Heavy Rain، Beyond و Detroit بر روی Epic Store عرضه خواهند شد

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
br5_unbenanntovj43.jpg

آپدیت:
Heavy Rain, Beyond, Detroit به صورت انحصاری یک ساله در فروشگاه اپیک گمیز برای PC تایید شدند.

اپیک گیمز بودی در مراسم GDC 2019 از عناوین انحصاری جدید فروشگاه خود رونمایی خواهد کرد، که شامل عناوینی مثل Ancestors و Outer Worlds نیز هستند.
در عکس توییت منتشر شده اپیک گمیز درمورد خبر معرفی عناوین جدید خود در این مراسم عکس بازی Heavy Rain نیز به چشم میخورد. بنظر این بازی بزودی برای PC و انحصاری زمانی فروشگاه اپیک تایید خواهد شد.
دیوید کیج مدیر استدیو Quantic Dream چندی پیش در توییت خود گفته بود:"
منتظر چند خبر هیجان انگیز از Quantic Dream در GDC باشید."

گفتنی است که حقوق نام تجاری Heavy Rain در اختیار استدیو Quantic Dream هست.

منبع 1و 2

آخرین ویرایش:
من فقط امیدوارم روزی mgs4 روی pc ببینم
MGS4 رو فکر نکنم خود کونامی هم بتونه پورت کنه. اینقدر عجیب غریبه کد بازی! از یه چیزی استفاده می کنه به نام sys_overlay واسه لود کردن کد به کنسول. تو کل چند هزار بازی که واسه PS3 اومده فقط و فقط MGS4 از این استفاده می کنه:))

MGS4 رو فکر نکنم خود کونامی هم بتونه پورت کنه. اینقدر عجیب غریبه کد بازی! از یه چیزی استفاده می کنه به نام sys_overlay واسه لود کردن کد به کنسول. تو کل چند هزار بازی که واسه PS3 اومده فقط و فقط MGS4 از این استفاده می کنه:))
پس کوجیما خالی نمیبسته؟:)) دیوانس این بشر ولی جدی انگار سونی یه پولی بهشون داده بوده تریلرای بازیم حتی نگاه میکنی تیکه های اخر تریلر مثلا killzone2 نشون میده که اسنیک دربارش صحبت میکنه و کلا کلی ایستر اگ از بازی ها و کنترلر ps3 داره:D اینم لینکش
5 reasons Metal Gear Solid 4 will never come to 360

آخرین ویرایش:
اتفاقا قبلا هم گفتم بازی‌های کیج در کل مشکل دارن و تو مدیومی که خودش اعتقاد داره بازی‌هاشو براساسش میسازه یعنی سینما ضعیف ‌‌ظاهر میشن. بازی‌های کوآنتیک از منظر یک "بازی" افتضاح ظاهر میشند و حتی اگه به عنوان یه فیلم سینمایی هم بهشون نگاه کنیم با توجه به پلات‌هول‌های بسیار زیاد در بهترین حالت یه فیلم درجه ۳ هستن. این قضایا و عدم موفقیت دترویت هم قابل انتظار بود.
جالبه من همین صحبت‌ها رو قبل از انتشار دترویت کردم و از طرف چند نفر بهم فحاشی شد ولی الان بازیای کیج شدن زباله و براشون مهم نیست که از انحصار سونی دربیاد لول.

اتفاقا قبلا هم گفتم بازی‌های کیج در کل مشکل دارن و تو مدیومی که خودش اعتقاد داره بازی‌هاشو براساسش میسازه یعنی سینما ضعیف ‌‌ظاهر میشن. بازی‌های کوآنتیک از منظر یک "بازی" افتضاح ظاهر میشند و حتی اگه به عنوان یه فیلم سینمایی هم بهشون نگاه کنیم با توجه به پلات‌هول‌های بسیار زیاد در بهترین حالت یه فیلم درجه ۳ هستن. این قضایا و عدم موفقیا دترویت هم قابل انتظار بود.
جالبه من همین صحبت‌ها رو قبل از انتشار دترویت کردم و از طرف چند نفر بهم فحاشی شد ولی الان بازیای کیج شدن زباله و براشون مهم نیست که از انحصار سونی دربیاد لول.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
یعنی شما دهن دیوید کیج و بازیاش سرویس کردی شما نمیتونی بگی بازی هاش مشکل دارن باید بگی بنظرم من مشکل دارن چون فقط نظر خودته و شاید بقیه باهاش حال کنن اما وقتی فکت صادر میکنی خب معلومه بهت فحش میدن

دیترویت بی برو و برگرد یکی از آندر ریت ترین بازی های نسله یعنی این همه قدرت انتخابی که میداد بی نظیر بود تو سبک بازی اینتر اکتیو و اثر پروانه ای فقط ی Until Dawn در حدش اونم ی لول پایین تر و تو این لول از پروداکشن ولیو بود و بس به معنای واقعی حس تنش حس انتخاب حس پیش روی توی بعد تک تک شخصیت ها توش موج میزد دیگه من نمیدونم ی بازی تو سبک interactive Drama باید چیکار‌ میکرد که ی سری راضی میشدن نمره بالا بدن بهش ؟!

بله اونا پولش رو میگیرن(پ.ن: میخواستی نگیرن!:D) اما ما هم باید دقت کنیم پولُ وقتمون رو صرف تجربه درستی کنیم که دیگه بستگی به سلیقه و تشخیص خودتون داره.
معنیش این نیست من باید روی پلتفرمی که بازی میکنم تعصب خشک داشته باشم و اگه فلان بازی مولتی پلتفرم شد اون بازی یا شرکت بد میشه.تا زمانیکه سونی مانند چند نسل گذشته از کنسولش به این شکل پشتیبانی کنه انتخاب نخستم پلی استیشنه(گرچه دوست داشتم XBX و Switch هم داشته باشم ولی خب قیمتها جوریه که منو ناچار به انتخاب یک گزینه کرده) و کاری ندارم عناوینش مولتی پلتفرم بشه یا نه. اگرم ورشکست شد خیالی نیست میریم سراغ یه شرکت دیگه" به قول شما اونا دارن پولشو میگیرن :D
قضیه اینه که شما گفتی اونا (سونی، مایکی، نینتی) هم وقتشون رو صرف نشون دادن خوشگلی اسباب بازیهاشون میکنن و اینجا شده بچه بازی:D منم گفتم اونا بیزنس انجام میدن و بایدم اینکارو بکنن چون دارن ازش پول در میارن و رقابت میکنن ولی این قضیه برای من و تو که مصرف کننده هستیم و پولی بهمون نمیرسه، برقرار نیست و دلیلی نداره چیزی به هم ثابت کنیم، درسته؟:D به قول شما، سلیقه و تشخیص خود طرف توی انتخاب پلتفرمش دخیله. با دونستن این موضوع، چرا باید به یکی دیگه ثابت کنیم که باید اون چیزی که من تشخیص میدم درسته و تشخیص تو غلطه؟ کل کل کردن همیشه بود و نمک گیمینگه (:D) ولی نباید از حد بگذره.
خیلیا هستن که واسه یه شرکت کار میکنن و کارشون در راستای اهداف اون شرکته (حالا چه خوششون بیاد چه نیاد ولی در قبالش پول میگیرن) ولی وقتی از اون شرکت بیان بیرون یا اخراج بشن، فحش خوار و مادر میکشن بهش:D ایتاگاکی رو یادتون هست که؟ کوجیما؟

اتفاقا قبلا هم گفتم بازی‌های کیج در کل مشکل دارن و تو مدیومی که خودش اعتقاد داره بازی‌هاشو براساسش میسازه یعنی سینما ضعیف ‌‌ظاهر میشن. بازی‌های کوآنتیک از منظر یک "بازی" افتضاح ظاهر میشند و حتی اگه به عنوان یه فیلم سینمایی هم بهشون نگاه کنیم با توجه به پلات‌هول‌های بسیار زیاد در بهترین حالت یه فیلم درجه ۳ هستن. این قضایا و عدم موفقیت دترویت هم قابل انتظار بود.
نظر من اینه اکثر طرفدار های کیج و بازیاش و اللخصوص داستان بازیاش از دنیای سینما کاملا دور هستن و فیلمای خوب رو هنوز ندیدن، بقول شما بازی هاش که از نظر بازی بودن و گیم پلی عملا یه شوخی محض هستن و از نظر سینمایی و داستان هم که واقعا در حد فیلم های B Movie سینما هست. دیترویت رو اخیرا بازی کردم و واقعا نمیشد داستانی کلیشه ای تر و سبک تر و بی مزه تر از تقابل ربات ها و انسان ها و مشکلات و معضلاتش دراورد! Heavy Rain هم که شاید بگی یکی از معدود بازیای خوبشه دقیقا همین منوال رو داره و اگه بخوای با اثر های معروف سینمایی که کیج قصد رسیدن بهشون داره مقایسه کنی واقعا ادم خنده اش میگیره!

نظر من اینه اکثر طرفدار های کیج و بازیاش و اللخصوص داستان بازیاش از دنیای سینما کاملا دور هستن و فیلمای خوب رو هنوز ندیدن، بقول شما بازی هاش که از نظر بازی بودن و گیم پلی عملا یه شوخی محض هستن و از نظر سینمایی و داستان هم که واقعا در حد فیلم های B Movie سینما هست. دیترویت رو اخیرا بازی کردم و واقعا نمیشد داستانی کلیشه ای تر و سبک تر و بی مزه تر از تقابل ربات ها و انسان ها و مشکلات و معضلاتش دراورد! Heavy Rain هم که شاید بگی یکی از معدود بازیای خوبشه دقیقا همین منوال رو داره و اگه بخوای با اثر های معروف سینمایی که کیج قصد رسیدن بهشون داره مقایسه کنی واقعا ادم خنده اش میگیره!
یعنی بیای با نظر یه هیتر شناخته شده که فقط از روی نقد های منفی و ویدیو های یوتیوب راجع به بازی های کیج مرتبا ما رو با این نقطه نظر وحی شده:-j بهش مستفیض کرده و میکنه ، موج سواری کنی ، در نوع خودش شاهکاریه ،،،
باشه بابا فن های کیج اورانگوتان های تکامل نیافته ای هستن (sry)که تلویزیون هم به عمرشون ندیدن چه برسه به اینکه بدونن سینما چیه ، فیلم ارزشی چیه و اصلا ویدئو گیم چی هست!

یعنی بیای با نظر یه هیتر شناخته شده که فقط از روی نقد های منفی و ویدیو های یوتیوب راجع به بازی های کیج مرتبا ما رو با این نقطه نظر وحی شده:-j بهش مستفیض کرده و میکنه ، موج سواری کنی ، در نوع خودش شاهکاریه ،،،
باشه بابا فن های کیج اورانگوتان های تکامل نیافته ای هستن (sry)که تلویزیون هم به عمرشون ندیدن چه برسه به اینکه بدونن سینما چیه ، فیلم ارزشی چیه و اصلا ویدئو گیم چی هست!
نیازی نیست با چرت و پرت محض به این موضوع واکنش بدی بعضی وقتا ساکت باشی بخدا بهتره. :D من هیتر شناخته شده نیستم و هیچ بازی رو بدون تجربه نقدش نمیکنم دلیل اینکه این موضوعو رو بازم مطرح کردم این بود که دیدم فن‌بوی‌هایی مث تو که اون موقع بخاطر شاهکارهای تاریخی کیج (لول) به من فحاشی میکردن الان دارن میگن بازیاش زبالس و مهم نیس از انحصار سونی دراومده. :)):))

نظر شما راجبه اکثر طرفدار های کیج کاملا اشتباهه. مقایسه کردن بازی های کیج با سینما هم اشتباهه. بازی های کیج طرفدار های خودشو داره پس لطفا نظر خودتونو به عنوان فکت صادر نکنید! بهتر بود بود قبل از این که دیترویت رو بکوبید یه "به نظر من" قبلش اضافه میکردید! حوصله بحث ندارم ولی من تمام فیلمای خوب هالیوود رو دیدم حتی با اطمینان میگم از شما هم بیشتر دیدم! و میگم که " به نظر من" بازی های کیج تو چیزی که میخواستن ارائه بدن عالی عمل کردن ! همین دوشواری نداره:d
و خوشحالم برای کسایی که قراره این بازی رو روی پی سی تجربه کنن

دو طرف درست می گن به نظر من:دی
بازی های کیج از نظر گیم پلی حرفی واسه گفتن ندارن، و اگه هر کدوم از خط ها رو به عنوان فیلم ببینی یه فیلم خیلی خیلی بد می شن. منتها یه موردی دارن که باعث می شه خودشون خیلی خیلی بد نشن و توی اسم ژانرشه اون مورد: Interactive Drama
همون یه دکمه ای که می زنی و تصمیم می گیری کار A رو انجام بدی یا B باعث جلوگیری از فاجعه می شه. در واقع با اینکه نه کار B داستان خیلی خوبیه نه کار A (با استاندارد های سینمایی منظورمه. با بازی ها مقایسه کنیم داستان بدی ندارن واقعا، منتها کلا بازی ها داستانشون نسبت به مدیوم های دیگه کمی، امم، تعطیله:دی) اما اینکه خودت انتخاب می کنی، مسئولیت اتفاقات بعدی گردن خودته و باعث هیجان و تنش می شه. توی یه فیلم فلان کاراکتر تصمیم بد بگیره به اون کاراکتر و کارگردان فحش می دی و تصمیم خوبی بگیره به نگاه کردن ادامه می دی، اما تو بازی های کیج چون خودت قراره تصمیم بگیری، دقیقا نمی دونی کدوم تصمیم خوبه یا بده و هر تصمیمی که بگیری اگه خوب بود با خودت و تصمیمت حال می کنی و اگه بد بود خودت اون احساس تنش و اضطراب بهت دست می ده.
خلاصه به نظرم تجربه های خوبی (یا حتی عالی) هستن، حتی اگه نه فیلم خوبی باشن نه بازی خوبی.

نیازی نیست با چرت و پرت محض به این موضوع واکنش بدی بعضی وقتا ساکت باشی بخدا بهتره. :D من هیتر شناخته شده نیستم و هیچ بازی رو بدون تجربه نقدش نمیکنم دلیل اینکه این موضوعو رو بازم مطرح کردم این بود که دیدم فن‌بوی‌هایی مث تو که اون موقع بخاطر شاهکارهای تاریخی کیج (لول) به من فحاشی میکردن الان دارن میگن بازیاش زبالس و مهم نیس از انحصار سونی دراومده. :)):))
اول اینکه این بازیا از انحصار سونی خارج نشدن ! بازی سونی هست خواسته به دلایلی برا استور اپیک هم بده دقیقا با همون منطقی که تمام بازی های مایکرو همچنان از دید دوستان انحصاری محسوب میشن و یه مدت با console exclusive همرو کچل کرده بودن
راجب شاهکارهای کیج هم شما چه هیتر شناخته شده باشی چه نباشی فقط یه نظر هستی که از نظره اکثرا هم درست نیست , بالاخره بازی 9 سال پیش و 6 سال پیش حتما یه چیزی داره که چندین روزه با اومدنش رو استور اپیک جشن عروسی گرفته شده , بازی مثل detroit اگر بخواد با بازی های هم سبک خودش مقایسه بشه کاملا یه سر و گردن از همشون بالاتره , مهمترین بخش هم تعداد انتخاب ها و تاثیر اونا در داستان و تغییر روند داستانی هست که عملا در این سبک بازی نزدیک detroit هم نیست . حالا یکی تو آنتیل داون و LIS و WD گیم پلی دیده ولی در بازی های کیج ندیده قطعا یه جایی مشکل داره , شما و بعضی ها هم که تریپ شدید منتقدی بر میدارن هیچ نکته قابل بحث , منطقی و درست حسابی نمیتونید بگید غیر از حرفای تکراری بازی های کیج در حد فیلم های درجه 2 هم نیستن و چرندیات هایی از این قبیل ...
اینجا ما نه تنها اسباب بازی من از تو خوشگل تره بلکه استور من از استور تو خوشگل تره هم دیدیم همتون فن هستید پس الکی جو ندید که ما فن نیستیم و مصرف کننده هستیم ! قرار نیست با طرفدار چیزی بودن پولی به کسی برسه همونطور که همه طرفدار تیم های فوتبال و بازی های مختلفی هستن ولی چیزی به کسی نمیرسه غیر از لذتی که میبریم . منه سونی فن بگن PS4 فروش 100 میلیونی رو رد کرد چیزی بهم نمیرسه ولی خوشحال میشم و کیف میکنم . الان استور اپیک اعلام شده 85 میلیون کاربر داره و 40 میلیون هم استیم ندارن ولی اینجا خبرش گذاشته بشه رگ غیرت خیلیا در جا پاره میشه چون فن هستن ، بعضی ها هم هستن که مدلشون متفاوته مثلا میگن دوست دارن سونی فنا جلزولز کنن تا بتونن لذت ببرن اینا فن هایی هستن که مدت ها خیلی سختی و فشار زیادی رو تحمل کردن در حدی که در ND رو میخواستن با متای 93 تخته کنن و دیگه به مرحله هیتری رسیدن ، امیدوارم لااقل سال جدید دلیل بهتری برا لذت بردن پیدا کنه :D

اول اینکه این بازیا از انحصار سونی خارج نشدن ! بازی سونی هست خواسته به دلایلی برا استور اپیک هم بده دقیقا با همون منطقی که تمام بازی های مایکرو همچنان از دید دوستان انحصاری محسوب میشن و یه مدت با console exclusive همرو کچل کرده بودن
راجب شاهکارهای کیج هم شما چه هیتر شناخته شده باشی چه نباشی فقط یه نظر هستی که از نظره اکثرا هم درست نیست , بالاخره بازی 9 سال پیش و 6 سال پیش حتما یه چیزی داره که چندین روزه با اومدنش رو استور اپیک جشن عروسی گرفته شده , بازی مثل detroit اگر بخواد با بازی های هم سبک خودش مقایسه بشه کاملا یه سر و گردن از همشون بالاتره , مهمترین بخش هم تعداد انتخاب ها و تاثیر اونا در داستان و تغییر روند داستانی هست که عملا در این سبک بازی نزدیک detroit هم نیست . حالا یکی تو آنتیل داون و LIS و WD گیم پلی دیده ولی در بازی های کیج ندیده قطعا یه جایی مشکل داره , شما و بعضی ها هم که تریپ شدید منتقدی بر میدارن هیچ نکته قابل بحث , منطقی و درست حسابی نمیتونید بگید غیر از حرفای تکراری بازی های کیج در حد فیلم های درجه 2 هم نیستن و چرندیات هایی از این قبیل ...
اینجا ما نه تنها اسباب بازی من از تو خوشگل تره بلکه استور من از استور تو خوشگل تره هم دیدیم همتون فن هستید پس الکی جو ندید که ما فن نیستیم و مصرف کننده هستیم ! قرار نیست با طرفدار چیزی بودن پولی به کسی برسه همونطور که همه طرفدار تیم های فوتبال و بازی های مختلفی هستن ولی چیزی به کسی نمیرسه غیر از لذتی که میبریم . منه سونی فن بگن PS4 فروش 100 میلیونی رو رد کرد چیزی بهم نمیرسه ولی خوشحال میشم و کیف میکنم . الان استور اپیک اعلام شده 85 میلیون کاربر داره و 40 میلیون هم استیم ندارن ولی اینجا خبرش گذاشته بشه رگ غیرت خیلیا در جا پاره میشه چون فن هستن ، بعضی ها هم هستن که مدلشون متفاوته مثلا میگن دوست دارن سونی فنا جلزولز کنن تا بتونن لذت ببرن اینا فن هایی هستن که مدت ها خیلی سختی و فشار زیادی رو تحمل کردن در حدی که در ND رو میخواستن با متای 93 تخته کنن و دیگه به مرحله هیتری رسیدن ، امیدوارم لااقل سال جدید دلیل بهتری برا لذت بردن پیدا کنه :D
دقیقا زدی تو خال
باز آدم طرفدار کنسول باشه خیلی بهتر از طرفدار PC(وسیله ای که همه دارن) و طرفدار استور بودنه:))
مثل اینه یکی بگه من طرفدار تلویزیونم یا طرفدار لباس شویی البته بین زن ها چنین مواردی هم پیدا میشه یکیو میشناختم طرفدار لباس شویی بود=))
شما حساب کن طرف دقیقا 2 سال تمام خواب و خوراکش ترول HZD بوده و میگفته متاش بالا 60 بشه فضای مجازی میذارم کنار و بعد عرضش !!!
نتیجش همچین واکنش هایی هست بدون شک

دقیقا زدی تو خال
باز آدم طرفدار کنسول باشه خیلی بهتر از طرفدار PC(وسیله ای که همه دارن) و طرفدار استور بودنه:))
مثل اینه یکی بگه من طرفدار تلویزیونم یا طرفدار لباس شویی البته بین زن ها چنین مواردی هم پیدا میشه یکیو میشناختم طرفدار لباس شویی بود=))
شما حساب کن طرف دقیقا 2 سال تمام خواب و خوراکش ترول HZD بوده و میگفته متاش بالا 60 بشه فضای مجازی میذارم کنار و بعد عرضش !!!
نتیجش همچین واکنش هایی هست بدون شک

چه جوری طرفدار لباسشویی بود اون وقت :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or