Harry Potter And The Order Of Phoenix

به هري پاتر و سري بازي هايش علاقه داريد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    26
آقا من پيش اسنيپ رفتم ولي اون با من كاري نداشت. شما اون كاري رو ميگي اسنيپ خاطره ي منو مي خونه يا بايد امتحان معجون سازي بدم؟شما كار اسنيپ رو بگو كه بايد چي كار كنم.ممنون

ببین اگه سه تا حیاط رو فاضلاب کردی و بلندگوها رو خراب کردی و ترقه ها رو تو جعد دونی گذاشتی و ساعت رو درست کردی باید بری پیش اسنیپ دیگه!!!
یه سوال دیگه! وسایل گمشده ی لونا لاوگود رو کجا باید پیدا کنم؟
5 تا وسیله باید پیدا کنی و این آخر بازیه اینو انجام بدی بازی تموم میشه (از نظر داستان)
1 تو حیاطی که ساعت مدرسه هستش
2 تو کتاب خونه
3 تو حیاطی که به دریاچه راه داره(باید با استفاده از جارو که تو حیاط زمین رو تمیز کنی تا پیداش کنی
4
تو راه رویی که نزدیک دفتر اسنیپ
5 رو الان یادم نیست اگه پیدا نکردیش بگو بهت میگم
آقا من پيش اسنيپ رفتم ولي اون با من كاري نداشت. شما اون كاري رو ميگي اسنيپ خاطره ي منو مي خونه يا بايد امتحان معجون سازي بدم؟شما كار اسنيپ رو بگو كه بايد چي كار كنم.ممنون
دوباره حافظتو میخونه ببین من مطمعنم که یه جا رو کثیف نکردی

آقا قربون همه درسته من اونجايي رو كه دوربين رو مياري رو كثيف نكردم. دمه همه بچه ها گرم. اون يكي وسيله ي لونا هم تو سالن عمومي هست همون جا كه اول سال دامبلدور حرف ميزنه.روي ميز اول رديف دوم از سمت چپ. قربون همه آقايون با كمك شما تونستم اين بازي رو تموم كنم.ممنون.

آخرین ویرایش:
اقا بعد از اینکه اد لو میره باید دوباره اعضا رو جمع کنیم بعد از اینکه به کلبه ی هاگرید میریم و با مالفوی و دار و دستش میجنگیم من میخوام به لونا کمک کنم تو حیاتی که وسطش مجسمه ها هستن و اب هم هست حیاط به هم ریخته یه جاهایی هم ضربدر قرمز زده لونا هم میگه باید swap یا یه همچین چیزی درست کنی باید چیکار کنم

اقا بعد از اینکه اد لو میره باید دوباره اعضا رو جمع کنیم بعد از اینکه به کلبه ی هاگرید میریم و با مالفوی و دار و دستش میجنگیم من میخوام به لونا کمک کنم تو حیاتی که وسطش مجسمه ها هستن و اب هم هست حیاط به هم ریخته یه جاهایی هم ضربدر قرمز زده لونا هم میگه باید swap یا یه همچین چیزی درست کنی باید چیکار کنم
بايد از يك نيمكت بزاري زير يكي از ستون هايي كه از اون قسمت خارج ميشي و بعد بري رو نيمكت بعد از ستون بري بالا و مسير رو بري به سمت چپ تا به يك قسمت مخروطي شكل ميرسي كه علامت ضربدر روش هست بعد با جادو اونجا رو خراب مي كني و بعد اون چيزي كه داخلش هست رو مياري داخل حياط روي قسمتي كه ضربدر خورده.وبعد اونو ميتركوني با جادو و همه جارو گند برمي داره.:laughing:

سلام ... من تو سوال اسنیپ موندم ، وقتی اون چهارتا معلم سوال می پرسن اسنیپ سوالی در مورد potion می پرسه و هرمیون میگه باید کتابخونه رو چک کرد ولی هرچی میگردم چیزی پیدا نمیکنم به همین خاطر این اتاق هنوز برام باز نشده !!! کسی میدونه چی باید تو کتاب خونه باشه ؟ تقریبا بازی رو تموم کردم جز این یه قسمت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or