کسی گفته که چون بازی تو native 720 اجرا نمیشه پس بازی خوبی نیست؟
همیشه قرار نیست بعضی چیزها رو آدم مستقیم بگه از بعضی کلمات و طریقه صحبت کردن و جبهه گیری اشخاص مشخص میشه که ته بعضی حرفها چیه...
ولی در کل حرف من اینه،این قضیه Upscale بودن رزولوشن بازی اونقدر ها هم مشکل بزرگی نیست که اینجا به عنوان یک عیب بزرگ ازش نام برده میشه...خب شاید خیلی از بازیهای دیگه همین مشکل رو داشتن! ولی ببینم از اونا هم به این شکل پذیرایی شده؟ (نشده!)
و همینجور سایت های معتبر از این موضوع دلخور نیستن که بعضی اشخاص اینجا سر این موضوع شاکی شدن و ناراحت هستن !
موضوع اينه كه اينا اول به ملت دروغ گفتن... ميفهمي!!!
بله همینجور که شما میفرماید هستش! مایکروسافت و استادیو هاش همشون کاراشون الکیه و دروغ تحویل ملت میدن ولی سونی و زیر مجموعه هاش کاراشون درست و پاکه و خیر شماها رو میخوان!!
حالا خوبه اون قضیه 2 سال پیش کیل زون رو هنوز یادمه که وقتی نمایش داده بودن اصلا حرفی نزده بودن که این دمو ریل تایم نیست و بعد از چندین ماه که حسابی ملت تو کف مونده بودن بصورت غیر مستقیم یواش یواش به سایت ها خبر داده بودن که بله ما هدفمون اینه که بازی رو اینجوری بسازیم و بدیم بهتون بازی کنین! (اگه بازم قضیه کیل زون پیش کشیده شد دلیلش فقط یاداوری بود و اینکه سازندهاش فکر میکنن رقیب خیلی سرسخت هستن واسه Halo.البته بحساب خودشون.منم فردا میرم یه بازی واسه خودم میسازم میگم رقیب Halo هستم برین کنار...
آخه من نمیدونم این سازنده های کیل زون چی دیدن توی خودشون که اینقدر با جرات میان این حرفا رو میزنن! مثلا اون کیل زون 1 یی که ساختن خیلی بازیه خفنی بود که با 10 فریم اجرا میشد ؟!)
البته سونی توی این زمینه موارد زیادی داره متاسفانه که اگه بگم ربطی به این تاپیک پیدا نمیکنه.
و همینجور که گفتم هروقت یه عنوان توپ واسه 360 میاد و کلی سر صدا میکنه چند نفر که چشم دیدن رو ندارن میان به چیزای الکی گیر میدن و میگن دروغ گفتن و ...
بله چشم.حالا به بیل گیتز میگم بیاد خدمتون ازتون دلجویی کنه.(البته فقط بخاطر روی گل فن بوی های سونی)