جفتش عالیه واسه جول ولی دلم با نیکولای هست به نظرم بیشتر به یه پدر خسته و زخم خورده شبیههView attachment 131252View attachment 131253
View attachment 131254View attachment 131255
ضربدری هر کدوم رو خواستید عوض کنید
حالا من زیاد اهل بحث کردن نیستم چون نمیتونم انچنان تحلیلی راجع به بازی ها نظر بدم و فکر میکنم اگر بازی ای بهم حال بده درنتیجه حتما کارش درست بوده. علی ونوم هم منظورش رو میفهمم و البته کاملا باهاش مخالفم! مشخصا ایشون کاملا ادم گیم پلی محوری ایه و بنظرم برای بازی های امروزی که توانایی اجرای یک روایت سینمایی جذاب رو توی مدیوم گیم دارند تنها نباید با گیم پلی اونها رو نقد کنیم و باید به کلیت بازی و ارتباط این روایت با گیم پلی نگاه کنیم. سر رد دد٢ و گاد او وار هم یادمه بحثی پیش اومده بود که رد دد گیم پلی اش میلنگه و همین ایشون هم بودند که موافق بود گیم پلی خطی بدون ازادی عمل رد دد مشکل داره درصورتی که شخصا من همچون نظری ندارمو فکر میکنم گیم پلی ردد دقیقا همون چیزی بود که باید میبود. من فکر میکنم این بحثو گفتگو ها بهتره بیشتر صورت بگیره و وقتی یکی از چیزی ایراد گرفت بدور از تکه پراکنی باهاش گفتگو کرد، ولو اینکه تحلیل های ساده از طرف کاربرا صورت بگیره. البته بعضی از کاربرا هدفشون مشخصه و ادم های معلوم الحالی(!) هستن. درکل هم نمیشه و غیرممکنه بازی ای همه رو راضی کنه.با کی بحث میکنی؟ این بابا گیمپلی محورترین بازی این نسل (GoW) رو هم با سفسطههای قشنگی مثل قایق سواری بی هدف یا بالا رفتن از نردبون ترول میکنه!! دیگه ترول کردن بازی با میانگین 95 و فروش 20 میلیونی و درو کردن هرچی جایزه مدیوم گیم در تاریخ به چشمش دیده بماند.
اون کار که احتمالش صفر ـه (حداقل واسه نقش اصلی ها) ولی دایورسیتی رو میکنن تو حلقمون اینش تصمین شدستیه کامنت خوندم خیلی جدی گفته بود gender flip کنین واقعا تمام ترسم ازین دایورسیتی عه
یه کامنت خوندم خیلی جدی گفته بود gender flip کنین واقعا تمام ترسم ازین دایورسیتی عه
والا وقتی توی اونور مد شده الان مردا زنن، زنا مرد، هیچ چیز بعید نیست