Haze

این هم دموی قابل بازی Haze از لینک زیر میتونید دانلود کنید
دوستانی که دمو رو بازی کردن بیان بگن چطور بود

موفق باشیم

http://zeus.dl.playstation.net/cdn/...g4nhActWs2SchgM1o.pkg?product=008E&country=gb
ظاهرا دوستان اون ور ابی تجربه کردن و زیاد راضی نبود. از همه جاش ایراد گرفتن مخصوصا صداگذاری و گفتن در کل اش دهن شوزی نیست. ولی خوب دیگه، صلیقه ای ست!! :biggrin1:. شاید یکی خوشش اومد.

ظاهرا دوستان اون ور ابی تجربه کردن و زیاد راضی نبود. از همه جاش ایراد گرفتن مخصوصا صداگذاری و گفتن در کل اش دهن شوزی نیست. ولی خوب دیگه، صلیقه ای ست!! :biggrin1:. شاید یکی خوشش اومد.

فریدون باگ خوفناقه این بخشم ببین جالبه .
تیر زدن بر سبزه گل آرایه را ---- ای بابا بدنش ببین کجا میره :biggrin1: ( چی گفتم )
o8w4d0.jpg

بچه ها ميشه يكي بگه منظور ازAA چيه؟؟؟:confused::biggrin1::-"
AA یا همون Anti-Aliasing یک نوع ف ی ل ت ر به حساب میاد که در موتور بازی ها ازش استفاده می شه و به مدل ها و اشیائ و ...... یک نرمی می ده و خلاصه اجازه تیز نشون دادن و یا همون گوشه دار بودن یک شیئ و .........رو نمی ده

AA یا همون Anti-Aliasing یک نوع ف ی ل ت ر به حساب میاد که در موتور بازی ها ازش استفاده می شه و به مدل ها و اشیائ و ...... یک نرمی می ده و خلاصه اجازه تیز نشون دادن و یا همون گوشه دار بودن یک شیئ و .........رو نمی ده

متاسفانه AA این نیست !!! من فکر میکردم همه میدونن AA چیه ، ولی ظاهرا با تعداد Polygon ها اشتباه میگیرن !

Aliasing در خطوط صاف پدید میاد که باعث میشه شکسته شکسته نشون داده بشه ، و Anti Aliasing اونو برطرف میکنه و خط صاف کاملا صاف و بدون شکستگی میشه . هر چی این AA بیشتر باشه تعداد شکستگی کمتر میشه ...

اما گوشه دار بودن اجسام و بقول معروف گرد و منحنی نبودن ربطی به Aliasing نداره و هر چه تعداد Polygon ها ( چند ضلعی ها ) یی که در ساخت یک جسم بکار میره بیشتر باشه در نتیجه او جسم گردتر ، نرمتر و بدون گوشه میشه .
همونطور که میدونید یک دایره کامل از بی نهایت ضلع تشکیل شده .

البته شاید شما منظورتون رو بد گفتین ....

فریدون باگ خوفناقه این بخشم ببین جالبه .
تیر زدن بر سبزه گل آرایه را ---- ای بابا بدنش ببین کجا میره :biggrin1: ( چی گفتم )
o8w4d0.jpg

این عکس اصلا مربوط به HAZE الان نیست ( شاید خیلی قدیمیه ) ، چون گرافیکی به شدت داغونه !!! Haze از نظر گرافیکی از این خیلی بهتره ( مسخره نیست این عکس برای یک بازی در این نسل ؟!!! )

ضمنا توی این دمو اصلا همچین فضا و مرحله و وسیله و ... وجود نداره !

متاسفانه AA این نیست !!! من فکر میکردم همه میدونن AA چیه ، ولی ظاهرا با تعداد Polygon ها اشتباه میگیرن !
خوشبختانه AA همینه و شما هم فکر کنم یه جورایی حرف من رو زدی .... :arrowd:
در خطوط صاف پدید میاد که باعث میشه شکسته شکسته نشون داده بشه ، و Anti Aliasing اونو برطرف میکنه و خط صاف کاملا صاف و بدون شکستگی میشه . هر چی این AA بیشتر باشه تعداد شکستگی کمتر میشه ...
اما گوشه دار بودن اجسام و بقول معروف گرد و منحنی نبودن ربطی به Aliasing نداره و هر چه تعداد Polygon ها ( چند ضلعی ها ) یی که در ساخت یک جسم بکار میره بیشتر باشه در نتیجه او جسم گردتر ، نرمتر و بدون گوشه میشه .
همونطور که میدونید یک دایره کامل از بی نهایت ضلع تشکیل شده .

البته شاید شما منظورتون رو بد گفتین ....
polygon که همونطور هم که خودتون اشاره کردین بحثش از AA جداست ولی تیز نشون دادن یک شیئ یه جورایی اون رو گوشه دار هم می کنه که البته اگه نقد عناوینی مثل Halo 3 رو از سایت های خارجی خونده باشید اونجا هم اشاره شده که به دلیل استفاده نکردن از AA مدل ها نرمی خوبی ندارند و....... البته این حرف شما رو تایید می کنم که تاثیر اصلی بر نرم بودن و گوشه دار نبودن رو polygon می ذاره اما AA هم توی این موضوع نقش داره ........... که البته باز مثال دیگری که می شه زد برای نقد IGN هست که اونجا هم اشاره شده به دلیل AA بهتر در نسخه PS3 لبه ها صاف تر هستند و گوشه دار نیستند و.......

موفق باشی

من دموی این بازی رو دانلود و بازی کردم . به نظر نمیرسه که این بازی 720P اجرا بشه . این کاملا تو بازی مشهوده . البته شاید بازی اصلی با 720P بیاد .
یکم هم که گشت و گذار کردم این موضوع رو تو PS3news هم دیدم ، که اونجا هم گفته شده بود که HAze در رزولوشن 1024*576 بدون AA اجرا میشه .
http://ps3news.com/PlayStation3/add-haze-to-the-sub-hd-generation/

اگه بازی اصلی هم با همین گرافیک باشه ، من که اصلا نمیخرمش .

من دموی این بازی رو دانلود و بازی کردم . به نظر نمیرسه که این بازی 720P اجرا بشه . این کاملا تو بازی مشهوده . البته شاید بازی اصلی با 720P بیاد .
یکم هم که گشت و گذار کردم این موضوع رو تو PS3news هم دیدم ، که اونجا هم گفته شده بود که HAze در رزولوشن 1024*576 بدون AA اجرا میشه .
http://ps3news.com/PlayStation3/add-haze-to-the-sub-hd-generation/

اگه بازی اصلی هم با همین گرافیک باشه ، من که اصلا نمیخرمش .
البته یه نکترو باید در نظر بگیرید که اساس بازی بر روی داستان و گیم پلی غنی اون می باشه و انصافا توی این دو زمینه حرف های زیادی برای گفتن داره ....... بازم می گم عنوانی به عظمت Halo 3 هم گرافیک انچنانی نداره ..... از AA استفاده نمی کنه ..... با اون مدل های نسل قبلی رو 30 اجرا می شه و تازه افت فریم کمی هم داره ولی با تمام این اوصاف عنوان کاملی هست ...... Haze هم از این قاعده مستثنی نیست .......

موفق باشید

من دمو ش رو دان کردم یه کم بازی کردم صداش تو دالبی خوبه ولی در کل اصلا از بازی و گیم پلیش خوشم نیومد اینجاس که آدم قدر کال 4 رو میفهمه فکر میکنم از فرانت لاین هم ضعیفتره:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or