من بد جوری رفته بودم تو کف بازی.قلق خاصی نداره همین اول باید موقع زدن تو سینه اش وای نسی تا همین اومد بزنت سریع با شوک سمت راست بچرخ و جاخالی بده و نذار بزنت و برو از یه سمت دیگه شروع کن به زدنش.من که این جوری کشتمش اون ادم هایی هم که می فرسته مثل خودش هست هم همین جور کشتمش.

دیگه نیما جان گیر نده.
یا قمر بنی هاشم ...
منظور شما همون Analog سمت راسته ؟ :biggrin1:
نینجا گیدن واقعا ضعیف بود
نصف heavenly هم نیست

درود،
مطمئنی ضعيف بود ؟
منظورت اين هست که سخت بود تو بلد نبودی بازی کنی، درست ميگم ؟
يادمه وقتی Zafina داشت به اين بازی دری وری ميگفت، که خيلی سخته و اينا شما ازش تشکر کردی.
خوب من همونجا هم پيشنهاد کردم به ايشون که بهتره بجای ninja gaiden، مثلاً بازی های مثله PAC-MAN يا MARIO رو بازی کنن !:laughing:[/quote
اتفاقا من تمومش کردم
ولی واقعا گرافیکش افتضاح ودر حد ps2 بود
نظر هرکسی قابل احترام هست، همينطور هم مال شما.اتفاقا من تمومش کردم
ولی واقعا گرافیکش افتضاح ودر حد ps2 بود
نظر هرکسی قابل احترام هست، همينطور هم مال شما.
اگه قابل احترام بود نه به کسی گیر بیخودی میدادی نه بازیهایی که خودت تجربه داریو توصیه میکردی مثل ماریو و پکمن
من اگه میخاستم بازیو تموم میکردم و گفتمم که بازیهای سخت تر از اینو تموم کردم اصن مشکل سختی بازی نیست گرافیک پایین (مثل همه بازیهای ninja team) و حرکات غیر طبیعی و مسخره دشمنا مثل موتور سوارها که از نظر مسخره بودن وغیر واقعی بودن تو هیچ بازی ای نظیر نداره همه دست به دست هم میدن که یه بازی اشغال درست کنن
مشکل خیلیا تو این سایت اینه که تو حرف میگن نظر تو مثلا قابل احترامه ولی در عمل ....
باید خیلیا تو این سایت یاد بگیرن به نظر این و اون کاری نداشته باشن و فقط نظر خودشونو بگن و گیر بیخودی هم ندن
نظر هرکسی قابل احترام هست، همينطور هم مال شما.
اگه قابل احترام بود نه به کسی گیر بیخودی میدادی نه بازیهایی که خودت تجربه داریو توصیه میکردی مثل ماریو و پکمن
من اگه میخاستم بازیو تموم میکردم و گفتمم که بازیهای سخت تر از اینو تموم کردم اصن مشکل سختی بازی نیست گرافیک پایین (مثل همه بازیهای ninja team) و حرکات غیر طبیعی و مسخره دشمنا مثل موتور سوارها که از نظر مسخره بودن وغیر واقعی بودن تو هیچ بازی ای نظیر نداره همه دست به دست هم میدن که یه بازی اشغال درست کنن
مشکل خیلیا تو این سایت اینه که تو حرف میگن نظر تو مثلا قابل احترامه ولی در عمل ....
باید خیلیا تو این سایت یاد بگیرن به نظر این و اون کاری نداشته باشن و فقط نظر خودشونو بگن و گیر بیخودی هم ندن
سلام
من فکر کنم میشه یه کم دوستانه تر با هم برخورد کنیم
هر کس از یه سبک و تیپ بازی خوشش میاد
شاید باور نکنید من از بازیهایی مثل اویل بدم میاد ولی اکثرا دوست دارن
پس جدا به نظر هم احترام بزاریم
در ضمن اینجا تاپیک هونلی هستش اجع به بازیهای دیگه تو تاپیک خدش بحث کنید