Hands On - تجربه من از کار با PS4

داداش به نظرت بین این دوبازی کدوم بگیرم؟
knack vs killzone
من ناک خیلی دوست دارم درسته نمراتش پایین بود اما خیلی دوستش دارم شما کدوم پیشنهاد میدی؟

knack vs killzone
من ناک خیلی دوست دارم درسته نمراتش پایین بود اما خیلی دوستش دارم شما کدوم پیشنهاد میدی؟
اگه گرافیک بخوای کیلزون.ولی کیلزون گیمپلی خسته کننده ایی داره.

سلام دوست عزیز مبارک باشه یه سوال دارم این امکان هست که دیسک بازی رو کپی کرد داخل هارد از هارد بازی رو اجرا کرد؟
کلا همه بازیهای ps4 ار روی هارد اجرا میشه و بازی کامل نصب باشه
بازی از روی دیسک اجرا نمیشه.

یک سوال knack بخش مولتی پلیر داره؟
co-op داره.(دو نفری مراحل رو میشه رفت!)
کلا اگه سنت بین 5 تا 7 ساله می تونی بخری!:d
45142466532402156037.png

co-op داره.(دو نفری مراحل رو میشه رفت!)
کلا اگه سنت بین 5 تا 7 ساله می تونی بخری!:d
45142466532402156037.png

نه بابا 5 تا 7 سال چیه.
نمیدونم چرا از وقتی این بازی معرفی شد اصلا منو گرقته و محوش شدم.پیش نمایششم وقتی نوشتم و قابلیت هاشو فهمیدم اصلا دارم روانی میشم با اینکه نمراتش خیلی پایین بود اما نمیدونم چرا یک درصدم از علاقه من به این بازی کم نشد

سلام

منم تبریک می گم بهتون

صدای کنسول دقیقا در چه وضعیتی قرار داره ؟ توی این چند وقته بعد از چند ساعت کار کردن دستگاه صدایی مشابه صدای سری های اول ps3 یعنی همون فت ها که صدای شدید تولید می کردن و انگار فن صنعتیشون !! روشن می شد شنیدید یا خیر ؟

ممنون

سلام . منم امیدوارم دیسک گردون کنسولت همیشه برات بچرخه! یه سوال داشتم: برای بازی کردن باید کنسول به اینترنت وصل باشه یا کلا بدون نیاز به اینترنت و بصورت آفلاین هم میشه بازی کرد؟

knack vs killzone
نک بازی نکردم ولی کیلزون بازی بدی نیست

- - -ویرایش - - -

سلام دوست عزیز مبارک باشه یه سوال دارم این امکان هست که دیسک بازی رو کپی کرد داخل هارد از هارد بازی رو اجرا کرد؟
مرسی دوست من
نصب بازی روی 4 اجباری هست البته برای اجرای بازی باید دیسک توی کنسول باشه

- - -ویرایش - - -

دوستان در مورد صدای کنسول اصلا نگران نباشید بیچاره نصف PS3 هم صدا نداره :d

- - -ویرایش - - -

همه تاپیک تا اینجا فوق العاده بود.( جفتشون)
مرسی آقا محمد شدیدا برای همه حرف ها و توضیح های خوبت.
خواهش میکنم سجاد جان
من سعی کردم بدون بزرگ نمایی و بدون تعصب تمام نقاط ضعف و قوت هر دوتارو بگم که اگه کسی خواست یکی رو انتخاب کنه بر اساس سلیفه خودش انتخاب درست انجام بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or