Hard Reset | PC

20110714hardreset.png

Developer : Flying Wild Hog
Genre : Sci-Fi First-Person Shooter

شرکت Flying Wild Hog که از برخی اعضای سابق شرکت های People Can Fly ،Reality Pump، CD Projekt و City Interactive تشکیل شده است ،
اولین عنوان خود را با نام Hard Reset معرفی کرد ، با توجه به اینکه کارکنان این شرکت همه با استودیو های قبلی خود از متخصیصین کار بر روی پلتفرم PC به شمار میروند ، Hard Reset نیز فعلا به عنوان یک انحصاری این پلتفرم معرفی شده است .
Hard Reset یک هیبرید نقش آفرینی و اکشن اول شخص است که در یک فضای Cyberpunk آینده گرایانه اتفاق خواهد .
هنوز ناشری برای این عنوان معرفی نشده است و تاریخ عرضه ی مشخصی نیز ندارد .
تیزر بازی را می توانید از سایت رسمی آن مشاهده کنید .

آخرین ویرایش:
سلام بچه تو مشکلات بازی سوال کردم اونجا همه خوابند...
من نمی تونم بازی رو اجرا کنم هی کرش می کنه و istop work میده جه بکنم در ضمن دیال اپ دارم ....

بچه ها دایرکس و Xna Framework 4.0 و .Net Framework 4 و Visual C++ هم نصبه ولی هنوز بالا نمی یاد !! Stop Working میده و کرش میشه !!
چیز دیگه هم هست که باید نصب شه !!؟؟

این هم به تاریخ پیوست ... کار یه نصف روز بود .... بدک نبود .. ولی میتونست خیلی بهتر از این باشه ... تازه آخرای بازی گرافیک خوب شد ،فیزیک عالی بود،گیمپلی کلاسیک بود،روند چرت بود،هوش مصنوعی باقالی بود،صداگذاری بدک نبود،داستان در حد خورشت بادمجان بود و کلا گیم خوبی بود و باز هم بود!

آخرین ویرایش:
دیروز بازی را گرفتم و نیم ساعتی بازی کردم . بازی از اون چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بود .
البته زیاد پیشروی نکردم ولی در همون حد اولیه هم خوب بود

دیروز بازی را گرفتم و نیم ساعتی بازی کردم . بازی از اون چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بود .
البته زیاد پیشروی نکردم ولی در همون حد اولیه هم خوب بود
پیشروی نکن دیگه !!
چون از تمام حرفایی که الان زدی پشیمون میشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or