Harry Potter And The Order Of Phoenix

به هري پاتر و سري بازي هايش علاقه داريد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    26
hp5 به من خیلی حال داد هری پاتر همیشه بازیاش تا حدی ضعیف بوده ولی همونطور که بقیه دوستان گفتن هری پاتر بازیش فقط برای طرفدارای کتاباش خوشاینده
hp5 تمام قسمت های کتابشو داره کله قصر هم تو بازیش هستش اولین بازیه درست حسابی hp که اومده ولی خوب درسته از نظر گرافیک و کنترل خیلی ضعیف
آقا براي ارني مك ميلان بايد چيكار كنيم؟
یادم نیست چی میخواست میتونی یه عکس ازش بگیری؟یا توضیح بیشتر بدی
واسه 360 اومده ؟ واسه Ps2 هم مياد ؟‌
برای 360 و ps2 اومده

آخرین ویرایش:
ارني همون پسرس كه تقريبا پيش كلبه هاگريد هست. من فكر كنم منظورش گل هاي سفيدي هست كه تو اون منطقه هستن.ولي باز هم نمي دونم.
93c0j3.jpg
EKXS77LrV.jpg

مي دونيد چرا هري پاتر اين سري مثل سري هاي قبل يش چرته
چون براي ps2ساخته شده و چونps2قابليت استفاده از UE3رونداره
بازي باگرافيك چرت تحويل شما داده شده كه 360داريد
وتنها فرقش با PS2اينه كه روي DVD9ارائه شده

ارني همون پسرس كه تقريبا پيش كلبه هاگريد هست. من فكر كنم منظورش گل هاي سفيدي هست كه تو اون منطقه هستن.ولي باز هم نمي دونم.
93c0j3.jpg
EKXS77LrV.jpg
نه منظورش اون گیاهس که تو یه گلدونه
اون گلدونه هم تو همون کلاس گیاه شناسی هست اول باید گوشی رو بزاری تو گوشت

هری پاترم همینطورم الان گویا رفته صدر جدول جزیره!وقتی فروشش با همین وضع خوبه نیازی به بهبود نیست!کلا نه بازی نه فیلمای هری پاتر هیچکدوم مالی نیستن و فقط یه جنس تبلیغاتین که کار خودشونو هم به نحو احسن انجام میدن.

خوب این یه کم غیر منطقیه.

یعنی شما میگی بازی ها و فیلم ها بعنوان تبلیغات برای کتاب هستن ؟ خوب این با عقل جور در نمیاد.

چون اولا مخاطبان سینما ( و گیم ) بسیار بسیار بیشتر از طرفداران کتابخوانی هستن.

ثانیا سینما ( و گیم ) سود بسیار بیشتری رو عاید سازنده ها می کنه .

نه ؟

ببین در رابطه با ارنی مک میلان باید اول پنج تا از اون گل سفید ها رو پیدا کنی بعد بری به گل خونه . در ضمن برای من که گرافیکش خیلی قشنگ میاره و دقیقا شبیه دموها و عکس هاشه.
در ضمن منم یه سوال دارم. حانا آبوت رو باید چه جوری بیارمش؟ نمی دونم چی می خواد. همش می گه یادم میره !!!!!!!

ببین در رابطه با ارنی مک میلان باید اول پنج تا از اون گل سفید ها رو پیدا کنی بعد بری به گل خونه . در ضمن برای من که گرافیکش خیلی قشنگ میاره و دقیقا شبیه دموها و عکس هاشه.
در ضمن منم یه سوال دارم. حانا آبوت رو باید چه جوری بیارمش؟ نمی دونم چی می خواد. همش می گه یادم میره !!!!!!!
h
اون بقل برو رو پله ها از يك عكس بپرس اسم رمز چيه اون هم به تو مي گه.همون روبرو هست اون پله ها كه بري بالا قسمت اول يك عكس هست.

آقا بعد از اين كه جاي ما لو رفت و ما دوباره بايد چند تا از اعضا رو كه جمع كرديم مثل كاري كه بايد براي دوقلوهاي هندي انجام بديم كه بايد بلند گوهاي هاگوارتز رو خراب كنيم. رون ميگه بايد يك نقشه داشته باشي تا اعضا را رو نقشه نشون بده.چه جوري بايد اين نقشه رو بدست بياريم؟:confused:

حیاط مدرسه و 3 جا دیگه رو باید فاظلاب کنیش:biggrin1: این کارو کردی؟پیش جغد دونی بیرون مدرسه هم باید جعبه ترقه ها رو بزاری تو جغد دونی اینکارو هم کردی؟

حیاط مدرسه و 3 جا دیگه رو باید فاظلاب کنیش:biggrin1: این کارو کردی؟پیش جغد دونی بیرون مدرسه هم باید جعبه ترقه ها رو بزاری تو جغد دونی اینکارو هم کردی؟
نه من جلوتر از اونم. كار اون 4 تا رو انجام دادم حتي ساعت دين توماس و اون 2 تا دوقلوي هندي ها و حتي لونا و جني. بعد از اونو من ميگم كه هيچ كاري نداري ديگه(task) .رون مي گه Marauder`s mapمي خواي براي اينكه اعضاي DAرو ببيني رو نقشه. من نمي دونم اين نقشه رو از كجا بيارم.? و متوجه نمي شم هرميون چي ميگه.:confused:

آخرین ویرایش:
نه من جلوتر از اونم. كار اون 4 تا رو انجام دادم حتي ساعت دين توماس و اون 2 تا دوقلوي هندي ها و حتي لونا و جني. بعد از اونو من ميگم كه هيچ كاري نداري ديگه(task) .رون مي گه Marauder`s mapمي خواي براي اينكه اعضاي DAرو ببيني رو نقشه. من نمي دونم اين نقشه رو از كجا بيارم.? و متوجه نمي شم هرميون چي ميگه.:confused:
یادم اومد باید تو خود قلعه اونجا که اولین بار بلندگوی مدرسه رو خراب کردی سمت چپت که یه راه روی دایره ای شکل اونجا هم به فاظلاب بکشی ببین اگه کلا کارت در مورد به هم ریختن مدرسه تموم شده باشه(حتی 2 جا دیگه هست که باید فاضلاب دونی کنی که تو نقشه نگفته)مالفوی میاد پیشت میگه اسنیپ الان برات کلاس گزاشته احتمالا شاید مالفوی رو دیدی و یادت نباشه یه سر برو دفتر اسنیب اگه اتفاقی نیفتاد بدون کا جاهایی از مدرسه مونده که خراب نکردی

ببین اگه سه تا حیاط رو فاضلاب کردی و بلندگوها رو خراب کردی و ترقه ها رو تو جعد دونی گذاشتی و ساعت رو درست کردی باید بری پیش اسنیپ دیگه!!!
یه سوال دیگه! وسایل گمشده ی لونا لاوگود رو کجا باید پیدا کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or