Hard Reset | PC

20110714hardreset.png

Developer : Flying Wild Hog
Genre : Sci-Fi First-Person Shooter

شرکت Flying Wild Hog که از برخی اعضای سابق شرکت های People Can Fly ،Reality Pump، CD Projekt و City Interactive تشکیل شده است ،
اولین عنوان خود را با نام Hard Reset معرفی کرد ، با توجه به اینکه کارکنان این شرکت همه با استودیو های قبلی خود از متخصیصین کار بر روی پلتفرم PC به شمار میروند ، Hard Reset نیز فعلا به عنوان یک انحصاری این پلتفرم معرفی شده است .
Hard Reset یک هیبرید نقش آفرینی و اکشن اول شخص است که در یک فضای Cyberpunk آینده گرایانه اتفاق خواهد .
هنوز ناشری برای این عنوان معرفی نشده است و تاریخ عرضه ی مشخصی نیز ندارد .
تیزر بازی را می توانید از سایت رسمی آن مشاهده کنید .

آخرین ویرایش:
http://www.gamefront.com/hard-reset-pc-demo-now-available-download-it-here/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+GamingToday+(FileFront+-+Gaming+Today)

این لینک قابلیت Resume رو داره دیگه !!!
از همین بگیرید ..
دو شب سه شب، هر چند شب که میخواید !!
منم دیشب شروع به گرفتن کردم اما چند جا که به نتم احتیاج داشتم استاپ کردم باز دوباره Resume کردم
مشکلی نداره

منم نسخه ی دمو رو بازی کردم !!
برخلاف نظر سابقم .....
بازی به شدت باحاله :d
گرافیکش معقوله، فیزیکش بی نظیره !!
تقریبا توی تمام اجسام محیط به غیر از در و دیوار و کف میشه تغییرات رو دید در زمان تیر اندازی یا انفجار !
گیم پلی به شدت تند و تیزه !!
نورپردازیش بهترین بخش گرافیکی هست بعد از فیزیک !

من روی نهایت نهایت تنظیمات با 4 ایکس انتی تونستم متوسط 47 فریم رو بگیرم
[TABLE="width: 195"]
[TR]
[TD="width: 64"]Frames
[/TD]
[TD="width: 66, colspan: 2"]Time (ms)
[/TD]
[TD="width: 1"]Max
[/TD]
[TD="width: 64"]Avg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]23679
[/TD]
[TD="align: right"]574377
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]47.226
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستمم جی تی ایکس 460
4 گیگ رم
سی پی یو core2due

من میانگینم 63 فریم شد یه حالت خاص باحالی داره بازیش:d

اسله های بازی هم به شدت جذاب هستن با اسکرول هم می تونید نوع تیر رو عوض کنید

دمو رو بازی کردم . از لحاظ ویژوالی خوبه ولی در حد دو سه عنوان تاپ pc نیست ( از لحاظ گرافیک) خود بازی رو هم زیاد حال نکردم . شاید نسخه کامل بهتر باشه با توجه به تنوع در مراحل و گیم پلی . به شخصه بعد از اون حرف های سازنده اش فکر میکردم خیلی چیز شاخی باشه. حالا باید صبر کرد تا بازی بیاد ببینیم چی از اب درمیاد

من هم بازی رو دانلود و اجرا کردم!(البته دمو)....بدک نمیزد ... تنظیمات: Resolution:1080P AA:4X AF:16X Settings:Ultra
f11b27f13149.jpg
[/SPOILER][/IMG]
اوکی ... کل بنچ مارک های سیستمم اینجا قرار دادم ...
برای هزارمین بار اینجا تاپیک بنچمارک و جنگولک بازی ها نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط در مورد خود بازی و داستان بازی صحبت میشه

• Like
Reactions: bluestar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or