Harvest Moon Fan Club

بازی GBA وقتی دقیقا سر ساعت 12 نصفه شب میری توی خونه و توی آیینه چند بار نگاه میکنی یه دفعه روح میبینی. حتما باید سر ساعت 12 بریا... واسه اینکه مطمئن بشین ساعت 12 دقیق هستش باید ساعت رو خریده باشین. این روح همون صاحب قبلی مزرعه
عجب؟ من میگم وقتی هوا تاریک میشه یوخده بازی ترسناک میشه نگو واسه این بوده :دی.باید حتما امتحانش کنم

عجب؟ من میگم وقتی هوا تاریک میشه یوخده بازی ترسناک میشه نگو واسه این بوده :biggrin1:.باید حتما امتحانش کنم
تازه این یکی از یه عالمه چیزی هست که توی این بازی گنجونده شده. میدونستین میتونید حتی با همون الهه ی زندگی (همون خواهرمون که توی آبشار هستش) ازدواج کنید؟ حالا بمونین توی خماریش ... ولی میشه. ولی خیلی سخته. اول باید قلب تمام دخترا قرمز باشه. بعد وقتی میرید پیش اون پدر روحانی واسه اعتراف یعضی وقتا یه گزینه هست که میگه میخوام با الهه ی زندگی ازدواج کنم. وقتی اون رو زدید برید و به الهه ی زندگی یه کوفتی بدید و بعد ییهو خواهید دید که اون هم قلب پیدا میکنه ولی سیاه و کوچولو هستش. حالا قرمز کردنش شما رو بدبخت میکنه و احتمالا برشکست بشید:cheesygri... حالا امتحان کنید خودتون میفهمید.

من دیروز نسخه Harvest Moon 64 رو دانلود کردم و دارم با شبیه ساز نیتندو 64 بازیش میکنم فقط می تونم بگم یه بار امتحانش کنید ....

harvestm.jpg
Harvest%20Moon%2064.gif

من دیروز نسخه Harvest Moon 64 رو دانلود کردم و دارم با شبیه ساز نیتندو 64 بازیش میکنم فقط می تونم بگم یه بار امتحانش کنید ....
آره من این رو هم کمی بازی کردم ولی چون مشغول بازی با نسخه ی Game Boy Advance این بازی هستم اون رو ول کردم. پسر اگه تو این نسخه رو ببینی پس چی میگی؟ من بهت پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما دانلودش کن و بازیش کن. اگه خواستی بگو تا لینک دانلودش رو واست بذارم.

آره من این رو هم کمی بازی کردم ولی چون مشغول بازی با نسخه ی Game Boy Advance این بازی هستم اون رو ول کردم. پسر اگه تو این نسخه رو ببینی پس چی میگی؟ من بهت پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما دانلودش کن و بازیش کن. اگه خواستی بگو تا لینک دانلودش رو واست بذارم.
لطفا لینک بازی وشبیه سازش رو بزارید.
در ضمن این بازی را کی ساخته شده ؟

در ضمن این بازی کی ساخته شده ؟

کلا تمامی نسخه های ریلیز شده و نشده این ها هستند:
Title and date of USA Release.

1. Harvest Moon (Super Nintendo, 1997)
2. Harvest Moon GB (Game Boy, 1998) (a Game Boy Color version was released in 1999)
3. Harvest Moon 64 (Nintendo 64, 1999)
4. Harvest Moon 2 (Game Boy Color, 2000)
5. Harvest Moon: Back to Nature (PlayStation, 1999)
6. Harvest Moon 3 (Game Boy Color, 2001)
7. Harvest Moon: Save the Homeland (PlayStation 2, 2001)
8. Harvest Moon: Friends of Mineral Town (Game Boy Advance, 2003)
9. Harvest Moon: A Wonderful Life (GameCube, 2004)
10. Harvest Moon: A Wonderful Life Special Edition (Playstation 2, 2005)
11. Harvest Moon: More Friends of Mineral Town (Game Boy Advance, 2005)
12. Harvest Moon: Another Wonderful Life (GameCube, 2005)
13. Harvest Moon DS (Nintendo DS, 2005)
14. Harvest Moon: Magical Melody (GameCube, 2005)
15. Harvest Moon Boy & Girl (PSP, 2007; exactly the same as No. 5)
16. Puzzle de Harvest Moon (Nintendo DS, 2007)
17. Harvest Moon DS Cute (Nintendo DS, 2008)
18. Harvest Moon: Tree of Peace (Wii, 2008)
19. Harvest Moon: Island of Happiness (Nintendo DS, 2008)
20. Harvest Moon: Innocent Life (PSP, 2007) (PS2, 2008)
21. Harvest Moon: Rune Factory (Nintendo DS, 2007)
22. Harvest Moon: Rune Factory 2 (Nintendo DS, TBA)
23. Harvest Moon Online (PC, Playstation 3, Xbox 360, 2009)
24. Harvest Moon: Shining Sun And Friends (Nintendo DS, TBA

در ضمن این بازی را کی ساخته شده ؟
منظورت نسخه GBA ـه ؟
شبیه ساز Visual Boy Advance 1.8.0 Beta 3
وقتی بازی رو اجرا کردی میتونی بری قسمت Cheats>Cheats List>Game Shark تو اینجا میتونی راحت کد های گیم شارک بازی رو وارد کنی ! # این هم لینک کد های گیم شارک این بازی #
البته اين كد ها برای نسخه پسرست و دومیه کد نداره ! :eek:
بازی ها
Harvest Moon - Friends of Mineral Town
Harvest Moon - More Friends of Mineral Town

اولی نسخه پسرست دومی نسخه دختره.:blushing:
موفق باشی.
Harvest Moon 64 Download
شبیه ساز : (بهترین شبیه ساز N64 شبیه ساز Project 64 ـه )

آخرین ویرایش:
جان؟ یعنی چه؟!
خودمم نمیدونم :biggrin1:؛ ولی کلا با کارت گرافیک هایی که نام برد درست کار نمیکنه.
حداقل یه Geforce 3 به بالا میخواد.lol
این من راکشته:biggrin1:
نه خبری نه اثری اصلا چیزی نداره؟!
نه؛هیچ خبری نیست و فعلا فقط در حد یک تایید و اسمه ! :evil:

قشنگ ترین نسخش کدام هست؟: د ی
بعد این نسخه قشنگ رو میشه رو pc بازی کرد؟(من تا حالا از شبیه ساز و اینام استفاده نکردم و اطلاعاتم کلا صفر : د ی)

بعد این نسخه قشنگ رو میشه رو pc بازی کرد؟(من تا حالا از شبیه ساز و اینام استفاده نکردم و اطلاعاتم کلا صفر : د ی)
اونی که دنبالش میگشتی رو گیم بوی بازی کن.
این برنامه ای که گذاشته رو بگیر خیلی سادس .
بازی که دان کردی از زیپ خارج کن بعد برنامه رو که اجرا کنی از منو بالاش از قسمت file همون اول open رو بزن فقط فایلهای با پسوند gba مثلا برا هاروست اینه: gba-hmon.gba رو نشون میده که انتخاب بکنی میره تو بازی
از آپشنش میتونی تو قسمت joypad دکمه های دلخواه و انتخاب کنی .
برا سیو بازی دیگه نیاز نیس تو خود بازی سیو کنی هر لحظه که بخوای میتونی سیو کنی بازی رو و از قسمت file گزینه save game و load game استفاده کنی . پسوند سیوش هم sav هست و برا هاروست میشه gba-hmon.sav .
خوبیه این شبیه ساز اینه که با زدن اسپیس سرعت فریم بیشتر میشه زود میگذره:دی

آخرین ویرایش:
قشنگترین نسخه اش همون BACK TO NATURE هست!
سلام.
من تا اونجایی که یادمه دختره در دریا قرق شده بودو موج اون رو اورده به این روستا !!

من تا اونجایی که یادمه دختره در دریا قرق شده بودو موج اون رو اورده به این روستا !!
سلام.
من هم منظورم بازی PS1 نبودش. بله توی بازی PS1 دختره توی دریا میوفته و سر از روستا در میاره ولی من منظورم داستان بازی توی Game Boy Advance بودش که دختره روزنامه میخونه و اطلاعیه رو میبینه.
ببین به نظر این بازی همه ی قسمتهاش هشنگ هستش. در واقع این بازی پر از پتانسیل هستش. چه نسخه ی PS1 چه نسخه ی Super Nintendo و چه PS2 و Game Boy Advance و ... . کلا این بازی پر از رمز و راز هستش. از کوچیک ترین جزئیات بزرگ ترین چیزها به وجود میادش. مثلا هیچ میدونستید توی همین بازی Game Boy Advance اگه تا سال 3 ازدواج نکنی همه ی دخترا شوهر میکنن و تو دیگه باید ترشیده بشی؟:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or