Harry Potter and the Deathly Hallows

بچه ها trailerهاشو دیدین !؟ این بازی سازا کلا قاطی کردن ..... هری با جادوش انگار که کلاشینکفه شلیک میکنه ! تازه صداشم میده ............ من که دیدم خیلی ضایع بوود ترکیب حرکات جاخالی neo تو matrix و تیرندازی gears of war و استیل uncharted ولی با هری با انیمیشن های افتضاح و گرافیک DS .... .!
نئو ؟ ماتریکس ؟ عجب وضعیتی شده ! ماتریکسم خز کردن لعنتی ها ! :biggrin1:
پ.ن : درسته که بازی رو برای هری پاتر بودنش میگیریم ، اما بالاخره باید بازی باشه یا نه !؟!:biggrin1:

با ابنکه رو هری پاتر خیلی خیلی خیلی دوست دارم ولی بازی هاش واقعا الکیه
به نظر من هرکی بازی هری پاتر رو بازی کنه دستی دستی وقتشو هدر داده!!!!:cheesygri
بچه ها trailerهاشو دیدین !؟ این بازی سازا کلا قاطی کردن ..... هری با جادوش انگار که کلاشینکفه شلیک میکنه ! تازه صداشم میده ............ من که دیدم خیلی ضایع بوود ترکیب حرکات جاخالی neo تو matrix و تیرندازی gears of war و استیل uncharted ولی با هری با انیمیشن های افتضاح و گرافیک DS .... .!
عجب چیزی شده(فقط مونده گرافیک رو هم بکنن مثل HEAVY RAIN !)

اين عكسه چه قدر با حال شده:biggrin1::biggrin1: :

بعد دوستاني كه trailer رو ديدن هرميون و رون توش نيستد؟ اخه تو عكسا كه نبودن :biggrin1:
فقط پنجش به دل من چسبید... فقط پول پول پول...
تاييد ميشه :d

خیلی باحال بود :laughing::laughing::laughing::laughing: *
مخصوصا اینجاش( هری با جادوش انگار که کلاشینکفه شلیک میکنه ! تازه صداشم میده ):laughing::laughing::laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or