Hard Reset | PC

20110714hardreset.png

Developer : Flying Wild Hog
Genre : Sci-Fi First-Person Shooter

شرکت Flying Wild Hog که از برخی اعضای سابق شرکت های People Can Fly ،Reality Pump، CD Projekt و City Interactive تشکیل شده است ،
اولین عنوان خود را با نام Hard Reset معرفی کرد ، با توجه به اینکه کارکنان این شرکت همه با استودیو های قبلی خود از متخصیصین کار بر روی پلتفرم PC به شمار میروند ، Hard Reset نیز فعلا به عنوان یک انحصاری این پلتفرم معرفی شده است .
Hard Reset یک هیبرید نقش آفرینی و اکشن اول شخص است که در یک فضای Cyberpunk آینده گرایانه اتفاق خواهد .
هنوز ناشری برای این عنوان معرفی نشده است و تاریخ عرضه ی مشخصی نیز ندارد .
تیزر بازی را می توانید از سایت رسمی آن مشاهده کنید .

آخرین ویرایش:
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه چیه داستان؟کرک اسکید رو رو ریختم
اقا یکی جواب ما رو بده دوستان با چه ویندوزی اجرا کردن نمیدونم این چرا اجرا نمیشه لود تو ویندوز رو می زنه بعدش هیچ اتفاقی نمیوفته

توی option بازی قسمت game گزینه blood وجود داره ولی حتی یه قطره خون هم تو بازی ندیدم فقط موقعی که ضربه یا تیر میخوریم صفحه
قرمز میشه این fwh هم خله ها

توی option بازی قسمت game گزینه blood وجود داره ولی حتی یه قطره خون هم تو بازی ندیدم فقط موقعی که ضربه یا تیر میخوریم صفحه
قرمز میشه این fwh هم خله ها

عزیز من !!!!!!!!!!!!!!!!! آخه از آهن و 4 تا ربات و اینا خون در نمیاد که !:d ! اون گزینه اش هم الکی بوده حتما !:d

• Like
Reactions: hosein me
خب منم بازیش کردم. از نظر من بازیش فوق العادست . جو بازی کاملا منو گرفته:d افکتها بسیار عالی کار شدن و گیم پلی بسیار روون و زیباست . تا به اینجای کار کاملا از اوریج گرفتنش راضیم...

بازیش خیلی حال می ده یه جاهایی یکم خسته کننده می شه اما بازی به قدری کوتاه هست که مشکلی پیش نیاد

به نظر من حتما بازی کنید افکت های صداییش هم بی نظیره اگه سیستم دارید یه حال اساسی می برید

اسلحه های بازی هم یکی از بهترین ها هست اپگرید های جالبی هم دارن

گرافیک بازی هم خوبه فیزیکش عالی اما همین فیزیک دهن cpu صاف می کنه کاش از physx استفاده می کردن

این گیم اسپات ده خط تعریف کرده با دو تا ایراد بعد داده 7 نفهمیدم چرا:d البته در کل هم 7 یا 7.5 بسشه

بازیش خیلی حال می ده یه جاهایی یکم خسته کننده می شه اما بازی به قدری کوتاه هست که مشکلی پیش نیاد

به نظر من حتما بازی کنید افکت های صداییش هم بی نظیره اگه سیستم دارید یه حال اساسی می برید

اسلحه های بازی هم یکی از بهترین ها هست اپگرید های جالبی هم دارن

گرافیک بازی هم خوبه فیزیکش عالی اما همین فیزیک دهن cpu صاف می کنه کاش از physx استفاده می کردن

این گیم اسپات ده خط تعریف کرده با دو تا ایراد بعد داده 7 نفهمیدم چرا:d البته در کل هم 7 یا 7.5 بسشه

من که مشکلی با فیزیکش نداشتم ! البته نسخه دمو که خیلی کوتاه بود !

اگه NVIDIA PHYSX بود حتما میخریدمش ! اما ارزش نداره !

من که مشکلی با فیزیکش نداشتم ! البته نسخه دمو که خیلی کوتاه بود !

اگه NVIDIA PHYSX بود حتما میخریدمش ! اما ارزش نداره !

توی همون بنچمارکت مینیمم فریمت به 30 هم رسیده بود زیر 60 یعنی مشکل دیگه

من که عاشق fps هستم نخریش ضرر کردیا دیگه 4 ساعت بازی که این حرفا رو نداره هر چی باشه از coj که زدی خیلی بهتره

بالاخره دانلود شد :دی

باید بگم برای من به اندازه ی تجربه ی Bulletstorm جذاب بود ، و حتی بیشتر به اصول یه old school ِ واقعی وفادار مونده ، بدون مهارت داشتن در زیگزاگ شوتر حتی در درجه سختی نرمال هم له خواهید شد :دی به جرات میتونم بگم بعد از UT III تجربه ی یه شوتر کلاسیک با این کیفیت رو نداشتم ، بازی از لحاظ فنی هم در سطح بسیار بالایی قرار داره فقط کمی نبود تنوع و باس فایت های بزرگ باعث میشه بازی به یه شاهکار تبدیل نشه ، در کل نمیتونم منتظر بمونم تا پروژه ی بعدی این هاگ های پرنده رو که اینبار دیگه قطعا Indie نخواهد بود و یه شرکت بزرگ ناشرش خواهد شد رو تجربه کنم .

دیشب مرحله اول رو بازی کردم. همه چیز بازی عالی بود. گرافیک عالی و افکتهای فوق العاده در کنار اسلحه های متنوع بازی. البته فعلا دو تا اسلحه رو بازی کردم که مسلما با توجه به ظاهر جذاب همین دو تا میشد حدس زد که مابقیه اسلحه ها هم عالی باشن.
چون تقریبا نیمی از سازنده های بازی همون تیم سازنده شاهکار Painkiller هستن من رو تا حدود زیادی یاد اون بازی انداخت. مطمئنا طرفداران شوترهای کلاسیک مثل Painkiller و Serious Sam از این بازی بشدت لدت خواهند برد.

دیشب مرحله اول رو بازی کردم. همه چیز بازی عالی بود. گرافیک عالی و افکتهای فوق العاده در کنار اسلحه های متنوع بازی. البته فعلا دو تا اسلحه رو بازی کردم که مسلما با توجه به ظاهر جذاب همین دو تا میشد حدس زد که مابقیه اسلحه ها هم عالی باشن.
چون تقریبا نیمی از سازنده های بازی همون تیم سازنده شاهکار Painkiller هستن من رو تا حدود زیادی یاد اون بازی انداخت. مطمئنا طرفداران شوترهای کلاسیک مثل Painkiller و Serious Sam از این بازی بشدت لدت خواهند برد.

کلا همین دو تا اسلحه هست که یکی از ایراداتش هست اما خوب با اپگرید به همه چیز تبدیل می شه اما بازم مشکل اساسی بین جنگ های سریع هست که نمی دونی الان با چی باید بری سراغ قابلیت بعدی کلا قاطی می کنی بعدشم بیخیال می شی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or