شایعه Heavenly Sword 2 در راه؟

Delta Ex

کاربر سایت
عنوانی که یکی از بهترین بازیهای PS3 در سال 2007 بود، به نقل از مجلّه ی PlayGamer هم اکنون سکوئلی در دست ساخت دارد.

بگفته ی منبع فوق‌الذّکر، بازی 10 سال بعد از وقایع بازی اول اتفاق می افتد و سبک آن به سبکِ سندباکس تغییر یافته است. گفته شده است که مراحل را در محیطی تعاملی، میتوان چندباره به اتمال رساند. Heavenly Sword اینبار در بازی بگونه ای حضورخواهد داشت که برای گرفتن آن، شما میبایست ابتدا چندین فن و تکنیک رَزمی را فرا بگیرید.

حدس ما اینست که شما در مسقط الرأس بدون شمشیر هستید، و باید تکنیکهای جودو و کاراته را فرا گرفته و بمتعاقب مهارتهای شمشیرزنی را فرا بگیرید تا Heavenly Sword را بدست بیاورید. بازی تداخلی از God of War 3 و Skyrim به نظر میرسد. در حال حاظر اخبار رسمی ای از بازی وجود ندارد، پس باید منتظر شنیدن از آن در E3 بود.

منبع

فردین ما رو هم گیج میکنی :d :d :d
راستی یک درخواست دیگه علاوه بر پرش و مراحلی شبیه به بازی قبل هم دارم :d
باس آخر رو اینجوری نسازند! روی ایزی(یا شایدم نرمال) پدرم در اومد تا شکستش دادم! حالا برای درسجه سختی هم تروفی بزارند دیگه ... :d
البته اگر سانتا میسازه مثل تروفی های GOW انقدر آبکی نباشه که راحت پلات بشه :d

نه HS1 تروفی نداره :d میگم دومی رو جوری نسازند که مثل 1 پدرمون سر باس آخرش در بیاد :d
و اگرHS2 باس آخرش مثل HS1 باشه و تروفی درجه سختی هم داشته باشه ... میترکیم :d :d :d
خیلی بد بیان کردم فکر کنم :-" :d

• Like
Reactions: vivanred
نه HS1 تروفی نداره :d میگم دومی رو جوری نسازند که مثل 1 پدرمون سر باس آخرش در بیاد :d
و اگرHS2 باس آخرش مثل HS1 باشه و تروفی درجه سختی هم داشته باشه ... میترکیم :d :d :d
خیلی بد بیان کردم فکر کنم :-" :d
انچه که عیان است چه حاجت به بیان است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or