Hard Reset | PC

20110714hardreset.png

Developer : Flying Wild Hog
Genre : Sci-Fi First-Person Shooter

شرکت Flying Wild Hog که از برخی اعضای سابق شرکت های People Can Fly ،Reality Pump، CD Projekt و City Interactive تشکیل شده است ،
اولین عنوان خود را با نام Hard Reset معرفی کرد ، با توجه به اینکه کارکنان این شرکت همه با استودیو های قبلی خود از متخصیصین کار بر روی پلتفرم PC به شمار میروند ، Hard Reset نیز فعلا به عنوان یک انحصاری این پلتفرم معرفی شده است .
Hard Reset یک هیبرید نقش آفرینی و اکشن اول شخص است که در یک فضای Cyberpunk آینده گرایانه اتفاق خواهد .
هنوز ناشری برای این عنوان معرفی نشده است و تاریخ عرضه ی مشخصی نیز ندارد .
تیزر بازی را می توانید از سایت رسمی آن مشاهده کنید .

آخرین ویرایش:
در کل اول بازی خوب شروع میشه ولی رفته رفته از جذابیت بازی کم میشه و مراحل خطی و خسته کننده میشه.:|ولی در کل ارزش یکبار وقت گذاشتن رو داره.:d

دیروز بازی را گرفتم و نیم ساعتی بازی کردم . بازی از اون چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بود .
البته زیاد پیشروی نکردم ولی در همون حد اولیه هم خوب بود
موافقم . از حد توقعات من هم خیلی بالاتر بود به نظرم گرافیک و گیم پلی فابل قبولی داره.کلا خوبه.

داستان بازی رو که میگین در پیت هست. ولی لااقل از داستان چند تا خط بگین ببینیم تا چجوری هاست اصن. :دی
وحید جان داستان درباره اینه که:
تو سال 2046(حالا 10سال بالا پایینش فرقی نداره:d) به دلیل پیشرفت زیاد کنترل ماشین ها از دست انسان ها در رفته و انسان ها تو سکتور های جداگانه ای زندگی میکنن که به دلایلی و با استفاده از کمک های یه پروفسور ماشین ها دیوار دفاعی سکتوری که ما بازی میکنیم رو میشکونن و وارد میشن و مامور داستان ما(خودمون:d) میریم پیش پروفسور که ببینیم جریان چیه ولی اون میگه که این حرکتش به خاطر The great good هست و خطر بزرگتری کل سکتورها رو تهدید میکنه
با این که داستان BLAH BLAH ی داره ولی من از تم اینجور داستان ها خوشم میاد:d بازی هم که عاشقشم.انگار دنیل پین کیلر رو بردی 2هزار سال بعد:d

• Like
Reactions: VahiD_ST
I prefer to spend my time for better games
a real wast of time
اول اینکه عزیزم به من ربطی نداره با هر زبونی میخوای پست بدی بده فقط درست.کسی شما رو مجبور نکرده انگلیسی نظر بدی و اشتباه
بعدشم اگر شما از این بازی خوشت نیومده سلیقه ایه.عوضش من و خیلی های دیگه خیلی هم خوشمون اومده.از داستان آبکی بگیر تا بدون نوآوری بودنش پس بهتره از بازی ای خوشمون نیومد نیاییم تو تاپیکش فریاد بزنیم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها یکی از آپگرید های کارآمدش افزایش سرعت تعویض اسلحه است که تو قسمت شات گان هست.چند بار پیش اومد که تا خواستم از RPG به شات گان تغییر سلاح بدم زدن پودرم کردن ولی این یکی جواب داد:d
یه پیشنهاد دیگه هم اینکه بچه نشید بخوایید رو Hard برید.من که به غلط کردن افتادم:d

اول اینکه عزیزم به من ربطی نداره با هر زبونی میخوای پست بدی بده فقط درست.کسی شما رو مجبور نکرده انگلیسی نظر بدی و اشتباه
بعدشم اگر شما از این بازی خوشت نیومده سلیقه ایه.عوضش من و خیلی های دیگه خیلی هم خوشمون اومده.از داستان آبکی بگیر تا بدون نوآوری بودنش پس بهتره از بازی ای خوشمون نیومد نیاییم تو تاپیکش فریاد بزنیم.

شما که زبانت خوبه و پدر زبان انگلیسی هستی حداقل میگفتی کجاش رو اشتباه نوشتم که به اشتباهم پی ببرم حداقل یه چیزی یاد بگیرم!

در مورد بازی خوب باز کردم خوشم نیومده مگه نظر مخالف دادن جرمه ؟ اتفاقا اگه چند نفر که بازی کرده بودن اگه مخالف خودشون رو اعلام میکردن من به اشتباه فکر نمیکردم بازی خوبی باشه و برم دانلود کنم

بعضی ها احتمالا از روی بیکاری شدید به سمت همچین بازیهای پوچی روی آوردن

یه پیشنهاد دیگه هم اینکه بچه نشید بخوایید رو Hard برید.من که به غلط کردن افتادم:d
من رو Hard بازی میکنم زیاد سخت نیس:d فقط زیادی شلوغ میشه نمیفهمی کجا باید Aim کنی رو Hard هم باید سریع عمل کنی که با این وضع یکم مشکله ولی سخت نیس:d

شما که زبانت خوبه و پدر زبان انگلیسی هستی حداقل میگفتی کجاش رو اشتباه نوشتم که به اشتباهم پی ببرم حداقل یه چیزی یاد بگیرم!

در مورد بازی خوب باز کردم خوشم نیومده مگه نظر مخالف دادن جرمه ؟ اتفاقا اگه چند نفر که بازی کرده بودن اگه مخالف خودشون رو اعلام میکردن من به اشتباه فکر نمیکردم بازی خوبی باشه و برم دانلود کنم

بعضی ها احتمالا از روی بیکاری شدید به سمت همچین بازیهای پوچی روی آوردن
عزیز من نیومدیم که مچ همدیگرو بگیریم فدات شم:d
از بیکاری نیست.بعضیا مثل خودم R&G های به سبک قدیمی رو دوست دارن.قبول دارم که بازی کاملا سلیقه ایه ولی باید حداقل میگفتی کجاهاش بدت اومده نه همینجوری خب:d

من رو Hard بازی میکنم زیاد سخت نیس:d فقط زیادی شلوغ میشه نمیفهمی کجا باید Aim کنی رو Hard هم باید سریع عمل کنی که با این وضع یکم مشکله ولی سخت نیس:d
یعنی چی مشکله ولی سخت نیست؟:d تن فرهنگ فارسی رو لرزوندی:d
اتفاقا چون یهو میریزن سرت با تعداد بالا سخت میشه دیگه.آپگرید های سپر دفاعی رو نگرفتم.بگیرم شاید بهتر شد:d

یه سوال مبتدیانه :

تو این بازی شخصیت بازی چه جوری میشینه ؟

آخه یه جا تو مرجله دوم باید از یه جایی رد بشیم که نیاز هست طرف بشینه ولی نمیدونم با کدوم کلید میشه نشست .

یعنی چی مشکله ولی سخت نیست؟:d تن فرهنگ فارسی رو لرزوندی:d
اتفاقا چون یهو میریزن سرت با تعداد بالا سخت میشه دیگه.آپگرید های سپر دفاعی رو نگرفتم.بگیرم شاید بهتر شد:d
یعنی همین دیگه:d تو شلوغی Aim کردن یکم مشکله مخصوصا رو Hard که خیلی باید سریع باشی ( اون کلمه مشکل مربوط به Aim بود نگفتم خود بازی مشکله که:d) ولی در کل سخت نیس اگه سریع باشی افتاد الان:d
فقط باید سریع باشی یه جا هم کمپ نکن مثل یه مرد راش بده:d جدا تحرک خیلی کمک میکنه مخصوصا تو مبارزه با اون ربات های گنده که مثل اسب حمله میکنن:d

یه سوال مبتدیانه :

تو این بازی شخصیت بازی چه جوری میشینه ؟

آخه یه جا تو مرجله دوم باید از یه جایی رد بشیم که نیاز هست طرف بشینه ولی نمیدونم با کدوم کلید میشه نشست .

نمیشینه آقا اصلا:d کجا گیر کردی؟

آخرین ویرایش:
اولا مشکلاتتون رو تو بخش مشکلات بازی های PC مطرح کنین
دوما شما برای اجرای بازی باید این پیش نیازا رو داشته باشی:
Microsoft .NET Framework 3.5 SP1
Microsoft .NET Framework 4.0
XNA Framework Redistributable 4.0
Steam

همه اینارو هم زدم....بازی اصلا نمیا بالا
:::::::::::::::::::::
درست شد

آخرین ویرایش: