شایعه Heavenly Sword 2 در راه؟

Delta Ex

کاربر سایت
عنوانی که یکی از بهترین بازیهای PS3 در سال 2007 بود، به نقل از مجلّه ی PlayGamer هم اکنون سکوئلی در دست ساخت دارد.

بگفته ی منبع فوق‌الذّکر، بازی 10 سال بعد از وقایع بازی اول اتفاق می افتد و سبک آن به سبکِ سندباکس تغییر یافته است. گفته شده است که مراحل را در محیطی تعاملی، میتوان چندباره به اتمال رساند. Heavenly Sword اینبار در بازی بگونه ای حضورخواهد داشت که برای گرفتن آن، شما میبایست ابتدا چندین فن و تکنیک رَزمی را فرا بگیرید.

حدس ما اینست که شما در مسقط الرأس بدون شمشیر هستید، و باید تکنیکهای جودو و کاراته را فرا گرفته و بمتعاقب مهارتهای شمشیرزنی را فرا بگیرید تا Heavenly Sword را بدست بیاورید. بازی تداخلی از God of War 3 و Skyrim به نظر میرسد. در حال حاظر اخبار رسمی ای از بازی وجود ندارد، پس باید منتظر شنیدن از آن در E3 بود.

منبع

منم برخلاف نظر خیلی ها که از بازی خوششون نیومد از بازی لذت بردم بخصوص داستان بازی و نحوه پرداخت اون و کمبو هایی که این قدر بازی زود تموم شد که حسرت به دلمون موند که بتونیم لااقل همه رو یاد بگیریم و توی مبارزات ازشون استفاده کنیم
وقتش رو بیشتر کنید!:دی
فکر هم میکنم سانتا داره روی بازی کار می کنه که باید منتظر یه بازی طوفانی باشیم. به نظرم میشه به جای GOW چند شماره ای از این IP بازی کنیم

اون مرحله ای که به جای خواهرش بودیم و تیرکمون ها رو باید هدایت میکردیم خیلی باحال بود :d به احتمال زیاد اگر این بازی ساخته بشه، این قسمتاش رو میاند با MOVE سازگار میکنند :d (گرچه همون دسته بهتره :d )
اگرم سانتا بازی رو بسازه که خیلی خوب میشه! :d فقط همچنان خشونت زیاد توی بازی های سانتا باشه :d

این ترجمه به فارسی بود یا عربی ؟ بعدشم فوق الذکر یعنی "آنچه که بالاتر از حد بیان است " و نه عبارت بالا
فوق ظرف (مفعول فیه) هست نه صفت. بقول اجنبیها Get your facts right. اگر کسی بخواد بگه بالاتر از حدّ بیان است باید از مفعول مطلق استفاده کنه که من بلد نیستم.

من Heavenly Sword رو سالها پیش بازی کردم. اون زمان بعنوان تنهاترین بازی شاخِ PS3 بود. من رو از خرید X360 منصرف نکرد.

حالا خواهرش بوده یا مادرش این چیزها مهم نیست. یکی به داد ما PC بازها برسه ما هم دل داریم:d

حالا که ممکنه نسخه 2 بازی بیاد امید وارم نسخه یک این بازی برای PC بیاد تا ما هم مانند شما که کلی با کاراکتر بازی حال کردین:d ما نیز حال کنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم

باو کایی خواهرش نبود که :دی دوستش بود.
فردین معلومه چقدر HS رو دوست داری!:دی

حالا من بیام به بازی دوباره گیر بدم هم همه میریزن سرم هم حرف هام تکراری میشه!:دی در نتیجه چیز خاصی نمیگم و فقط آرزو میکنم NT این بازی رو نسازه! همین!:دی به نظر من این بازی پتانسیل خیلی خیلی بالایی داره و اگه NT نسازتش بازی خوبی میشه.

منم اين بازي رو خيلي دوست داشتم.

بيشتر از Enslaved از اين بازي لذت بردم.

اون صحنه كه بايد رو طناب ميدويديم از لحاظ گرافيكي يكي از بهترين صحنه هايي هست كه تو اين نسل ديديم.

اگه واقعا E3 باشه HS 2 من که از خوشحالی دوستام رو این جا شام میدم .:d اما اگه MGS5 اون وسط باشه شام بی شام .:d اون وقت هستش که بخوان سو استفاده کنن و جیب من رو خالی کنن .:d

حالا خواهرش بوده یا مادرش این چیزها مهم نیست. یکی به داد ما PC بازها برسه ما هم دل داریم:d

حالا که ممکنه نسخه 2 بازی بیاد امید وارم نسخه یک این بازی برای PC بیاد تا ما هم مانند شما که کلی با کاراکتر بازی حال کردین:d ما نیز حال کنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم

امید چیز خیلی خوبی هستش اما نه با بودن اسم سونی اول بازی .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or