری بازی های کیج در حد فیلم های درجه 2 هم نیستن و چرندیات هایی از این قبیل ...
اینجا ما نه تنها اسباب بازی من از تو خوشگل تره بلکه استور من از استور تو خوشگل تره هم دیدیم همتون فن هستید پس الکی جو ندید که ما فن نیستیم و مصرف کننده هستیم ! قرار نیست با طرفدار چیزی بودن پولی به کسی برسه همونطور که همه طرفدار تیم های فوتبال و بازی های مختلفی هستن ولی چیزی به کسی نمیرسه غیر از لذتی که میبریم . منه سونی فن بگن PS4 فروش 100 میلیونی رو رد کرد چیزی بهم نمیرسه ولی خوشحال میشم و کیف میکنم . الان استور اپیک اعلام شده 85 میلیون کاربر داره و 40 میلیون هم استیم ندارن ولی اینجا خبرش گذاشته بشه رگ غیرت خیلیا در جا پاره میشه چون فن هستن ، بعضی ها هم هستن که مدلشون متفاوته مثلا میگن دوست دارن سونی فنا جلزولز کنن تا بتونن لذت ببرن اینا فن هایی هستن که مدت ها خیلی سختی و فشار زیادی رو تحمل کردن در حدی که در ND رو میخواستن با متای 93 تخته کنن و دیگه به مرحله هیتری رسیدن ، امیدوارم لااقل سال جدید دلیل بهتری برا لذت بردن پیدا کنه