Haze

اینام داشته باش .
بابا دوست من اگه اومده بود حداقلش از یه مجله یه سایتی نمره میگرفت . یه جای درپیت هم نشون بدی نمره داده قبول .
http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&tag=search;button&qs=haze&x=0&y=0
خیلی ببخشیدا شما تاریخ اون سمتو نمیدونی لطفا حرف نزنید . امروز 19 march هست یعنی شما بازی را 9 روز قبل از اومدنش گرفتین .:confused: گیم اسپات هم زده may .

اینام داشته باش .
بابا دوست من اگه اومده بود حداقلش از یه مجله یه سایتی نمره میگرفت . یه جای درپیت هم نشون بدی نمره داده قبول .
http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&tag=search;button&qs=haze&x=0&y=0
خیلی ببخشیدا شما تاریخ اون سمتو نمیدونی لطفا حرف نزنید . امروز 19 march هست یعنی شما بازی را 9 روز قبل از اومدنش گرفتین .:confused: گیم اسپات هم زده may .

اصلابه من چه شاید زورتون بیاد.
ولی اگه کسی این بازی رو خواست یا pm بده یا تا may صبر کنه:mad:
خیالی نیست ولی بچههای اهوازی برن پاساژ نخل فروشگاه پیشاهنگ 06112211686
پیش اقای کاسب بقیه هم تا می صبر کنن به ....

دوست عزیز شما ممکنه دموی بازی رو دیده باشی
بازی هنوز ریلیز نشده این 100 بار
توی اون تاپیک که گفتی 4 دقیقه بازی کردی و اگه مایه دار بودی میخریدیش
بعدش گفتی که بازی رو خریدی
حرفهای شما با هم تناقض داره
اگه واقعا این بازی رو خریدی و داری بازی میکنی همونطور که اون دوستمون گفت یک عکس ازش بگیر همراه با دفترچه و اون تلویزیونی که باهاش این بازی رو میکنی تا به ما ثابت بشه;)
هنوز دمویی از بازی نیومده ( Playble Demo )

اصلابه من چه شاید زورتون بیاد.
ولی اگه کسی این بازی رو خواست یا pm بده یا تا may صبر کنه:mad:
خیالی نیست ولی بچههای اهوازی برن پاساژ نخل فروشگاه پیشاهنگ 06112211686
پیش اقای کاسب بقیه هم تا می صبر کنن به ....

شما لابد فکر کردی با قسم ایه خوردن همه باید حرفتو باور کن. اگر مدرکی برای اثبات حرفت داری بزار ولی اگه بازم بخوای این بحث بیهوده رو ادامه بدی دسترسیت به سایت به علت دادن اسپم قطع میشه.

اصلابه من چه شاید زورتون بیا
نکته بعدی اینکه اینجا قانون داره و شما هرجور دلت بخواد نمیتونی صحبت کنی.

آخرین ویرایش:
اگه واقعا تاریخ عرضه برای بریتانیا 28th march باشه بازی gold هست ولی مسئله اینه که اگه بازی 10 روز قبل از انتشار اینقدر شدید دزدی شده باشه که نسخه هاش به ایران هم رسیده حد اقل یک سایت باید یه چیزی مینوشت.
اگه یادتون باشه یک نسخه از halo 3 هم 1-2 هفته قبل از release بیرون رفته بود و روی ebay فروختن. برای اون یه نسخه همه سایت ها در موردش نوشتن حالا این با این وسعت دزدی شده هیچکس خبر نداره؟

با سلام

این تاپیک رو اوردم بالا چون به تاریخ انتشار بازی نزدیک شدیم 20may
امیدوارم بازی خوبی از اب دربیاد بعد از اون تاخیر ها فکر کنم خودتون به
اندازه کافی درمورد بازی اطلاعات داشته باشید
فقط چندتا شات جدید که قبلا گزاشتم رو لینک میدم حتما ببینید

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=388505&postcount=49

من چندتا دمو از گیم پلی بازی دیدم توی اون دمو ها گرافیک بازی با این عکسا که توی این لینک هستن خیلی متفاوته اینها یه جورایی به Artwork بیشتر شبیه هستن تا عکسهای Realtime از Engine بازی.

به نظر من این بازی اگه حرفی هم واسه گفتن داشته باشه بخاطر گیم پلی اش .(این نظر شخصی من هست و ممکنه هر کس نظر جداگانه ای داشته باشه.من از رو trailer هایی که تا حالا دیدم میگم.)

من چندتا دمو از گیم پلی بازی دیدم توی اون دمو ها گرافیک بازی با این عکسا که توی این لینک هستن خیلی متفاوته اینها یه جورایی به Artwork بیشتر شبیه هستن تا عکسهای Realtime از Engine بازی.

اگه شما پیجی که ign عکس های این بازی یا هر بازی دیگه رو داخلش قرار
میده با دقت دیده باشی میبینی که شات های بازی رو با ارت ورک ها جدا کردن
و زیر هر عکس هم مشخص کردن

برای پسر خالم خرید کردم نوشت در صورت تغییر نکردن زمان عرضه تا شش روز بعد از عرضه تحویل می ده و فکر می کنم در راه رسیدن توسط بازرسی این چک بشه چند روز دیگه طول می کشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or