یادم نیست چی میخواست میتونی یه عکس ازش بگیری؟یا توضیح بیشتر بدیآقا براي ارني مك ميلان بايد چيكار كنيم؟
برای 360 و ps2 اومدهواسه 360 اومده ؟ واسه Ps2 هم مياد ؟
نه منظورش اون گیاهس که تو یه گلدونهارني همون پسرس كه تقريبا پيش كلبه هاگريد هست. من فكر كنم منظورش گل هاي سفيدي هست كه تو اون منطقه هستن.ولي باز هم نمي دونم.
![]()
![]()
هری پاترم همینطورم الان گویا رفته صدر جدول جزیره!وقتی فروشش با همین وضع خوبه نیازی به بهبود نیست!کلا نه بازی نه فیلمای هری پاتر هیچکدوم مالی نیستن و فقط یه جنس تبلیغاتین که کار خودشونو هم به نحو احسن انجام میدن.
hببین در رابطه با ارنی مک میلان باید اول پنج تا از اون گل سفید ها رو پیدا کنی بعد بری به گل خونه . در ضمن برای من که گرافیکش خیلی قشنگ میاره و دقیقا شبیه دموها و عکس هاشه.
در ضمن منم یه سوال دارم. حانا آبوت رو باید چه جوری بیارمش؟ نمی دونم چی می خواد. همش می گه یادم میره !!!!!!!
نه من جلوتر از اونم. كار اون 4 تا رو انجام دادم حتي ساعت دين توماس و اون 2 تا دوقلوي هندي ها و حتي لونا و جني. بعد از اونو من ميگم كه هيچ كاري نداري ديگه(task) .رون مي گه Marauder`s mapمي خواي براي اينكه اعضاي DAرو ببيني رو نقشه. من نمي دونم اين نقشه رو از كجا بيارم.? و متوجه نمي شم هرميون چي ميگه.:confused:حیاط مدرسه و 3 جا دیگه رو باید فاظلاب کنیش:biggrin1: این کارو کردی؟پیش جغد دونی بیرون مدرسه هم باید جعبه ترقه ها رو بزاری تو جغد دونی اینکارو هم کردی؟
یادم اومد باید تو خود قلعه اونجا که اولین بار بلندگوی مدرسه رو خراب کردی سمت چپت که یه راه روی دایره ای شکل اونجا هم به فاظلاب بکشی ببین اگه کلا کارت در مورد به هم ریختن مدرسه تموم شده باشه(حتی 2 جا دیگه هست که باید فاضلاب دونی کنی که تو نقشه نگفته)مالفوی میاد پیشت میگه اسنیپ الان برات کلاس گزاشته احتمالا شاید مالفوی رو دیدی و یادت نباشه یه سر برو دفتر اسنیب اگه اتفاقی نیفتاد بدون کا جاهایی از مدرسه مونده که خراب نکردینه من جلوتر از اونم. كار اون 4 تا رو انجام دادم حتي ساعت دين توماس و اون 2 تا دوقلوي هندي ها و حتي لونا و جني. بعد از اونو من ميگم كه هيچ كاري نداري ديگه(task) .رون مي گه Marauder`s mapمي خواي براي اينكه اعضاي DAرو ببيني رو نقشه. من نمي دونم اين نقشه رو از كجا بيارم.? و متوجه نمي شم هرميون چي ميگه.:confused: