Harry Potter and the Deathly Hallows

سلام
بسي خوش حال شديم از اين خبر ولي صورت هري چرا تو اين عكسا اين شكليه؟ :biggrin1: گرافيك 6 از اين بالاتر بود :biggrin1: بعد اون خرابه ها :
شبيه خرابه هاي geow نيست؟ تو اون مرحله كه با dom ميريم تو يك جا شبيه اين بعد بارون مياد و اينا :d

نمیدونم به اندازه انگشت های دست هست فیلم/بازی های خوب؟
نمیدونم منظورت سوال بود یا پیش بینی یا هر چیه دیگه . ولی بعضی موقع ها هم فیلم/بازی های خوبی میاد . مثل Riddick و یا Xmen: Origins که با همه ی کم و کسری هاش بد نبود . یا خوده شماره قبلی همین هری پاتر خیلی چیز بدی نبود . و یا آخرین شماره از سری فیلم های StarWars . بهترینشونم Batman Begins هست که شاهکـــــار بود !

عجب عکس ضایعه ای هست این پایینی ! ( از لحاظ قیافه هری پاتر میگم ) چپی هم شبیه بهرام رادانه !:biggrin1:
شماه 6 یک بازی متوسط در بهترین حالت بود ! تا ببینیم این یکی چی میشه

سلام
بسي خوش حال شديم از اين خبر ولي صورت هري چرا تو اين عكسا اين شكليه؟ :biggrin1: گرافيك 6 از اين بالاتر بود :biggrin1: بعد اون خرابه ها :
شبيه خرابه هاي geow نيست؟ تو اون مرحله كه با dom ميريم تو يك جا شبيه اين بعد بارون مياد و اينا :d

معمولا بازي هايي كه از روي فيلم ساخته ميشن گرافيكشون مال يكي دو نسل قبله.:biggrin1:
زياد تعجب نكن.....

حالا گرافيك به كنار ، اين انگار با ماي تابه (ماهي تابه) زدن تو صورتش ،‌بعد لُپاش زده بيرون ، اين يعني چي آخه خُ يكي كه فن باشه ميزنه تو ذوقش.
همه ي هري پاتر ها بازي هايه ضايعي بودن ، اما چون يكي عشقش هري پاتره ميره بازي ميكنه. اما اين ديگه...

دوستان عکس اولی فکر کنم فتوشاپیه! انگار عکس هری زو از یه جای دیگه کندن گذاشتن اینجا بعد گرافیک زمین رو هم یه نگاه بندازین خیلی ضایست

عجب عکس ضایعه ای هست این پایینی ! ( از لحاظ قیافه هری پاتر میگم ) چپی هم شبیه بهرام رادانه !:biggrin1:
شماه 6 یک بازی متوسط در بهترین حالت بود ! تا ببینیم این یکی چی میشه
:laughing::laughing::laughing::laughing:
خیلی قشنگ گفتی دمت گرم بهرام رادان فوق العاده بود:biggrin1:
=======
کلا این سری داغونن من که عشقم هخری پاتره بعدشم ارتمیس فاول اما حالم از بازی هری به هم میخوره

بچه ها trailerهاشو دیدین !؟ این بازی سازا کلا قاطی کردن ..... هری با جادوش انگار که کلاشینکفه شلیک میکنه ! تازه صداشم میده ............ من که دیدم خیلی ضایع بوود ترکیب حرکات جاخالی neo تو matrix و تیرندازی gears of war و استیل uncharted ولی با هری با انیمیشن های افتضاح و گرافیک DS .... .!

بچه ها trailerهاشو دیدین !؟ این بازی سازا کلا قاطی کردن ..... هری با جادوش انگار که کلاشینکفه شلیک میکنه ! تازه صداشم میده ............ من که دیدم خیلی ضایع بوود ترکیب حرکات جاخالی neo تو matrix و تیرندازی gears of war و استیل uncharted ولی با هری با انیمیشن های افتضاح و گرافیک DS .... .!

شلیک هایی که از چوب جادو می کردند من رو یاد Infamous انداخت
راجع به گرافیک که اغراق کردی ولی در کل هیچ کس ، هیچ وقت این بازی رو برای گیم پلی یل گرافیکش نگرفتخ بلکه به دلیل اعتیاد به "هری پاترِ" که مردم سراغ این بازی می رن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or