من فقط هالف لایف رو هنوز بازی نکردمدرود
قبول ندارم حرفتو ... بازی قرار نیست به یک چالش گیمپلی خلاصه بشن، باید اصلشون چالش گیمپلی باشه و باقی موارد در محوریت این چالش گیمپلی به وجود بیان. ولی با این جهت میگم حرفت رو قبول ندارم، صرفا کافیه یک نفر هف لایف بازی کرده باشه، پرتال بازی کرده باشه، هیلو (ساخته های بانجی) بازی کرده باشه تا بدونه در گذشته جلوتر از آینده بوده ایم.
تلو رو نمیتونیم نقطه عطف بازیهای مدرن بدونیم چون اساسا در "بازی" بودنش شک و شبهه وارده. نقطه عطف بازیهای مدرن میشه بتل رویال پابجی و فورتنایت که همون ایدیولوژی درست گیمینگ رو در سطح جنون گسترش دادند.
ادیت: کامنت ریپلی شده قبلی رو پاک کردک چون نمیخواستم این بحث که به زیبایی شکل گرفته رو از بین ببرم
بلای انچارتد ؟ انچارتد که فیلمبرداریش به زودی شروع میشه و همه چیزش داره به خوبی طی میشه اینم فیلم نیست توی سریال دستشون خیلی باز تر ـه و درصد خراب کردنش خیلی پایین تره مخصوصا الان که خود نیل دراکمن بالا سر پروژه هستش و مطمئن میشه یـ چیز وفادار به بازی تحویل بدن نه یـ عنوان پسا اخرالزمانی جنریک .....گویا اکثرا خوشحالن...ولی چون اصولا با فیلم هایی که از روی بلزی ساخته میشن مخالفم، امیدوارم بلای آنچارتد سرش بیاد
با کی بحث میکنی؟ این بابا گیمپلی محورترین بازی این نسل (GoW) رو هم با سفسطههای قشنگی مثل قایق سواری بی هدف یا بالا رفتن از نردبون ترول میکنه!! دیگه ترول کردن بازی با میانگین 95 و فروش 20 میلیونی و درو کردن هرچی جایزه مدیوم گیم در تاریخ به چشمش دیده بماند.من فقط هالف لایف رو هنوز بازی نکردم
بنظرم خودت رو محدود به یک نوع یا سبک یا هرچی نمیدونم بازی کردی و دایره ی تعریفت خیلی محدوده راجع به بازیها. اینکه ما بازی ای مثل تلو که یک بازی "داستان محوره" که اساسا یک "بازی" داستان محوره رو چون تمرکزش روی داستانه رو اصلا بازی در نظر نگیریم انگار تقریبا کل بازی های خطی و داستان محور رو نادیده گرفتیم. برای بازی تلو میشه اختصاصا روی گیم پلی اش بحث کردو اون رو مثلا مقایسه کرد حتی با هیلو و بگیم گیم پلی هیلو چالشی تر و مهارتی تره ولی هرگز توی پکیجی که تلو ارائه کرده قطعا تردیدی نیست که یک بازی کامل در راستای هدفی یه که میخواد ارائه کنه و اونهم نزدیک شدن یک روایت سینمایی در دل گیم پلی هست. ما خیلی بازی های نسل قبل داشتیم که روایت سینمایی داشتن از سری کالاف دیوتی بگیر تا بازی های دیگه که دنباله روی روندی بودند که نسل هفت شروع شد و اونهم تمرکز روی روایت سبنمایی با ست پیس های هیجان انگیز بود.
در رابطه با بازی های مدرن من بیشتر منظورم بخش کمپین و داستانی و افلاین بازیهاست و بنظرم بازی های انلاین بخاطر ماهیت رقابتی که دارند کلا با بخش کمپین فرق میکنن و بحثش اصلا جداست.
هیو جکمن و لاغیر، جوئل واقعی وقتی وجود داره چرا برن سراغ غریبه! در مورد نقش الی ... سخته انتخاب.. نظری ندارم@Bosslogic فک کنم کست اصلی سریال رو پیدا کرد
View attachment 131245View attachment 131244
الان قشنگ 13 سالش هست دقیقا فیت کار ـه کریس ایوانز هم شکل کلی صورتش دقیقا مثل جوئل ـه .....
View attachment 131252View attachment 131253
View attachment 131254View attachment 131255
ضربدری هر کدوم رو خواستید عوض کنید
سوال :بلای انچارتد ؟ انچارتد که فیلمبرداریش به زودی شروع میشه و همه چیزش داره به خوبی طی میشه اینم فیلم نیست توی سریال دستشون خیلی باز تر ـه و درصد خراب کردنش خیلی پایین تره مخصوصا الان که خود نیل دراکمن بالا سر پروژه هستش و مطمئن میشه یـ چیز وفادار به بازی تحویل بدن نه یـ عنوان پسا اخرالزمانی جنریک .....