شایعه HALO3 در رزوليشن 720p ؟

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

007

کاربر سایت
خوب طبق اين خبر و تحليلي كه گيم اسپات در مورد HALO3 گذاشته بنظر ميرسه كه عليرغم تمام صحبتهايي مبني بر اينكه HALO3 يك بازي 1080p هست اين بازي عملا داراي رزوليشني در حدود 640P هست كه در عمل روي 720P نتيو ميشه .اون رزوليشن 1080P عملا فقط يك upscale هست
منبع:http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25949250&sid=6180100&action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;4

نوع upscale كردن و استراتژي بانجي در افزايش سرعت اجرا

من نمي خوام زياد وارد بحث در مورد گرافيك Halo3 بشم، ولي فكر مي كنم ذكر چند نكته لازمه. اولاً امتياز هايي كه وب سايت ها و نشريه هاي مختلف به يك بازي دادند (اون هم بازي مثل h3 كه توسط يك كمپاني بسيار ثروتمند و قدرتمند كه در دنيا به عدم رعايت مسايل اخلاقي، رشوه دادن و تراست بازي معروفه عرضه شده) بايد كمي در مورد اون امتياز ها شكاك باشيم. اينكه فلان سايت به بازي چه امتيازي داده مهم نيست. خودتون به گرافيك نگاه كنيد و قضاوت كنيد و فراموش نكنيد اون فردي كه اميتاز 10 به گرافيك h3 داده ممكنه اشتباه كرده باشه. در ضمن در نظر بگیرید به نظرات سایتی مثل 1up که اسپانسر رسمی اون شرکت مایکروسافته، نمی شه اعتماد کرد.
در مورد گرافيك 640p اولاً به اين نتيجه مي رسيم كه گرافيك بازي از لحاظ فني HD محسوب نمي شه؛ چون همونطور كه مي دونيد يك بازي مثل بازی قدیمی کنسول PsOne كه داره روي يك PS3 اجرا مي شه ممكنه به يك رزوليوشن بسيار بالا upscale بشه ولي همچنان HD محسوب نمي شه. همین مساله در مورد h3 هم صاقه و h3 يك بازي HD نيست (پس چطور می شه اونو یک بازی نسل بعد محسوب کرد؟). ثانياً اقدام مايكروسافت و بانجي واقعاً شرم آور بوده كه رزوليشون بازي رو به دروغ 720p اعلام كردن و بعد گندش در اومد و بعضي آدم هاي فضول از بازي screenshot گرفتن و بعد اونو تجزيه كردن و فهميدن upscale شده روي 720p در حالي كه در واقع 640p بوده. اين اقدام مایکروسافت نه تنها غير اخلاقيه بلكه خريدار ها ميتونند به دليل انتشار مطالب دروغ در باره محصول retail (حقوق مصرف كننده در قانون ايالات متحده) از ناشر شكايت كنند و من اميدوارم كسي اين كار رو بكنه.
علاوه بر این در مورد upscale بايد يك نكته مهم رو در نظر بگيريم: اولاً اكثر شما نتيجه upscale رو در مانيتور هاي LCD ديديد. اگه يك بازي رو در كيفيت پايين تر از رزوليوشن Native مانيتور خودتون اجرا كنيد (مثلاً اگر کیفیت native مانيتور 1280X1024 هست و شما بازی را در 800x600 اجرا مي كنيد) تصوير كمي تار مي شه چون كيفيت اصلي تصوير همون 800x600 بوده ولي كيفيت نمايش به صورت مجازي تا 1280x1024 بالا رفته. این مساله در مواردی که نسبت رزولیوشن اصلی به رزولیوشن بستر یک عدد صحیح نیست دیده می شه. در نتيجه شما اون براقي و درخشش حالت 800x600 رو از دست مي ديد كه من شخصاً اصلاً نمي پسندم. در ضمن صرف upscale كردن مهم نيست، متد و الگوريتم upscale كردن خيلي مهمه. مثالي در اين زمينه مي زنم. اگه از نرم افزاهاي emulator مثل Zsnes استفاده كرده باشيد و داريد يك بازي 320x200 رو در 1024x768 اجرا مي كنيد؛ در ساده ترين حالت كه simple stretch مي گن تصوير لبه دار و بد شكل مي شه. مي تونيد از interpolation استفاده كنيد تا تصوير كمي نرم تر ولي محو تر بشه (متد استفاده شده در Halo 3 ) كه سرعت رو هم زياد پايين نمياره و نسبت به اجراي واقعي در رزوليوشن بالا سريع تره. همین مساله در آخرین update کنسول ps3 استفاده شده یعنی update جدید برای upscale کردن از interpolation استفاده می کنه. البته من نمی دونم این ویژگی الان در دسترس عموم هست یا نه ولی یکی از کارمندای Sony این ویژگی رو به من نشون داد و روی دو تا PS3 کنار هم مقایسه کرد. الگوريتم هايي مثل Eagle حتی كيفيت بالا تر ولي سرعت پايين تري دارند. نكته مهم اينه الگوريتم استفاده شده در h3 يكي از سريع ترين ولي بي كيفيت ترين الگوريتم ها است.
اما در نهايت بايد يك نكته ديگه رو هم در نظر گرفت. وقتي upscale با استفاده از متد interpolated stretch استفاده مي شه، تصوير كمي تار تر و محو تر مي شه و كيفيت پايين بافت (texture) ها هم خودشو نشون نمي ده. به بافت هاي h3 دقت كنيد. كيفيت اونها پايينه، ولي توي ذوق نمي زنن. دليلش همون interpolation شديده كه تا حدودي كار anti aliasing رو هم انجام می ده (فراموش نكنيد h3 اصلاً anti aliasing نداره). يعني بانجي با يك تير چهار نشون مي زنه. اولاً مردمو فريب مي ده و ادعا مي كنه يك بازي HD ساخته. ثانياً سرعت اجراي بازي به دلیل رزولیوشن پایین تر، بالا مي ره (framerate). سوم اينكه كيفيت پايين بافت ها معلوم نمي شه، چون تصویر محو و تاره (و در عین حال نرم). چهارم اينكه از anti aliasing استفاده نمي كنه و در نتیجه باز هم سرعت بالا می ره. علاوه بر این به موضوع توجه کنید که نباید h3 رو از لحاظ گرافیکی با h2 مقایسه کرد. صرف نظر از این موضوع که سخت افزار مورد استفاده در بازی جدید بسیار بسیار قوی تر از بازی قبلیه، باید در نظر گرفت حتی اگه تو این مدت بانجی روی سخت افزار XBOX اصلی هم کار می کرد باید گرافیک بهتری ارایه می داد. بنا براین این نکته که h3 گرافیک بهتری نسبت به h2 داره واقعاً موضوع مهم یا درخشانی نیست.
اما به نظر من باید خودتون قضاوت كنيد. به نظر من كيفيت گرافيكي بازي اصلاً جالب نيست. اما این مساله صرفاً فنیه. در زمینه هنری به نظر من h3 حرف زیادی برای گفتن نداره.

آخرین ویرایش:
مسئه اینجاس که بحث سر خوب یا بد بودن Halo3 نیست.
یکی اومده گفته که این بازی که قبلا گفته بودن 720 خواهد بود،720 نیست.کسیم نیومد بگه که پس عجب بازی مزخرفیه.همین جناب nima_mn که تو این تاپیک گیر طرفدارای تعصبی افتاده به دفعات گفته که گرافیک بازی خوبه و گیم پلیش عالیه و در کل بازی خیلی خوبی هست.
قضیه اینه که یه سری میخوان بعضی چیزها رو بدون نقص جلوه بدن و شروغ میکنند به چرند گفتن.
این بازی آشغاله یا طرفداری میلیونی که این بازی داره همشون خنگ یا خرف تشریف دارن
کسی همچین حرفی زده؟
به این شدت ایراد نگرفتن.
کسی گفته که چون بازی تو native 720 اجرا نمیشه پس بازی خوبی نیست؟

جالبه اینجا همه تلوزیون HD دارن که اینقدر به این مساله گیر دادن! ایول...
والا من که رو همین تلوزیون قراضه دارم با همه چیز این بازی حال میکنم...
هیچ بازی از از لحاظ گرافیکی کامل یا Perfect نیست، هر بازی نقص داره هر چقدر هم کوچیک...Halo 3 هم جدا از این قاعده نیست ولی نباید فقط رو ضعفها زوم کرد... من گرافیکی که تو محیطهایه باز و وسیع این بازی دیدم نو هیچ بازی ندیدم... و بشخصه ترجیح میدم با فریم ریت بالا بازی کنم تا مثلا Full HD یا 1080p. گرچه اگه جفتش با هم باشه بهتره ولی آدم میتونه با رزلوشن پایینتر بازی کنه ولی واقعا عذاب آوره با فریم ریت پایین بازی کردن...
من میخوام بدونم آیا 720p با 640p اینقدر تفاوت داره که اینقدر روش زوم کردن(بعضیا)؟ همون بعضیا اگه من دو تا عکس بذارم که یکیش 640p باشه و یکیش 720p اصلا با چشم نمیتونن تشخیص بدن...
جالبه ... بیخیال

آخرین ویرایش:
جالبه اینجا همه تلوزیون HD دارن که اینقدر به این مساله گیر دادن! ایول...
والا من که رو همین تلوزیون قراضه دارم با همه چیز این بازی حال میکنم...
هیچ بازی از از لحاظ گرافیکی کامل یا Perfect نیست، هر بازی نقص داره هر چقدر هم کوچیک...Halo 3 هم جدا از این قاعده نیست ولی نباید فقط رو ضعفها زوم کرد... من گرافیکی که تو محیطهایه باز و وسیع این بازی دیدم نو هیچ بازی ندیدم... و بشخصه ترجیح میدم با فریم ریت بالا بازی کنم تا مثلا Full HD یا 1080p. گرچه اگه جفتش با هم باشه بهتره ولی آدم میتونه با رزلوشن پایینتر بازی کنه ولی واقعا عذاب آوره با فریم ریت پایین بازی کردن...
من میخوام بدونم آیا 720p با 640p اینقدر تفاوت داره که اینقدر روش زوم کردن(بعضیا)؟ همون بعضیا اگه من تو تا عکس بذارم که یکیش 640p باشه و یکیش 720p اصلا با چشم نمیتونن تشخیص بدن...
جالبه ... بیخیال

موضوع اينه كه اينا اول به ملت دروغ گفتن... ميفهمي!!!

نه اینکه سونی دروغ نمیگه!!!

نه كم سوني و بازيهاشو كوبوندين...
حالا كه نوبته گيمهاي 360 ميوفته ميايد ميگيد ""اين حرفه ها چيه ، مهم گيم پلي هست و ... و ميگيد به جاي اينها برين بازي كنيد حال كنيد""

آخرین ویرایش:
اولا مثال بزن يا نام ببر يكي از دروغاشو
در ضمن سوني اگر همين كار رو بكنه اشكال نداره پردازنده CELL خيلي قويه نه اينكه ماكروسافت اين كارو بكنه همينجوريش داره 3 چراغ ميده

سونی انقدر دروغ گفته که نیاز به مثال زدن نداره به عنوان مثال گرافیک Killzone2 توی نمایشگاه E3 2005 که سونی میگفت Real Time هست و حالا داری میبینی که خود سازندش بعد از دو سال داره میگه که ما داریم روی گرافیک بازی کار میکنیم که به اون گرافیکی که توی نمایشگاه E3 2005 نشون دادیم نزدیکتر بشیم از روی عکسها هم مشخصه که گرافیک تریلر E3 2005 از گرافیک تریلر های الان این بازی بیشتره!!!:laughing:
بله کاملا درسته چون CELL مثلا خیلی قویه سونی دروغ بگه ایرادی نداره!!!:laughing:
نه كم سوني و بازيهاشو كوبوندين...
کاملا درسته کوبوندن بازیه بزرگی مثل LAIR خیلی کار بدیه!!!:laughing:
حالا كه نوبته گيمهاي 360 ميوفته: اين حرفها چيه ..برين بازي رو كنيد حال كنيد...
آخه Halo 3 بازی بدرد نخوریه ما باهاش حال نمیکنیم!!!:laughing:(با هجدهمین بازی برتر تاریخ حال نکنیم پس با چی حال کنیم!!!:laughing:)

آخرین ویرایش:

موضوع اینه که این مساله اینقدر مهم نیست چون کسی بخاطر رزلوشن 720p یا 640p بازیه Halo رو نمیخره... اصلا ولش، بیخیال!
پ.ن: آخه این تاپیک چه ربطی به سونی داره؟ بیخیال شین...

آخرین ویرایش:
من یک سوال دارم؟
مگه این جا مکان بحث در مورد بازی ها نیست؟ پس چرا یکی بدون ذکر دلیل(البته فکر میکنم به دلیل ترجمه اشتباه باشه)بن می شود اون وقت این همه آدم که پست اسپم دار می دهند ودنبال دعوا راه انداختن هستن بن نمی شوند.
اون آدمی هم که ترجمه اشتباه کرده را هم میشود با دلیل و با دادن پست جوابش را داد نه اینکه سریع اون را بن کرد .
آدم هائی هم در مورد بازی بد میگن که یا اصلا بازی را نکردند و یا همه نقد ها را نخوندند.

آخرین ویرایش:
کسی گفته که چون بازی تو native 720 اجرا نمیشه پس بازی خوبی نیست؟
همیشه قرار نیست بعضی چیزها رو آدم مستقیم بگه از بعضی کلمات و طریقه صحبت کردن و جبهه گیری اشخاص مشخص میشه که ته بعضی حرفها چیه...
ولی در کل حرف من اینه،این قضیه Upscale بودن رزولوشن بازی اونقدر ها هم مشکل بزرگی نیست که اینجا به عنوان یک عیب بزرگ ازش نام برده میشه...خب شاید خیلی از بازیهای دیگه همین مشکل رو داشتن! ولی ببینم از اونا هم به این شکل پذیرایی شده؟ (نشده!)
و همینجور سایت های معتبر از این موضوع دلخور نیستن که بعضی اشخاص اینجا سر این موضوع شاکی شدن و ناراحت هستن !
بله همینجور که شما میفرماید هستش! مایکروسافت و استادیو هاش همشون کاراشون الکیه و دروغ تحویل ملت میدن ولی سونی و زیر مجموعه هاش کاراشون درست و پاکه و خیر شماها رو میخوان!!
حالا خوبه اون قضیه 2 سال پیش کیل زون رو هنوز یادمه که وقتی نمایش داده بودن اصلا حرفی نزده بودن که این دمو ریل تایم نیست و بعد از چندین ماه که حسابی ملت تو کف مونده بودن بصورت غیر مستقیم یواش یواش به سایت ها خبر داده بودن که بله ما هدفمون اینه که بازی رو اینجوری بسازیم و بدیم بهتون بازی کنین! (اگه بازم قضیه کیل زون پیش کشیده شد دلیلش فقط یاداوری بود و اینکه سازندهاش فکر میکنن رقیب خیلی سرسخت هستن واسه Halo.البته بحساب خودشون.منم فردا میرم یه بازی واسه خودم میسازم میگم رقیب Halo هستم برین کنار...
آخه من نمیدونم این سازنده های کیل زون چی دیدن توی خودشون که اینقدر با جرات میان این حرفا رو میزنن! مثلا اون کیل زون 1 یی که ساختن خیلی بازیه خفنی بود که با 10 فریم اجرا میشد ؟!)
البته سونی توی این زمینه موارد زیادی داره متاسفانه که اگه بگم ربطی به این تاپیک پیدا نمیکنه.

و همینجور که گفتم هروقت یه عنوان توپ واسه 360 میاد و کلی سر صدا میکنه چند نفر که چشم دیدن رو ندارن میان به چیزای الکی گیر میدن و میگن دروغ گفتن و ...
بله چشم.حالا به بیل گیتز میگم بیاد خدمتون ازتون دلجویی کنه.(البته فقط بخاطر روی گل فن بوی های سونی)

Last edited by a moderator:
من میخوام بدونم آیا 720p با 640p اینقدر تفاوت داره که اینقدر روش زوم کردن(بعضیا)؟ همون بعضیا اگه من دو تا عکس بذارم که یکیش 640p باشه و یکیش 720p اصلا با چشم نمیتونن تشخیص بدن...
ياداوري ميكنم كه بازي قرار بود 1080P باشه نه 720p و كلي سروصدا شد كه اين اولين بازي از خود مايكروسافته كه قراره 1080p باشه.

کاملا درسته کوبوندن بازیه بزرگی مثل LAIR خیلی کار بدیه!!!

من از بازي بخصوصي اسم اوردم؟؟;)

آخه Halo 3 بازی بدرد نخوریه ما باهاش حال نمیکنیم!!!
من گفتم halo3 بازيه بديه؟؟من ميگم شما از هر مشكلي كه واسه سوني و بازيهاش روي ps3 پيش مياد مياين انتقاد و سعي در كوبوندنش به هر نحوي دارين...ولي موقع 360 ميشه ميگيد اين اينا مهم نيست..

موضوع اینه که این مساله اینقدر مهم نیست

كي گفت مساله مهمي هست يا نيست ...اين يه بحث ساده ست ...كه اومدن دروغ گفتن حالا چه كوچيك يا بزرگ چه به بازي ايراد بزنه چه نزه...مهم اينه كه دروغ گفتن..شما به جاي اينكه اينو بپذيرين سعي دارين با چيزهاي ديگه اين مساله رو بپوشونيد...

چون کسی بخاطر رزلوشن 720p یا 640p بازیه Halo رو نمیخره... اصلا ولش، بیخیال!
پس اگه اينطوري جواب ميدي..منم ميگم ، من Lair رو خريدم فقط واسه ديدن گرافيك بازي و كاري به گيم پلي و ... ندارم;)

بله همینجور که شما میفرماید هستش! مایکروسافت و استادیو هاش همشون کاراشون الکیه و دروغ تحویل ملت میدن ولی سونی و زیر مجموعه هاش کاراشون درست و پاکه و خیر شماها رو میخوان!!

اخه كي گفت سوني دروغ ميگه يا نه؟؟؟اصلا من حرفي از سوني اوردم ؟؟كي گفت مايكروسافت كاراشون فقط دروغه؟؟؟

همینجور که گفتم هروقت یه عنوان توپ واسه 360 میاد و کلی سر صدا میکنه چند نفر که چشم دیدن رو ندارن میان به چیزای الکی گیر میدن و میگن دروغ گفتن و ...

باز خوبه به قوله شما هر وقت يه عنوان توپ واسه 360 مياد چند نفر ميان ايراد مي گيرن...ولي از اون طرف 360فنها از هر مشكلي توي هر عنواني سعي در تخريب سوني و بازيهاش دارن:laughing:
و
چرا هركي رو ميبيني از ms بد ميگه فكر مي كني سوني فن هست

آخرین ویرایش:
همیشه قرار نیست بعضی چیزها رو آدم مستقیم بگه از بعضی کلمات و طریقه صحبت کردن و جبهه گیری اشخاص مشخص میشه که ته بعضی حرفها چیه...
شما سعی کن که خیلی برای فهمیدن طریقه و لحن صحبت از رو کلمات نوشته شده تلاش نکنی.
من یک سوال دارم؟
مگه این جا مکان بحث در مورد بازی ها نیست؟ پس چرا یکی بدون ذکر دلیل(البته فکر میکنم به دلیل ترجمه اشتباه باشه)بن می شود اون وقت این همه آدم که پست اسپم دار می دهند ودنبال دعوا راه انداختن هستن بن نمی شوند.
اون آدمی هم که ترجمه اشتباه کرده را هم میشود با دلیل و با دادن پست جوابش را داد نه اینکه سریع اون را بن کرد .
آدم هائی هم در مورد بازی بد میگن که یا اصلا بازی را نکردند و یا همه نقد ها را نخوندند.
البته تشخیص اینکه برای بهبود سایت چه اقداماتی باید انجام بگیره مشخصا بر عهده شما نیست.و مطمئن باشین تمام این راه هایی که گفتیم امتحان شده ولی متاسفانه جواب پس نداده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or