navid of war کاربر سایت Aug 21, 2009 #31 برهان جان این اچیومنت تمام جارو سواری ها دهن منو سرویس کرد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی فرند ریکوست رو اکسپت کن . آخرین ویرایش: Aug 24, 2009
برهان جان این اچیومنت تمام جارو سواری ها دهن منو سرویس کرد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی فرند ریکوست رو اکسپت کن .
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Aug 21, 2009 #32 نوشته شده توسط navid of war: برهان جان این اچیومنت تمام جارو سویری ها دهن منو سرویس کرد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی فرند ریکوست رو اکسپت کن . بیشتر... خیلی سخته. راه خاصی نداره به اون صورت باید چند بار بری و جای حلقه ها رو حفظ کنی. من Xbox ندارم هنوز:biggrin1: اومدم چشم
نوشته شده توسط navid of war: برهان جان این اچیومنت تمام جارو سویری ها دهن منو سرویس کرد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی فرند ریکوست رو اکسپت کن . بیشتر... خیلی سخته. راه خاصی نداره به اون صورت باید چند بار بری و جای حلقه ها رو حفظ کنی. من Xbox ندارم هنوز:biggrin1: اومدم چشم
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Aug 27, 2009 #34 نوشته شده توسط NINJA_PANDA: سلام اون کتیبه ها که تو درختها گیر کرده رو چه جوری در بیارم؟ بیشتر... اول با اسپل اینفندیو باید آتیشش بزنی و بعدش هم یک چیزی بکوبی بهش تا بیوفته پایین
نوشته شده توسط NINJA_PANDA: سلام اون کتیبه ها که تو درختها گیر کرده رو چه جوری در بیارم؟ بیشتر... اول با اسپل اینفندیو باید آتیشش بزنی و بعدش هم یک چیزی بکوبی بهش تا بیوفته پایین