THE THUNDER
کاربر سایت
mm واس کدوم کنسول بود؟؟؟ وای پسر این بازی روwii خدایی میشه!!!!من تقریبا همه رو بازی کردم! به جز magical melody و چندتا که برای wii اومدن سخت به دنبالشون هستم تا اونها هم بازی کنم

نگو... اصلا قابل مقایسه نیستن! اصلا save homeland هدفش یه چی دیگه بود اون یکی یه چی دیگه....من save the homeland رو بازی کردم واقعا گرافیکش زمان خودش یه شاهکار بود داستانش واقعا گیرا وجذاب بود ولی حیف که جذابیت back to nature رو نداشت ...
مسابقه که نه ولی باید با افراد محل رفیق میشدی... میگم بالاخره تونستی مخ dia رو بزنی برا مسابقه گل؟؟؟ میشد دومین شکار گنج که با اون پسر کوچولوهه داشتیم! برا پختن کیک کتی یادته؟ باید یه فانوس میبردی لب دریاچه خودت و عشقت زیر نور ماه کامل میشستین و .... :cheesygri ماهیگیری هم خیلی حال میداد.... یادش بخیر.... من که هروقت دلم میگیره بازیش میکنم! اون پسر نجاره که همش تو حیاط عمارت پلاس بود رو یادته؟ عجب شخصیتی... عاشق گوجه فرنگی بود! :biggrin1:یادم بود هرسال برای نجات سرزمین باید مسابقه می دادیم واقعا جالب بود..
آره فرشتهه خیلی خوش اشتها بود! ماهی دوست نداشت! فقط میوه جات و سبزیجات!فرشته و کوتوله هاش که خیلی حالگیر بودن باید بهشون حساب پس میدادی.. به جای اینکه برات کاری کنن:biggrin1:

3:-o