Harry Potter And Half-Blood Prince

ارزش بازی: 4.5 از 5 برای هری پاتر بازان
دوست عزیز اتفاقی من اینجا رو دیدم.ولی من که همه شماره های هری رو بازی کردم و تا تهش رفتم خدا وکیلی این یکی رو نتونستم تحمل کنم.به نظرم بکنیش 2 از 5 بهتره:biggrin1:

از این پلاک ها توی بازی ویدئویی ندارین همش رو نمیشه پیدا کرد .
من خودم در به در دنبال اینم
دوست عزیز اتفاقی من اینجا رو دیدم.ولی من که همه شماره های هری رو بازی کردم و تا تهش رفتم خدا وکیلی این یکی رو نتونستم تحمل کنم.به نظرم بکنیش 2 از 5 بهتره:biggrin1:
به نظر من که خیلی بد نبودش:biggrin1: فقط یکم بیش از حد کوتاه بود همین:biggrin1: بعدشم IGN به بازی 7.7 داده که خوب هستش تقریبا:biggrin1:

دمت خر تو خر:biggrin1: مرسی
فقط یک مشکل کوچیک وجود داره که من وقتی با VPN میرم سرعتم افتضاح میشه و این سایت هم که بزرگترین هیتلر جهان هست:biggrin1: ولی بازم دستت درد نکنه

راستی یادم رفت بگم من تازه 110 گرفتم:biggrin1:

به نظر من که خیلی بد نبودش فقط یکم بیش از حد کوتاه بود همین بعدشم IGN به بازی 7.7 داده که خوب هستش تقریبا
همون بهتر که کوتاه بود و الا ارزش نگاه کردن هم نداشت.
IGN هم که کلا چرت و پرت زیاد می گه نمونش Assassins Creed که نمرش با این بازی فوق مزخرف یکیه:sick:
منم خودم علاقه فوق العاده ای به داستان های هری پاتر دارم ولی طرفداری هم حدی داره!EA داره از این موضوع سوداستفاده می کنه و بازی رو با کمترین کیفیت موجود که خدا میدونه شاید 6 ماهم بزور روی بازی کار شده باشه میده بیرون و افرادی مثل من و شما وقت با ارزشمون رو روش می زاریم گرچه من فقط نیم ساعت در کل بازی کردم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
حرفت رو تا حدودی قبول دارم که واقعا بازی داغونی بودش:biggrin1: ولی به نظر من از لحاظ کوتاهی داغون بود وگرنه من هم خیلی وقت بودش که کوودیچ بازی نکرده بودم و دوئل ها هم که به جز چند تا توی شماره 2 دیگه نبودش و داستان رو ماس مالی کرده بودن به نوعی:biggrin1:

کلا 2 و 5 رو با هم مخلوط کردن با ته مونده هاش این این بازی رو درست کردن:biggrin1:کوییدیچ هم یک بازی جداگانه داره البته قدیمیه یه کم ولی تو زمان خودش عالی بود:love:

خوب الان دقیقا منظورت چی بودش؟
بعدش هم چه معنی داره که شما میای و لینک Guide انگلیسی بازی رو تو تاپیک اینجا قرار میدی؟

اولآ شما زیاد خودشو ناراحت نکن.ثانیآمنظورم این بود که من مدتیه میام این قسمت سایت رو چک میکنم . چون بازی رو در حال حاضر شروع نکردم گفتم شاید اینجا حرفی یا راهنمایی درباره بازی بیان بشه که شاید به دردم بخوره ولی ظاهرآ اینجا چت رومی بیش نیست.اون لینک به دردبخور رو هم گذاشتم تا شاید دوستانی هم که مثل من سر کار گذاشته شدن یه بهره ای برده باشن واین قدر ضدحال نخورن.
ضمنآ میخوام بدونم شما منظورت از قرار دادن لیست آچیومنتهای انگلیسی بازی چی بوده و هست؟؟
شما اگه بلد نیستی یا تاپیک نزن یا اینکه وظیفه داری تاپیک زده شده رو مدیریت کنی.
از مدیران هم در خواست رسیدگی به این معضل رو دارم.
در ضمن لفظ و لحن بیان منظور شما هم اصلآ مودبانه نیست و باعث رنجش مخاطبت میشه.اگر حرفی داشتی پیام خصوصی بذار و بیشتر از این تاپیک خودت رو از بحث اصلی منحرف نکن.
موفق باشی دوست عزیز

اولآ شما زیاد خودشو ناراحت نکن.ثانیآمنظورم این بود که من مدتیه میام این قسمت سایت رو چک میکنم . چون بازی رو در حال حاضر شروع نکردم گفتم شاید اینجا حرفی یا راهنمایی درباره بازی بیان بشه که شاید به دردم بخوره ولی ظاهرآ اینجا چت رومی بیش نیست.اون لینک به دردبخور رو هم گذاشتم تا شاید دوستانی هم که مثل من سر کار گذاشته شدن یه بهره ای برده باشن واین قدر ضدحال نخورن.
ضمنآ میخوام بدونم شما منظورت از قرار دادن لیست آچیومنتهای انگلیسی بازی چی بوده و هست؟؟
در ضمن لفظ و لحن بیان منظور شما هم اصلآ مودبانه نیست و باعث رنجش مخاطبت میشه.اگر حرفی داشتی پیام خصوصی بذار و بیشتر از این تاپیک خودت رو از بحث اصلی منحرف نکن.
موفق باشی دوست عزیز
دوست عزیز اگه بری ببینی من تو صفحه اول چند تا پست پایین تر همه رو توضیح دادم. در مورد مدیریت و بلد نبودن زدن تاپیک همین مونده بود شما بیای به من حرفی بزنی. می تونی نمونه کارها رو تو همین صفحه ببنی. البته چون چت روم هست اینجا شاید به کامت خوش نیاد و با سلیقت جور نباشه. درضمن شما سر چی سر کار رفتین؟ مدیران به کدوم معضل رسیدگی کنند چون شما اولین نفری هستی که این رو می بینی. بعدش هم من لحن خاصی ندارم شما احتمالا با قصد و قرض می خونی. به خاطر اینکه از ضدحال درت بیارم برات ترجمهش رو هم صفحه اول میزارم تا ناراحت نشی.

منظورم این بوده که یک جایی وجود داشته باشه که راجع به اچیومنت ها صحبت بشه و مثل اینکه شما با این کار مشکل داری چون تو پست های صفحه قبل رو بخونی متوجه قضیه میشی و همین جور از رو باد هوا صحبت نمی کنی:smile:
در مورد بلد بودن زدن یا نزدن تاپیک هم که بالا برات توضیح دادم و برای اینکه ناراحت نشی و این جاهم که به نظر چت روم هست از این حالت در بیاد پست اول رو برات توضیح گذاشتم تا شاید به کارت بیاد و من که بعید می دونم حتی نگاه هم بکنی و فقط همین جوری می خواستی یک ایرادی بگیری و بری. در کل به حضور افرادی مثل شما باید عادت کرد. امیدوارم موفق باشی

اتفاقا اونا که راحت تر هستش:biggrin1: من سر کوودیچ جونم در اومد:biggrin1: ببین دشمنات رو فقط و فقط با اسپل قوی ها بکش و وقتی افتادن زمین یا آویزون شدن. بهشون ضربه نزن تا پاشن. با این کار راحت می تونی همه رو 5 ستاره کنی

سلام. شما تو هر کدوم مشکل داشتی بگو تا برات بزارم. چون ترجمه اینا فایده نداره و توضیح توی بازیش مهمه. مثلا برای اچیومنت آخر برای گرفتن اون Badge شما باید تمام مراحل کوودیچ رو با 5 ستاره به پایان برسونید که خداییش جونم در اومد تا گرفتمش:biggrin1: خیلی سخت بود. از اچیومنت Crestها به بالا هم همه توی Story Mode باز میشه

شما به این میگی راهنمای کامل آُچیومنت یه بازی؟:laughing:
بازم 100 رحمت به راهنمای Terminator Salvation حداقل گفته بودی که بازی رو روی هارد تموم کنی 1000 تا رو میگیری:laughing:.
شما اگه میخوای کار مفیدی کرده باشی راهنمای بازی رو بذار که نیاز به راهنمایی داشته باشه.:cool:
برای اینکه پستم اسپم نباشه راهنمای کامل آچیومنت چنتا بازی رو میذارم.
CSI: Hard Evidence بازی رو تا آخر برید 1000 تا رو میگیرید:biggrin1:
AVATAR : پنجاه بار دکمه B رو بزنید 1000 تا رو میگیرید:biggrin1:
ERAGON : بازی رو روی هارد تموم کنید و Deragon Egg ها رو پیدا کنید:biggrin1:
NFS:MW : بازی رو تموم کنید:biggrin1:
اگر در گرفتن آچیومنت این بازیها دوستان مشکلی داشتند من در خدمتم.البته ببخشید که برای هر کدام تاپیک مجزا نزدم:cool:

شما به این میگی راهنمای کامل آُچیومنت یه بازی؟:laughing:
بازم 100 رحمت به راهنمای Terminator Salvation حداقل گفته بودی که بازی رو روی هارد تموم کنی 1000 تا رو میگیری:laughing:.
شما اگه میخوای کار مفیدی کرده باشی راهنمای بازی رو بذار که نیاز به راهنمایی داشته باشه.:cool:
برای اینکه پستم اسپم نباشه راهنمای کامل آچیومنت چنتا بازی رو میذارم.
CSI: Hard Evidence بازی رو تا آخر برید 1000 تا رو میگیرید:biggrin1:
AVATAR : پنجاه بار دکمه B رو بزنید 1000 تا رو میگیرید:biggrin1:
ERAGON : بازی رو روی هارد تموم کنید و Deragon Egg ها رو پیدا کنید:biggrin1:
NFS:MW : بازی رو تموم کنید:biggrin1:
اگر در گرفتن آچیومنت این بازیها دوستان مشکلی داشتند من در خدمتم.البته ببخشید که برای هر کدام تاپیک مجزا نزدم:cool:
میگم ایراد داری میگی نه. اول از همه سعی کن بهتر حرف بزنی. چون من هم بلدم با آدم هایی مثل تو مثل خودشون حرف بزنم. شما اون چشمات رو باز کن و برو پست اول رو بخون. به تو هم هیچ ربطی نداره که من در مورد اچیومنت کدوم بازی ها تاپیک میزنم و در کارهای من دخالت نکن. تو وقتی حوصله نداری بگردی حرف مفت نزن. اصلا رفتی تاحالا تاپیک FIFA 09 یا Godfather 2 یا Afro samurai یا Ninja Blade یا Dead Space یا Lord Of The Ring: Conquest؟ پس لطفا اندازه قد و قواره خودت حرف بزن و برو برای اون بازی هایی که اسم بردی برا خودت تاپیک بزن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or