امید جون این جور مسائل سلیقه ای هست و مثلا نمیشه من به تو بگم نه الا و بلا NG بهتر هست!
بله سلیقه ای که هست ولی نمیشه که به خاطر سلیقه کل بازی رو زیر سوال برد :biggrin1:
NG یک بازی با اکشن فوق سریع و درجه سختی مرگ بار هست که هر کسی ازش خوشش نمیاد , بر عکس HS یک بازی با گیم پلی راحت هست که هر کسی میتونه بازی کنه و با زدن یک دکمه تا اخر بره بازیو!!
درسته که NG یکی از سخت ترین بازیهاست ولی سخت بودن بیش از حد نکته منفی حساب میشه
ماکان HS اینقدر که تو میگی راحت نیست به خدا ! :biggrin1:
من که شخصا از HS خوشم نیومد .به نظر منم همه چیش رو از GOW وام گرفته , از شروع داستانش بگیر تا سبک گیم پلی و اصلا طراحی خود ناریکو که در واقع ورژن خانوم کریتوس هست.
نه من اینطور فکر نمیکنم
اصلا محیط و داستان و فضا و گیم پلی HS کلا با GOW از همه لحاظ فرق داره
گرافیکش هم برای من اصلا دلچسب نیست چون فقط کیفیت صورت ها خوبه و بقیه جلوه های گرافیکی رو فدای همین کیفیت صورت کردند.محیط ها هم خیلی تکراری هست.دشمنان رو هم که دیگه نگو!! همشون یک مدل هستند که یک دست رنگ خوردن و یک دشمن جدید شدن.
ای بابا شما که بازیو نابود کردی !
دیگه بی انصافی نکن گرافیک HS از تکستچرها بگیر تا رنگهای واقعا طبیعی و چشم نواز و افکتهای گرافیکی زیبا و طراحی محیط و مدل سازی و انیمیشنهای عالی و Draw Distance زیاد و بافتهای عالی همه بی نظیر و نسل بعدی کار شده بودند
فقط بازیهایی مثل Uncharted یا R&C یا MGS4 رو میشه از نظر گرافیک با Heavenly Sword مقایسه کرد
در مورد دشمنان هم تا حدودی حق باتوئه ولی اینجوریا هم که میگی نیست فکر کنم کمی اغراق کردی
تنوع دشمنان خوب بود ولی به اندازه NG تنوع دشمن نداشت (البته NG فقط یه مشت جونور میندازه بجون آدم که حداقل برای من این جونور ها جذابیتی نداره)
ولی مدل سازی کارکتر خود استاد ریو هایابوسا
خیلی عالی هست.خدایی کیفیت لباسش حرف نداره!! محیط ها متنوع هست و مثل HS تکراری نیست.گیم پلیشم که دیگه احتیاج به توضیح نداره و به نظر همه منتقد ها تنها با شاهکاری به نام GOW قابل مقایسه هست.گیم پلی NG طوری هست که واقعا جایی واسه تازه کار ها نیست.مخصوصا تو درجه های سختی بالا انقدر باید تمرین کنی و حرفه ای باشی تا بتونی زنده بمونی.واقعا وقتی یاد بگیری که تو NG چه جوری به موقع دفاع و حمله کنی دیگه نمیتونی از بازی دل بکنی.
دستت درد نکنه حالا ما دیگه تازه کار شدیم بعد از اینهمه GOW بازی کردن !!!
تمام اینایی که گفتی رو باید برعکس کنی :biggrin1:
محیطهای NG اینقدر متنوع بودن که آدم حوصلش سر میرفت !
مشکلات دوربینش که وااقعا سرگیجه آور بود
مدل سازی کارکترهای NG که در حد
بود ! :biggrin1: خودتم میدونی
درباره گرافیک سطح پایین و نسل قبلی NG هم حرفی نزنم بهتره ولی مثل اینکه نمیشه!
جالب اینجاست که گرافیک Ninja Gaiden رو بعد از عرضش رو xbox با همون گرافیک برای PS3 ساختند و به نام NG Sigma عرضه کردند که تنها تفاوتش در گرافیک با نسخه xbox فقط رزولوشن تصویر و کمی پیشرفت در سایه ها و چند موارد جزئی بود و بعد NG2 رو که برای 360 عرضه کردند سازندگانش ادعا کرده بودند که از همه قدرت 360 در NG2 استفاده کردند !!!
که اصلا اینطور نبود و با همون گرافیک تقریبا نسل قبلی و پیشرفتهای خیلی جزئی + خون بود و از نظر گرافیک با بازیهای این نسل به هیچ وجه قابل مقایسه نیست
هر چی از محیطهای HS بگم کم گفتم کمتر بازیی رو دیدم که اینقدر محیطهای باز و تنوع در محیطهاش باشه و به محیطهای بسته ختم نشه
برعکس NG دائما گیمر رو در محیطهای کوچک اسیر میکنه و همین باعث سختیش شده
انیم بگم که اگر قرار باشه بازیی با God of War مقایسه بشه نه NG و نه HS هیچ کدوم در حد این ابر بازی نیستند
تنها ضعف NG داستانش هست که انم در مقایسه با داستان مزخرف HS چیزی کم نداره.داستان HS توری هست که از اول بازی میشه تا اخر بازی رو بدون اشتباه حدس زد ولی حداقل داستان NG اینجوری نیست!مثلا تو همین NG خدایش کی حدس میزن که رئیس اخر بازی همون مورای هست؟ به نظر من داستان NG فقط از GOW و DMC کم میاره.
یکی از ضعفهای بی شمار NG همین داستانش هست که خوب شد اشاره کردی بهتره بگیم کلا داستانی نداره
ولی HS یکی از بهترین داستانهای بازیها رو داره و انکار نشدنیه از شوخی ها و طنزها و حرکات خنده دار بعضی از شخصیاتهاش بگیر تا شخصیت پردازی بسیار عالی
در مجموع امید شاید تو از بازی های نینجایی خوشت نمیاد! یا شایدم از یه چیز دیگه HS خوشت امده!:biggrin1: راستشو بگو!:laughing: نکنو رفتی تو کف ناریکو!؟
:cheesygri
ماکان یه چیزی میگیا من برم تو کف این ! :biggrin1:
بازیهای نینجایی اگر گیم پلی و داستان و گرافیک قابل قبولی داشته باشن من بدم نمیاد امتحانشون کنم ولی Ninja Gaiden به نظر من در این سطح نبود
اینم نظر من بود!