Heavenly Sword

چرا انقدر این بیچاره رو می پیچونید.
آقا بزار من یه چیزیو بگم برو سه سوت یزنش .
ببینید شما سه نوع حالت حمله دارید که دوتاش انفرادیه یکی حالت معمولیه که مربع و مثلث خالیه دوم R1 رو نگه داری که هونلی سورد هستش و سوم L1 رو نگه داری که برای زمانیه که دورت پر دشمن باشه (خوبه اینا رو تو بازی میگه ها:biggrin1:) دقیقاَ همونجایی که شما هستی به کار میاد.
حله ؟

آقای تکاوچ خدا نکنه کسی ازت تو خیابون آدرس بگیره یراست میفرستیش بهشت زهرا من متنو 5 بار خوندم تا فهمیدم چجوری :biggrin1::biggrin1: :biggrin1:
محمد جان حال نقل زدنو نداشتم از تو هم ممنونم این موضوح خیلی کمکم کرد . اینو تا آخرش برم پس فردا برم با call of duty عوض کنم . :p

اين مرتيکه چرا نميميره؟!يکی کمک کنه!دور اون دايره که ميگردم بازم ميزنه بهم!!!
اگه منظورت غول اخری هست که جریان داره !
محیط دارای سه تا دایره هست.اگه توی دایره وسط ضربه بهش بزنی جون بیشتری کم می شه اگه توی دایره دوم بزنی جونش یه کم , کم می شه و اگه توی دایره اخر ( بزرگترین دایره ) بزنیش جونش خیلی کم , کم می شه

اين چرا نميميره؟!يکی کمک کنه!دور اون دايره که ميگردم بازم ميزنه بهم!!!

باید هم وسط دایره بهش بزنی باید به موقش با انالوگ جا خالی بدی و r1 گارد بگیری
همشمش نباید یه فن بزنی از اونی سلاحیم که خیلی سریعه نباید استفاده کنی
فقط باید با خود اون شمشیر خفنه (heavenly sword) بزنی بهش با اون دوتا کوچیکا (بهصورت رندوم و به موقع )
دیگه حله

خب منم این بازی رو تموم کردم هر چند که خیلی دیره ولی به هر حال این پنجشنبه جمعه که تعطیل بود نشستم بازی کردم
به نظر من بازی خیلی خوبی بود و واقعآ تو بعضی چیزا شاهکار بود مثل حرکات لب و دهن و کلآ چهره کاراکتر ها در بازی . به هر حال بازیگر گالم در LORD OF THE RING تو این بازی بود و باید همچچین انتظاری هم داشت
داستان بازی هم جالب بود . من که خوشم اومد مخصوصآ نحوه شروع بازی که خیلی باحال بود
موسی متن بازی هم که واقعآ شاهکار بود :love:
به هر حال قرض از پست دادن این بود که می خواستم بدونم کسی می تونه لینک دانلود موزیک این بازی رو به من بده ؟ چون من واقعآ شیفته موزیکش شدم خیلی آرامش بخش و قشنگ بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or