شایعه Heavenly Sword 2 در راه؟

Delta Ex

کاربر سایت
عنوانی که یکی از بهترین بازیهای PS3 در سال 2007 بود، به نقل از مجلّه ی PlayGamer هم اکنون سکوئلی در دست ساخت دارد.

بگفته ی منبع فوق‌الذّکر، بازی 10 سال بعد از وقایع بازی اول اتفاق می افتد و سبک آن به سبکِ سندباکس تغییر یافته است. گفته شده است که مراحل را در محیطی تعاملی، میتوان چندباره به اتمال رساند. Heavenly Sword اینبار در بازی بگونه ای حضورخواهد داشت که برای گرفتن آن، شما میبایست ابتدا چندین فن و تکنیک رَزمی را فرا بگیرید.

حدس ما اینست که شما در مسقط الرأس بدون شمشیر هستید، و باید تکنیکهای جودو و کاراته را فرا گرفته و بمتعاقب مهارتهای شمشیرزنی را فرا بگیرید تا Heavenly Sword را بدست بیاورید. بازی تداخلی از God of War 3 و Skyrim به نظر میرسد. در حال حاظر اخبار رسمی ای از بازی وجود ندارد، پس باید منتظر شنیدن از آن در E3 بود.

منبع

نسخه اولش که واقعا زیبا بود مخصوصا Chapter 2 رو هیچ وقت فراموش نمی کنم ....
اگه نسخه دوم در حال ساخت باشه واقعا یکی از بهترین خبر هایی هست که شنیدم، اگه تو E3 هم معرفی بشه من یکی که سکته رو میزنم...
باز بودن محیط هم واقعا یکی از مواردی هستش که لذت بازی رو چند برابر میکنه ، اگه به خوبی این قابلیت رو تو مراحل بازی پیاده کنن میتونه از همه نظر موفق بشه....

آخرین ویرایش:
نسخه اولش بازیه خوبی بود ولی درست از پتانسیلش استفاده نشده بود و یه مشکلات ریزی داشت که به بدنه بازی ضربه زده بود.امیدوارم با درس گرفتن از نقاط ضعفشون یه بازیه رویایی تحویل بدن یه چیزی در حد gow:x

آخرین ویرایش:
واییییییییییی اجب خبری 5 صبحی چشمام یک دفعه باز شد بعد از دیدن supernatural .:d واییییی اگه حقیقت داشته باشه چه شود نسخه اول واقعا بازی عالی بود درسته یک دسته مشکلات ریز داشت اما واقعا عالی بود .:d:x

خواهش میکنم پرش رو توی بازی بزارند :d تنها چیزی که تو کل بازی روی اعصابم رژه میرفت این بود :d :d :d
به نظرم کار ِ سانتا مونیکاس پرش که سهله احتمالاً کلی حرکت خشن و باحال هم بهش اضافه میشه :d
---------------
SM با دو پروژه به اندازه کافی سرش شلوغ هست، کار یه استودیو دیگه ست.
خب یکیش همینه دیگه :d
----------------
نُچ...GoW 4 و احتمالا یک شوتر
خیلی بعیده سانتا شوتر بسازه ! اونم که تو اخبار بود احتمال داده بودن شوتره ! چون Heavenly Sword هم اگه بازی کرده باشی یه چند تا بخش بازی شوتر بود با استفاده از sixaxis :d که احتمال رو برای این بیشتر میکنه :d
GOW IV هم اگه قرار بر HS 2 باشه عمراً با هم نمیان ! از طرفی درست کردن یه داستان برای ادامه دادنش خیلی سخت تره تا HS !

آخرین ویرایش:
به نظرم کار ِ سانتا مونیکاس پرش که سهله احتمالاً کلی حرکت خشن و باحال هم بهش اضافه میشه :d
SM با دو پروژه به اندازه کافی سرش شلوغ هست، کار یه استودیو دیگه ست.
خب یکیش همینه دیگه :d
نُچ...GoW 4 و احتمالا یک شوتر
خیلی بعیده سانتا شوتر بسازه ! اونم که تو اخبار بود احتمال داده بودن شوتره ! چون Heavenly Sword هم اگه بازی کرده باشی یه چند تا بخش بازی شوتر بود با استفاده از sixaxis :d
Combat Vehicle Designer برای چی میخوان، لابد برای طراحی بز جنگی؟:d

آخرین ویرایش:
بعدشم فوق الذکر یعنی "آنچه که بالاتر از حد بیان است " و نه عبارت بالا
:blink1:
===========================
ناریکو توی اون قایقه ییهو چششو باز میکنه و میگه :
خطر اسپویل !
من نمردم ، گولتون زدیم !
بابا ip جدید رو خدا گذاشته برای چی ؟! :|

• Like
Reactions: Kainé
هر چند یکش خیلی موفق نبود ولی باز از تکرار بازیای قبلی که قراره سری چهارم یا پنجمشون عرضه بشه بهتر فکر نمیکنم محیطش سند باکس باشه امیدوارم فقط تقلید از گاد اف وار کم و نو اوریشو بیشتر کنن بازیش پتانسیل خوبی میتونه داشته باشه

گرافیک نداشت؟گیم پلی نداشت؟چی نداشت که میگی موفق نبود؟!
فقط داستان و شخصیت پردازی داشت ! گرافیک هم فقط اجزا و انیمیشن های چهرش خوب بود ؛ اما بقیه جزئیات گرافیکیش خیط بود ...
گیم پلیش هم فاجعه بود !
و ...
پرش نداشت ! یعنی عملا حذف پلتفرمینگ ...

واقعا یکی از بهترین بازی هایی که روی PS3 تجربه اش کردم. فکر نکنم کسی به اندازه من این بازی رو دوست داشته باشه :دی همیشه در حسرت تایید نسخه دومش موندم :دی

• Like
Reactions: shefer
امیدوارم هر چه زودتر رسما تائید بشه. شماره ی 1 که فوق العاده بود به نظرم مخصوصا از نظر داستان و شخصیت پردازی.
خدا کنه Nariko هم یه جوری باشه تو بازی و نمرده باشه:(.(که 100 % مرده!) یا اگر نبود حد اقل صدای Anna Torv رو بازم بشنویم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or