Hard Reset | PC

20110714hardreset.png

Developer : Flying Wild Hog
Genre : Sci-Fi First-Person Shooter

شرکت Flying Wild Hog که از برخی اعضای سابق شرکت های People Can Fly ،Reality Pump، CD Projekt و City Interactive تشکیل شده است ،
اولین عنوان خود را با نام Hard Reset معرفی کرد ، با توجه به اینکه کارکنان این شرکت همه با استودیو های قبلی خود از متخصیصین کار بر روی پلتفرم PC به شمار میروند ، Hard Reset نیز فعلا به عنوان یک انحصاری این پلتفرم معرفی شده است .
Hard Reset یک هیبرید نقش آفرینی و اکشن اول شخص است که در یک فضای Cyberpunk آینده گرایانه اتفاق خواهد .
هنوز ناشری برای این عنوان معرفی نشده است و تاریخ عرضه ی مشخصی نیز ندارد .
تیزر بازی را می توانید از سایت رسمی آن مشاهده کنید .

آخرین ویرایش:
مطمئن باش اگه کنسول عقب افتاده ضعیف و اسقاطی توانایی اجرای حتی تکه ای از فیزیک بازی رو داشت ،حتما بازی رو براش میساختن ... رو کنسول تست کردن دیدن گند زده بیخیالش شدن.=))
شما به جای اینکه حرف خنده دار بزنی برو بشین در مورد پست من فکر کن بعد بیا بخند.:-bاگه بازیش عنوان درست و حسابی بودش که حتما برای کنسول میزدن.این اولین باری نیستش که از این بازی های چرند برای PC میزنن.اونم انحصاری.:))همون ارزونی خودتون.

شما به جای اینکه حرف خنده دار بزنی برو بشین در مورد پست من فکر کن بعد بیا بخند.:-bاگه بازیش عنوان درست و حسابی بودش که حتما برای کنسول میزدن.این اولین باری نیستش که از این بازی های چرند برای PC میزنن.اونم انحصاری.:))همون ارزونی خودتون.
اگه اخبار رو بخونی میدونی که گفتن غنسول بدرد نمیخوره برای همین نساختن که نخوندی اخبار رو شما هم هر وقت دمو رو بازی کردی 4 تا اطلاعات جمع کردی بیا نظر بده فعلا که کنسولی هم هستی پس بیخیال این تاپیک بشو.:-$

اگه اخبار رو بخونی میدونی که گفتن غنسول بدرد نمیخوره برای همین نساختن که نخوندی اخبار رو شما هم هر وقت دمو رو بازی کردی 4 تا اطلاعات جمع کردی بیا نظر بده فعلا که کنسولی هم هستی پس بیخیال این تاپیک بشو.:-$
اولا که معلومه بازیش چه افتضاحی هستش.من فقط منتظرم ببینم چه امتیازات درخشانی میگره این بازی.من اخه نمیدونم دیگه بازی های که برای اجرا نیاز به سیپیو تک هسته ای داره چیه که بدرد کنسول نمیخوره.خواستن بین اینهمه بازی انحصاری که قراره واسه کنسول بیاد یه بازی انحصاری هم برای PC بزنن که ملت دلشون خوش باشه.دوما هم به خودم ربط داره که کجا و تو چه تاپیکی پست بدم.:-b

ممنون از جواب... فقط لطف میکنی بگی پردازنده و کارت گرافیکی شما چی هست؟
من با یه کارت 480 انویدیا و یه سی پی یو qcore 2 quad 9550 با 4 گیگ رم تست زدم. البته تو فروم استیم کسایی بودن که با کارت 9800 و سیستم های خیلی ضعیف تر هم بازی رو روون اجرا میکردن(با تنظیمات پایینتر)
کلا سازنده ها قول داده بودن بازی فیزیک خوب باشه حالا شما بازی کردی دمو رو ؟ فیزیک چجوری بود ؟
فیزیک بازی خیلی عالیه، محیط به شدت interactive هست و وقتی انفجارها شزوع میشه همه چیز به اطراف پرت میشه. رباتها خیلی جالب تکه تکه میشن و تعداد پلیگون هاشون خیلی بالاست.
شما همونی نبودی که میگفتی کیفیت بازیهای RTS رو غنسول و pc یکیه ؟ اگه همونی که میتونی یه لطف بزرگ در حق همگی بکنی و اینجا پست ندی(البته این فقط یه پیشنهاد بود!)
در غیر اینصورت باید بگم که بهتره اول بازی رو تست کنید بعد قضاوت کنید چون با قضاوت عجولانه ممکنه ادم به چیز طرف شک کنه ! ضمنا crysis هم انحصاری pc هست پس چرته؟!
اولا که معلومه بازیش چه افتضاحی هستش.من فقط منتظرم ببینم چه امتیازات درخشانی میگره این بازی.من اخه نمیدونم دیگه بازی های که برای اجرا نیاز به سیپیو تک هسته ای داره چیه که بدرد کنسول نمیخوره.خواستن بین اینهمه بازی انحصاری که قراره واسه کنسول بیاد یه بازی انحصاری هم برای PC بزنن که ملت دلشون خوش باشه.دوما هم به خودم ربط داره که کجا و تو چه تاپیکی پست بدم.:-b
خداییش مشخصه چقدر از بازی اطلاعات داری یا به چه دلیل داری ترول میکنی !

• Like
Reactions: RoCoCo
شما همونی نبودی که میگفتی کیفیت بازیهای RTS رو غنسول و pc یکیه ؟ اگه همونی که میتونی یه لطف بزرگ در حق همگی بکنی و اینجا پست ندی(البته این فقط یه پیشنهاد بود!)
منکه یادم نمیاد همچین حرفی زده باشم./:)
ضمنا crysis هم انحصاری pc هست پس چرته؟!
بود.

من با یه کارت 480 انویدیا و یه سی پی یو qcore 2 quad 9550 با 4 گیگ رم تست زدم. البته تو فروم استیم کسایی بودن که با کارت 9800 و سیستم های خیلی ضعیف تر هم بازی رو روون اجرا میکردن(با تنظیمات پایینتر)

فیزیک بازی خیلی عالیه، محیط به شدت interactive هست و وقتی انفجارها شزوع میشه همه چیز به اطراف پرت میشه. رباتها خیلی جالب تکه تکه میشن و تعداد پلیگون هاشون خیلی بالاست.

در غیر اینصورت باید بگم که بهتره اول بازی رو تست کنید بعد قضاوت کنید چون با قضاوت عجولانه ممکنه ادم به چیز طرف شک کنه ! ضمنا crysis هم انحصاری pc هست پس چرته؟!

من با gtx 260 2500k 4GB ram تست کردم.. خیلی خوب اجرا شد.

تاپیک هارد ریست ـه ، اسم از هر چیزی آورده میشه ، جز هارد ریست :( !
پ.ن : انحصاری وجود نداره ، هر کسی تو هر تاپیکی که بخواد میتونه با رعایت قانون پست بده .

نمیدونستم Pc انقدر فشار میاره :))
نظر کارشناسی هم نده میخندیم کلا نظر شخصی بدی بهتره چون بعدا میتونی میگی شخصی هست =))
کلا pc گیمر ها با بازی هایی که دارن مشکل ندارن و همونا به کل بازی های کسنول ارزش داره البته اگه بازی های pc رو بشناسی :))
حداقل توی این تاپیک بیا بگو چرا این بازی انقدر بهت فشار اورده چون توی بقیش که جیزی نمیدونی

crysis هنوزم در انحصار Pc هست یعنی فرق crysis با crysis 2 رو نمیدونی ؟

• Like
Reactions: shefer
حالا بزار بازی عرضه بشه بعد معلوم میشه کی داره ترول میکنه.:>
نمیدونستم Pc انقدر فشار میاره
yahoo_21.gif

نظر کارشناسی هم نده میخندیم کلا نظر شخصی بدی بهتره چون بعدا میتونی میگی شخصی هست
yahoo_24.gif

کلا pc گیمر ها با بازی هایی که دارن مشکل ندارن و همونا به کل بازی های کسنول ارزش داره البته اگه بازی های pc رو بشناسی
yahoo_21.gif

حداقل توی این تاپیک بیا بگو چرا این بازی انقدر بهت فشار اورده چون توی بقیش که جیزی نمیدونی
اخه من نمیدونم این بازی داغون چی هستش که بیاد به کنسول بازی فشار بیاره.=))
کنسول اینقدر بازی های خوب داره که این عنوان های چرت و پرت PC توش گمن.:))بحث های کارشناسانه هم نکن که خندم میگیره.شما میدونی بیا به ما بگو.:d

حالا بزار بازی عرضه بشه بعد معلوم میشه کی داره ترول میکنه.:>

اخه من نمیدونم این بازی داغون چی هستش که بیاد به کنسول بازی فشار بیاره.=))
کنسول اینقدر بازی های خوب داره که این عنوان های چرت و پرت PC توش گمن.:))بحث های کارشناسانه هم نکن که خندم میگیره.شما میدونی بیا به ما بگو.:d

ازه معلومه شدید داریم تو تاپیک میبینیم
خوش باش :-*

کلا توی این مدت زیاد بحث کاردم حال تو رو ندارم مخصوصا با فشاری که روت هست و اطلاعاتت

ازه معلومه شدید داریم تو تاپیک میبینیم
کلا توی این مدت زیاد بحث کاردم حال تو رو ندارم مخصوصا با فشاری که روت هست و اطلاعاتت
همچین داری میگی فشار فشار که اینگار دستگاه فشار سنج داری.:dاخه من نمیدونم این بازی چی هستش که بخواد به من یا امثال من فشار بیاره.والا منم حال و حوصله بحث ندارم.
خوش باش :-*
YOU TO :)

آخرین ویرایش:
من دمو رو بازی کردم به نظر جالب میاد بیشتر cpu لازم داره اگه گیم پلیش تکراری نشه حتما ارزش خرید داره

به نظرم که بازی روی کنسول اجرا بشو نیست به خاطر یه سری دلایل

بنچمارک بازی خیلی سنگینه(به نسبت بازی) تست هاشون رو بچه ها بذارن ببینیم چطوریه

منم نسخه ی دمو رو بازی کردم !!
برخلاف نظر سابقم .....
بازی به شدت باحاله :d
گرافیکش معقوله، فیزیکش بی نظیره !!
تقریبا توی تمام اجسام محیط به غیر از در و دیوار و کف میشه تغییرات رو دید در زمان تیر اندازی یا انفجار !
گیم پلی به شدت تند و تیزه !!
نورپردازیش بهترین بخش گرافیکی هست بعد از فیزیک !

من روی نهایت نهایت تنظیمات با 4 ایکس انتی تونستم متوسط 47 فریم رو بگیرم
[TABLE="width: 195"]
[TR]
[TD="width: 64"]Frames[/TD]
[TD="width: 66, colspan: 2"] Time (ms)
[/TD]
[TD="width: 1"] Max
[/TD]
[TD="width: 64"] Avg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]23679[/TD]
[TD="align: right"]574377[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]47.226[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستمم جی تی ایکس 460
4 گیگ رم
سی پی یو core2due

تاپیک هارد ریست ـه ، اسم از هر چیزی آورده میشه ، جز هارد ریست :( !
پ.ن : انحصاری وجود نداره ، هر کسی تو هر تاپیکی که بخواد میتونه با رعایت قانون پست بده .
بابا مگه رفیقات میزارن کیوان از همون اول دارن می گن باز یخراب هست و خوب شد رو کنسول نیومد:d
منم نسخه ی دمو رو بازی کردم !!
برخلاف نظر سابقم .....
بازی به شدت باحاله :d
گرافیکش معقوله، فیزیکش بی نظیره !!
تقریبا توی تمام اجسام محیط به غیر از در و دیوار و کف میشه تغییرات رو دید در زمان تیر اندازی یا انفجار !
گیم پلی به شدت تند و تیزه !!
نورپردازیش بهترین بخش گرافیکی هست بعد از فیزیک !

من روی نهایت نهایت تنظیمات با 4 ایکس انتی تونستم متوسط 47 فریم رو بگیرم
[TABLE="width: 195"]
[TR]
[TD="width: 64"]Frames[/TD]
[TD="width: 66, colspan: 2"] Time (ms)
[/TD]
[TD="width: 1"] Max
[/TD]
[TD="width: 64"] Avg
[/TD]
[/TR]
[TR]