Harvest Moon Fan Club

میگم تو اون تلویزیون توی اتاق شبکه ی پایین!!!:laughing:که میزنی در مورد بازی راهنمایی میکنه امروز وقتی زدم در مورد انتقال حیوانات به یه زمین دیگه صحبت میکرد:eek:حالا منظورش کدوم زمین هست.....:confused:.شایدم بازی سر کار گذاشته بعد بیاد پستم رو بخونه و بخنده:-"

راستش منم فکر نکنم که بشه اون حوض (دریاچه؟) رو بزرگ کرد. (اصلا جا نداشت که بزرگ شه؛ از چپ و راست احاطه شده بود!) ;)
من حوض بزرگ کردم
وقتی که فکر کنم بیش از 50 عدد ماهی بزرگ در حوض نگهداری در یک روز زمستانی اونی که بهت قلاب داد دو گزینه بهت میده که یکیشون بزرگ شدن حوض بود;)

من فقط برای این بازی دارم یک ps1 میگیرم!: د ی
----
حوض!
من کلی ماهی ریختم توش،بعد فردا اومدم دیدم نمیتونم ببینمشون دیگه بهشون غذا ندادمو کلا ولشون کردم : د ی
زمستان فقط وقت ماهیگیری بود،بقیه ماه ها مخصوصا پاییز باید خیلی کار میکردی.
----
خیلی جالب بود!وقتی مرغ و گاو و اینا میمردن میبردنشون تو قبرستون کلیسا خاک میکردن : د ی
کلی هم دعوامون میکردن بابت این موضوع!
بازی خیلی خوبی بود،فکر نکنم نسخه ps2 زیاد جالب باشه،مثل نسخه ps1

در pc بازی کن یا در psp !!! (ماشالله همه کنسولهای سونی را دارا می باشید) پس چرا می خواهید ps1 بخرید؟!!! تازه بازی کردن در psp یه حال دیگه ای داره!:biggrin1:

حوض!
من کلی ماهی ریختم توش،بعد فردا اومدم دیدم نمیتونم ببینمشون دیگه بهشون غذا ندادمو کلا ولشون کردم : د ی
زمستان فقط وقت ماهیگیری بود،بقیه ماه ها مخصوصا پاییز باید خیلی کار میکردی.
ماهی ها را از منوی استارت باید چک کنی! وقتی بزرگ میشن(باغذا دادن) نشون میده البته می تونه یه سر ماهی های بزرگی که صید می کنی را حوض بندازی...
-----------------------
بهار:شلغم تابستان : ذرت و هویج پاییز: چغندر زمستان : ماهگیری و معدن
باورتان میشه چندسال بازیش نکردم اما همه چی یادمه!! (البته تازه با psp شروع به بازی کردم) هنوز بهار نگذراندم!

بازی خیلی خوبی بود،فکر نکنم نسخه ps2 زیاد جالب باشه،مثل نسخه ps1
دریک کلام افتضاح!:sick:
به خصوص loading خیلی طول می کشید!!!!!

دریک کلام افتضاح!
به خصوص loading خیلی طول می کشید!!!!!
من از محیط بازی اصلا خوشم نیومد،10 دقیقه اینا بازیش کردم بعدش رفتم سراغ ps1 : د ی
تازه بازی کردن در psp یه حال دیگه ای داره!
psp من اصولا به درد نمیخوره : د ی...تابستان باید کپی خورش کنم.
----
توی مرغداری و اینا یک جعبه بود که میشد اونجا هم محصولات رو انداخت،ولی zack (اگه اشتباه نکنم)میومد محصولات رو از همون جعبه ای که تو مزرعه بود جمع میکرد،یعنی اونا بعد چی میشدن؟!همینطوری تو سبد میموندن؟

توی مرغداری و اینا یک جعبه بود که میشد اونجا هم محصولات رو انداخت،ولی zack (اگه اشتباه نکنم)میومد محصولات رو از همون جعبه ای که تو مزرعه بود جمع میکرد،یعنی اونا بعد چی میشدن؟!همینطوری تو سبد میموندن؟
نه دیگه اونا هم جمع میکرد! :دی جعبه ها به هم ربط داشتن!

نه دیگه اونا هم جمع میکرد! :biggrin1: جعبه ها به هم ربط داشتن!
همه اینها به یه شبکه داخلی وصل بودند:laughing: تازه چیزهای عجیب دیگری هم داشت که خیلی باحالتر هستند
مثل جای علوفه!!!!:biggrin1:

شما هم پول داری ها :دی
خب بازی Ps1 ش رو بخر بزار رو Ps2 بازی کن ... (نکنه ps2 هم کپی خور نیست) ...
کپی خور نبود هم مشکلی نیست با شبیه ساز PC بازیش بکن ....
من خودم با شبیه ساز PC بازی میکردم قبل از اینکه مسابقه شنا شروع بشه ... همین که یارو سوت مسابقه رو میزد من با F3 (فکر کنم) بازی رو Save میکردم هر بار میباختم f4 میزدم فرتی میومد عقب ...
خلاصه 7 8 باری امتحان کردم تا بردم :دی
اون Xchange Animalesh چه حالی میداد با استفاده از یه ترفند ساده روزی کم کم 100000 G میزدم به جیب :دی

یادمه یه دفعه رکورد شکستم و تو 7 تابستون سال اول با Popury ازدواج کردم :دی

بابا ما هم اون کتاب لوحخانه رو خوندیم :دی
حوض چی ؟؟ کشک چی ؟؟؟

اون موقع انجینی که باحاش بازی های ps1 رو میساختن انقدر حرفه ای نبود که شما بتونید توی آبو ببینید :دی

من خیلی حوسی شدم برم دوباره بازیش کنم خوشبختانه هنوز Save بازیم که مال 2 سال پیشه تو PC هست :دی
برم بازی رو دانلود کنم ....:دی بیاد قدیما ...

اینجا بحث سر کدوم نسخس؟ Save the homeland یا a Wonderful life؟
a Wonderful life باید قشنگ باشه اتفاقاً
من Save the homeland رو میگم.
از اسماشون هم میشه فهمید من کودومو میگم : د ی
----
خب بازی Ps1 ش رو بخر بزار رو Ps2 بازی کن ... (نکنه ps2 هم کپی خور نیست) ...
نمیدانستمممممممممممممممممممممممم که میشود این کار را انجام داد : د ی
اگر مایه دار بودم بدونه فکر یک موبایل میخردیم!بازی چیه!: د ی

اون موقع انجینی که باحاش بازی های ps1 رو میساختن انقدر حرفه ای نبود که شما بتونید توی آبو ببینید
: د ی...همین باعث شد من استعدادمو تو ماهیگیری نشون ندم!

راستی من 10 تا لبو قدرتی رو گرفتم :biggrin1:
لبو قدرتی نه توت فرنگی قدرتی!!!:biggrin1:

اینجا بحث سر کدوم نسخس؟ Save the homeland یا a Wonderful life؟
a Wonderful life باید قشنگ باشه اتفاقاً
اتفاقا a Wonderful life
نوآوری داشت اما خیلی ضعف داشت!!!
در مورد Save the homeland شاهکار گرافیک اون موقع ها بود (سال2000)
آهنگ های خیلی قشنگی داشت ولی حیف که زیاد متنوع نبود (تقریبا خطی بود) باید هر سال خودت رو برای یه مسابقه آماده می کردی و.......

من خودم یه 10 سال پیش این بازی رو بازی میکردم یه سوال دارم کسی اینجا تونسته اخرش بره تو شهر؟اصلا چنین چیزی وجود داره یا الکیه؟

اتفاقا a Wonderful life
چه قشنگ : د ی
کودمشون بود که اولش یک فرشته ای که لباس بنفش تنش بود میومد سوال جواب؟ : د ی (الان مثلا میگین هردوش!)
از همون اول هم نمیشد مزرعه داری کرد!
----
شهر....
خیلی ها گفتن هست...بعد نتیجه این شد که شایعه بیش نیست : د ی
من جای سازنده این بازی بودم یک نسخه ،این همون نسخه قدیمی میساختم آخرش یک شهر کوچولو هم میزاشتم.
خیلی ها نفس راحت میکشیدن : د ی

چه قشنگ : د ی
دو نفر رو از گمراهی درآوردم :دی
(البته فکر کنم دو خط بالایی با هم مربوط هستن و جواب نوشته من در مورد زیبایی a Wonderful life هست و منظور نسخه a Wonderful life نیست)

من خودم یه 10 سال پیش این بازی رو بازی میکردم یه سوال دارم کسی اینجا تونسته اخرش بره تو شهر؟اصلا چنین چیزی وجود داره یا الکیه؟

حسام جان چند صفحه قبل در موردش بحث شد... آخرش همه (جز یه نفر) میگن شهر سرکاری و الکیه :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or