شایعه HALO3 در رزوليشن 720p ؟

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

007

کاربر سایت
خوب طبق اين خبر و تحليلي كه گيم اسپات در مورد HALO3 گذاشته بنظر ميرسه كه عليرغم تمام صحبتهايي مبني بر اينكه HALO3 يك بازي 1080p هست اين بازي عملا داراي رزوليشني در حدود 640P هست كه در عمل روي 720P نتيو ميشه .اون رزوليشن 1080P عملا فقط يك upscale هست
منبع:http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25949250&sid=6180100&action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;4

من که گفتم گرافیک HALO 3 از اونی که انتظار میرفت بیشتر بود ( دیگه اینو که قبول داری ؟ ) این که گفتم کار آسونی هست رو حساب قبل از ریلیز بود که خب گرافیک سطح پایین تری ازش انتظار میرفت ...

شما هم پست منو خوب نميخوني .
مشكل ما چيزي كه هميشه دوست داريم از روي يك تصوير قضاوت كنيم . حالا شما را كاري ندارم ولي كساني كه با يك تصوير داشتن قضاوت ميكردن من تقريبا 80 درصد تريلر هاي halo3 را ديده بودم و بهتر از خيلي از چيزهاي مثبت بازي خبر داشتم ولي كسي نميخواست قبول كنه .شايد زماني كه من داشتم از نور پردازي و سايه هاي بازي حرف ميزدم همه ميخديدن حالا كسي نيست كه جرات اينو كنه از نورپردازي بازي اشكال گيري كنه .

ضمن اینکه الان هم از لحاظ گرافیکی شاخ غول نشکونده . خود Gamespot توی سیستم امتیاز دهی جدیدش به بازی که از نظر گرافیکی خیلی خوب باشه یک مدال میده به اسم Outstanding Visual Design که به این بازی تعلق نگرفته ....

خوب شايد چيزي كه ميگي درست باشه ولي من بازم ميگم بازي را دركل و از تمام جهت مقايسه كرد در حالت كلي ممكنه گرافيك بازي halo3 خيلي خوب باشه در اينجا فقط ما درايم از يه جهت به گرافيك بازي نگاه مكنيم . خوب در كنار اين ما بايد به فريم بازي توجه كنيم و در كنار اون بايد به ميزان اتفاقاتي كه در بازي ميوفته توجه كنيم به نوع درگيري و همچنين فزيك بازي حتي به فاصله ديد بازي .
اينجا من نميتونم بگم فزيك جزوي از گرافيك بازي حساب ميشه و همچنين فريم و اتفاقات بازي .

خوب گرافيك gears of war بسيار بالا بود ولي در كنارش فريم بازي 30 بود و محيطهاي دور ديدار بصري خوبي نداشتند فزيك بازي هر لحظه مثل halo3 به رخ كشيده نميشد محيط از نظر شلوغي و اتفاقاتي كه ميفتاد در حد انداره هاي halo3 نبود .

خوب اگه ما به گرافيك بازي halo3 در مقابل gears of war يك امتياز منفي بديم از لحاظ جزئيات در عوض به چيزهاي كه گفتم بالا بايد چند تا امتياز مثبت داد به halo3 .
و همچنين اگه به نورپردازي بازي توجه كني كه در حال حاضر بين تمام بازي هاي عرضه شده حرف اول از لحاظ نورپردازي و روشنايي در بازي را ميزنه و همچنين افكتهاي بسيار ديدني بازي كه خيلي از سايت ها اين افكتها را بدون شرح دونستند !

به نظرم تنها مشكل مهمي كه در بازي halo3 هست تكسچر بازي در بعضي قسمتها بود كه متاسفانه تكسچر در بازي چيزي كه بيشترين جلب توجه را براي خودش داره يعني هميشه وقتي ما ميخوايم يه بازي را از لحاظ گرافيكي مقايسه كنيم اول نا خوداگاه به تكسچر بازي دقت مكيم كه همين تكسچر ها در بازي gears of war باعث شد كه اينهمه جلب توجه كنه البته نكات مثبت زيادي gears of war داشت ولي اين تكسچر هاش خيلي خودنمايي ميكرد .
در جمع امتياز ميبيني كه halo3 بنابه چيزهايي كه گفتم و در نظر گرفتن توان كنسولي گرافيك خيلي خوبي داشت و ميشه امتياز بالايي را به گرافيك بازي داد .
همينطور كه ميبيني از اكثر سايتهاي معتبر هم امتياز كامل را گرفت .
دقيقا ميتوني همين چيزهايي كه من گفتم جزء به جزء بري در سايتهاي معتبر بخوني .
مثلا eurogamers , 1up .gamespy ,gamepro ,team xbox ,cvg,,...............

یا مثلا IGN AU به گرافیکش 8 داده .... این عکس هم میذارم تا مدال ها و نکات مثبت Halo 3 رو ببینی .[/B][/COLOR]

حالا يه سايت تونستي پيدا كني اونم حالا اصليش نيست بلكه اصلش ign us هست كه به گرافيك بازي 9 داده . حالا ميخواي منم از اون سايتهاي خيلي معتبر نام ببرم و بگم كه چه امتيازي گرفته از اكثر سايتهاي خيلي معتبر يا 10 گرفته يا 9/5 و كمتر 9 نبوده .
و بقيه ميره براي سايت تقريبا معتبر :biggrin1:

خوب حالا اگه منطقي باشي من ميبيني كه چطور دارم از گرافيك بازي تعريف ميكنم اگه بخواي از يه جهت به گرافيك بازي نگاه كني (تصوير ثابت !) حرف تو كاملا درسته ولي اگه از همه جهت نگاه كني ميبيني كه من بيراهه نميگم !

ديدي كه دراخر من نگفتم كه گرافيك خيلي شاخي داشت ولي باز گفتم بايد تمام جانب ها را در نظر داشت .......................................

آخرین ویرایش:
ضمن اینکه الان هم از لحاظ گرافیکی شاخ غول نشکونده . خود Gamespot توی سیستم امتیاز دهی جدیدش به بازی که از نظر گرافیکی خیلی خوب باشه یک مدال میده به اسم Outstanding Visual Design که به این بازی تعلق نگرفته ....
البته اگه قرار باشه این مدال داده بشه قبلش حتما یه مدال به اسم Technically Proficient Graphics داده میشه که شامل مدال اصلی واسه بخش گرافیک بازیها میشه.
بعد اگه جلوه های بصری هم داشته باشه بازی،این مدالی که شما گفتی داده میشه چون رابطه مستقیم داره اول با گرافیک.(میخواستم بگم الکی نمیدن این مدال مگر اینکه واقا لایقش باشه اون بازی مثل Bioshock.)

حالا يه سايت تونستي پيدا كني اونم حالا اصليش نيست بلكه اصلش ign us هست كه به گرافيك بازي 9 داده . حالا ميخواي منم از اون سايتهاي خيلي معتبر نام ببرم و بگم كه چه امتيازي گرفته از اكثر سايتهاي خيلي معتبر يا 10 گرفته يا 9/5 و كمتر 9 نبوده .
و بقيه ميره براي سايت تقريبا معتبر :biggrin1:

خوب حالا اگه منطقي باشي من ميبيني كه چطور دارم از گرافيك بازي تعريف ميكنم اگه بخواي از يه جهت به گرافيك بازي نگاه كني (تصوير ثابت !) حرف تو كاملا درسته ولي اگه از همه جهت نگاه كني ميبيني كه من بيراهه نميگم !

ديدي كه دراخر من نگفتم كه گرافيك خيلي شاخي داشت ولي باز گفتم بايد تمام جانب ها را در نظر داشت .......................................

معتبر ترین واسه من و خیلی های دیگه همین Gamespot هست که هیچی از گرافیک نگفته ...

تصویر ثابت کدومه ... لابد فکر میکنی Video های Halo 3 اختصاصی فقط واسه شما ارسال میشه و بقیه فقط عکس میبینن !!!... نه عزیزم ، من بالای 10 تا Gameplay از Halo 3 با کیفیت HD دیدم و الکی نمیام حرف بزنم ، گرافیکش خوب و مناسبه ، ولی توی این نسل چیز خاصی نیست ....
بعدشم همش این 60 fps رو میخوای بزرگ جلوه بدی ... زمانی بزرگ بود که رزولوشن 1080p باشه ، نه حالا که 640p هست ، یعنی الان این 60 fps ارزش خاصی نداره که میگی از همه جوانب باید نگاه کرد !
Halo 3 ( عشق شما ) HD نیست و این برای این نسل یک نکته منفی هست ...

من خودم 1 و 2 Halo رو بازی کردم و خیلی هم دوسش دارم ، بخاطر Gameplay و داستان خوبش ، 3 رو هنوز بازی نکردم که اونم بزودی ... و کلا سری Halo رو دوست دارم ، ولی مثل شما نیستم که چشمام رو ببندم هیچ نکته منفی رو نبینم .
شما کلا این عشق اساطیری رو به Microsoft و تمام محصولاتش داری و احتمالا از 3 چراغ قرمز هم به یک نکته مثبت میرسی ...

پ.ن : ایهاالناس کمک ، من دیگه نمیکشم
:wallbash:

البته اگه قرار باشه این مدال داده بشه قبلش حتما یه مدال به اسم Technically Proficient Graphics داده میشه که شامل مدال اصلی واسه بخش گرافیک بازیها میشه.
بعد اگه جلوه های بصری هم داشته باشه بازی،این مدالی که شما گفتی داده میشه چون رابطه مستقیم داره اول با گرافیک.(میخواستم بگم الکی نمیدن این مدال مگر اینکه واقا لایقش باشه اون بازی مثل Bioshock.)

این Technically Proficient Graphics مربوط میشه به مسائلی مثل Frame Rate و عدم وجود باگ گرافیکی در بازی و کلا مسائل فنی در مورد گرافیک .

Outstanding Visual Design هم به بازیهایی تعلق میگیره که از لحاظ Material ، Texture ، نورپردازی و در کل جلوه های بصری قوی باشه ...

من halo رو برای اولین باره که دارم بازی می کنم
واقا گرافیکش تعطیله!!:(
انگارhalo3 واسه xbox1 ساختنش بعد واسه360 پورت کردن, ضغیف ترین گرافیک رو تو بازیهایی که رو این کنسول بازی کردم تا الان داشت
یادمه یکی از سازنده هاش گفته بود که بعد از اتمام ساخت کلیت بازی , با اضافه کردن افکت های صوتی و تصویری رنگ و جلوه ی خاصی بهش میدن , به طوری که بتونه رقیبش یعنی killzone2 رو در زمان انتشار تحت الشعاع خودش قرار بده:eek::eek:!!!!!!!!!!!!!!!!!(منبع:مجله بازینما) حالا اضافه نمی کردن چی می خواس بشه!!:confused:
البته با این فروشی که کرد معلوم شد چرا هیچ گونه ریسکی نکردن و بازیشونو مثل نسخه های قبلی ساختن
مسلما فروشو به کیقیت ساخت بازی ترجیح میدن

من halo رو برای اولین باره که دارم بازی می کنم
واقا گرافیکش تعطیله!!:(
انگارhalo3 واسه xbox1 ساختنش بعد واسه360 پورت کردن, ضغیف ترین گرافیک رو تو بازیهایی که رو این کنسول بازی کردم تا الان داشت
یادمه یکی از سازنده هاش گفته بود که بعد از اتمام ساخت کلیت بازی , با اضافه کردن افکت های صوتی و تصویری رنگ و جلوه ی خاصی بهش میدن , به طوری که بتونه رقیبش یعنی killzone2 رو در زمان انتشار تحت الشعاع خودش قرار بده:eek::eek:!!!!!!!!!!!!!!!!!(منبع:مجله بازینما) حالا اضافه نمی کردن چی می خواس بشه!!:confused:
البته با این فروشی که کرد معلوم شد چرا هیچ گونه ریسکی نکردن و بازیشونو مثل نسخه های قبلی ساختن
مسلما فروشو به کیقیت ساخت بازی ترجیح میدن
شما مرحله ی اول بازی رو نگاه نکن یکم برو جمله ببین چی میشه!!!

چي امين يعني گرافيك هم آپگريد ميشه بابا ته خلاقيته (منظورتو نفهميدم مثلا گرافيك مرحله دوم بيشتر از اوله مگه موتور بازي تو هر مرحله عوض ميشه
ببین شما که بازی رو نکردی که ببینی من چی میگم!
بله گرافیک مرحله ی اولش افتضاحه ولی هر چی میره جلو بهتر میشه!!!
همه این حرفم رو تایید میکنن مطمئن باش...

پ.ن:http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=264312&postcount=366

آخرین ویرایش:
البته upscale کردن بصورت نرم افزاری انجام میشه که فکر نمیکنم به سخت افزار فشار بیاره!

البته upscale بستگی به کیفیت اون نرم افزار هم داره.
upscale هارو رو میتونیم به دو دسته تقسیم کنیم :
)اونایی که سخت افزاری هستن. اینا انواع و اقسام دارن مثل چیپی که توی X360 استفاده شده یا چیپ هایی که توی DVD player های معمولی برای upconversion استفاده میشه. یه سری چیپ های گرونی مثل Silicon Optix Reon Chip و Faroudja هستند که توی محصولات High end استفاده میشن. بهترین نمونه اینا Silicon Optix Reon Chip هست که توی گرونترین DVD/BD/HD DVD پلیر ها استفاده میشه و کیفیت فوق العاده عالی داره. کسایی که کیفیت خیلی براشون مهم باشه همیشه از solution های که سخت افزار هستند استفاده میکنن چون اصلا برای این مقصود طراحی شدن. کیفیت X360 در زمینه DVD حداقل بد نیست ولی همچین شاهکاری هم نیست و میشه بهش گفت معمولی.

)یه سری دیگه نرم افزار ها هستن. این جور موارد بیشتر به درد سیستم هایی میخورن که پردازنده های General Purpose و قوی دارن و میشه از پردازندشون برای اینکار استفاده کرد. کیفیتی که از این ها میاد بستگی به کیفیت نرم افزار و قدرت پردازنده ایی داره که استفاده میشه. بهترین نمونه در این زمینه به نظرم PS3 هست که از نرم افزار برای upscale استفاده میکنه توسط پردازنده سل و کیفیت فوق العاده خوبی توی DVD upconversion داره بصورتی که با خیلی DVD پلیر های High End برابری میکنه در این زمینه. دلیلی که solution هایی که نرم افزار هستن زیاد طرفدار ندارن اینه که معمولا کیفیت بالایی ارایه نمیدن ولی استثناهایی مثل PS3 هم پیدا میشه این وسط

ولی میشه گفت نرم افزار اگه خیلی کیفیت خوبی داشته باشه میتونه فشار زیادی به پردازنده بیاره بسته به کیفیتی که ارایه میده.

معتبر ترین واسه من و خیلی های دیگه همین Gamespot هست که هیچی از گرافیک نگفته ...

با رنگ نوشته خودت مينويسم !
ببين وقتي چيز خاصي براي گفتن نداري لازم نيست هي بياي پست بدي اين همون حرفهايي كه سايت گيم اسپات در مورد گرافك بازي گفته :

Halo has always had a very strong artistic vision, and the graphics have always been just good enough to convey the necessary imagery
That's not to say that the game isn't technically impressive, because it maintains a smooth frame rate throughout, and looks very sharp overall with plenty of great lighting and other nice effects. But the visual design overpowers its technical side and really stands out. Given that the game takes place in a wider range of locales than the previous two games, you'll see a lot of different, colorful environments, including deserts, snow, jungle settings, great-looking building interiors, and more. The enemies, many of which are returning from past games, also look great

اينم ترجمه متن كه خوب متوجه بشي :
سري halo هميشه داراي يك داستان بسيار قوي و هنرمندانه هست و گرافيك بازي هميشه به اندازه كافي خوب بوده و انچه كه ما نياز داريم را فراهم ميكنه .
اين به اين معنا نيست كه بازي از نظر تكنيكي گيرا و پر ابهت نيست چرا كه بازي در سراسر از فريم ريت ثابت و نرم استفاده ميكنه و گرافيك بازي در نگاه پوشش بسيار شارپي داره و به صورت فوق العاده و زياد بازي روشنايي و نور داره و ديگر اينكه با افكت هاي مطلوب و بينظير .
بازي از نظرديدار بصري (محيطي )بسيار قدرتمند هست و از نظر تكنيكي واقعا برجسته و جذاب هست .
بازي داراي محيط بزرگ و عريضي هست و چشم رسيايي زيادي داره و بيشتر از دو نسخه قبلي اين بازي هست .

شما در بازي چيز هاي بسيار متمايز و متفاوتي ميبينيد:
رنگهاي گوناگون در محيط , دشت و بيابان , برف , جنگل , نماي بسيار بزرگ و عالي ساختمان ها و دروني انها و........................
دشمنان متفاوت.
بنابراين بزرگ و عظيم هست .

حالا بيا بگو كه gamespot تعريفي از گرافيك بازي نكرده !

خوب گذاشته از اين اگه تو سايتهايي مثل 1up ,eurogamers,gamepro,gamespy ,,..............را قبول نداري برو ببين مشكلت از كجا ناشي ميشه .
واينو بدون اين سايتها خيلي بزرگتر از اين حرفها هستند و بيشتر از نظرات شخصي تو اين سايت ارزش بسيار بالاتري دارند .امتيازي كه دادند 10 بوده !

و اينكه يه نكته مهمي كه ميخوام بگم اينه كه فكر كنم قبول كني در يه بازي هرچقدر گرافيك بازي روشنتر و از رنگهاي شادي استفاده بشه بيشتر نكات ضعف گرافيك به چشم مياد . اگه halo را ببيني اكثرا از رنگهاي شاد و روشن استفاده شده و همچنين نور هم زياده . كلا گرافيك بازي چيزي هست نمايان .
ولي در بازي هاي مثل gears of war هميشه سعي شده در محيط هاي بسته و از رنگهاي كدر و تيره استفاده بشه و همچنين محيط ها اكثرا تاريك هستند كه در اينجا ضعفهاي گرافيكي نمايان نميشه .
حتي بازي killzone 2 هم اينطوره تو اين تريلري كه ديده ميشه بازي حال و هواي خاكستري داره و محيط هم تقريبا تاريك هست اينها همشون باعث ميشه كه ضعفهاي گرافيكي به چشم نياد .
تصویر ثابت کدومه ... لابد فکر میکنی Video های Halo 3 اختصاصی فقط واسه شما ارسال میشه و بقیه فقط عکس میبینن !!!... نه عزیزم ، من بالای 10 تا Gameplay از Halo 3 با کیفیت HD دیدم و الکی نمیام حرف بزنم ، گرافیکش خوب و مناسبه ، ولی توی این نسل چیز خاصی نیست ....
همينه ديگه شما 10 تا ببيني مطمئنا من 50 تا ديدم و خيلي از شما و خيلي ها .

گرافيكش خوب نبوده شايد خيلي خيلي خوب بوده كه تونسته از سايتهاي معتبر امتياز 10 بگيره .

ببين اين امتياز گرافيكي يه چيزي براي من مدركه و حرفهام را سايتها تضمين ميكنه ولي شما چي مياي نظر شخصيت را ميگي و ميخواي خرفت را بزرو بقبولوني !
حرفت زماني درست بود كه از سايتهاي معتبر حداقل يه امتياز زير 9 داشت . و به گرافيك 9 هم هيچ وقت نميگن مال اين نسل نيست بلكه اين امتياز را با مقايسه اين نسل دادن ok و امتياز 10 را هم نميگن خيلي خوب ميگن فوق العاده كه اين امتياز را ميدن ok .
در ضمن چند تا بازي ميشناسي كه گرافيكش از halo3 بالاتر باشه و نكنه شما تمام بازي ها را با كرايسيس مقايسه مكنيد ؟! كه چنين نتيجه اي ميگيريد ؟ بازي را بايد با همين بازي حال سنجش كرد نه چيزه ديگه .

بازم ميگم تا يادت باشه يه بازي گرافيكش تو اين نسل چيزه خاصي نباشه هيچ وقت امتياز گرافيكش در سايتهاي معتبر حداقلش زير 9 نميشه ! هر چه قدر گرافيك بازي را بكوبن اين امتياز گرافيكي همه چي را مشخص ميكنه .
يادش بخير زمان مدرسه هم اينطور بود اين معدل هست كه سطح سواد يكي را نشون ميده ديگه كاري ندارم بقيه چي ميگن .
بعدشم همش این 60 fps رو میخوای بزرگ جلوه بدی ... زمانی بزرگ بود که رزولوشن 1080p باشه ، نه حالا که 640p هست ،
اره پس چي fps 60 خيلي هم بزرگ جلوه دادن ميخواد از هر سايت معتبر و غير معتبر و فوق معتبر
كه مبخواي برات همين الان لينك كنم وقتي اومدن از ايرادات گرافيكي گفتن در نهايت اومدن فريم بازي را تحسين كردن و بزرگش جلوه دادن . و شما هم هي بزور خودت بيا كوچيك جلوه بده .

یعنی الان این 60 fps ارزش خاصی نداره که میگی از همه جوانب باید نگاه کرد !
من هرچه قدر برات توضيح بدم شما حرف خودت را ميزني .
دوست عزيز من وقتي ميگم از تمام جوانب بايد سنجيد فقط فfps 60 نيست خوبه بالا گفتم بلكه محيط بزرگ , شلوغي صحنه ها درگيري هايي كه در صحنه هاي بازي رخ ميده به قدر زيادي از قدرت كنسول ميگيره , همچنين halo3 در اكثر قسمتهاي بازي از يك aaناز و نرم برخورداره !
همچنين نورپردازي هاي بسيار سنگين بازي . سايه هاي ديدني , افكتهايي شگفت انگيز در بازي , و همچنين فزيك قدرتمند بازي كه وقتي در بازي نمايش داده ميشه ....................
خوب اين ها جانب هستند يا نه يا باز رو حرف خودت پا فشاري ميكني . اگه قبول نداري تك تك اين حرفهايي كه گفتم ميتوني بري در همين سايتهاي معتبر بخوني كه همين جوانب ها باعث شدند در نهايت گرافيك بازي halo3 امتياز بالايي بگيره .

Halo 3 ( عشق شما ) HD نیست و این برای این نسل یک نکته منفی هست ...
خوبه كه تونستي يه نكنه ضعف از بازي پيدا كني تا از بازي ايراد بني اسراعيلي بگيري .
خوب حتما دليليش را ميدوني كه چرا در 640 اجرا ميشه دققا عكس حرفهاي تو bungie گفته بخاطر سنگين بودن گرافيك بازي مجبور به چنين كاري شدند و درضمن اينكه bungie گفته شما اصلا نميتونيد رزوليشن بازي را با 720p تشخيص بدين و بايد همون 720 در نظر گرفت .
حالا به غير از اين اگه نميدونستي و خبرش را نميديدي باز اين حرف را ميگفتي كه بازي hd نيست ؟!
اون چيزي من ميبينم hd هست .

ولی مثل شما نیستم که چشمام رو ببندم هیچ نکته منفی رو نبینم .
نه من چشمام بسته نيست من از نكات منفي بازي هم گفتم ولي شماييد كه دوست نداريد پستهام را خوب بخونين .

شما کلا این عشق اساطیری رو به Microsoft و تمام محصولاتش داری و احتمالا از 3 چراغ قرمز هم به یک نکته مثبت میرسی ...
شما هم كلا يه عشق عميق و دروني از ps3 داريد كه كاملا مشخصه و به كسي هم نگي نميدونه !
و اين سه چراغ قرمز هم چقدر جادويي هست !با اينكه كنسول خيلي ها سوخته بازم ميرن طرف يه كنسول سه چراغ قرمز !

پ.ن : ایهاالناس کمک ، من دیگه نمیکشم
:wallbash:

:laughing:يادت باشه كه خودت شروع كردي ! پس كشيدنيه .

آخرین ویرایش:
ببین شما که بازی رو نکردی که ببینی من چی میگم!
بله گرافیک مرحله ی اولش افتضاحه ولی هر چی میره جلو بهتر میشه!!!
همه این حرفم رو تایید میکنن مطمئن باش...

پ.ن:http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=264312&postcount=366

گرافیک بازی بهتر میشه ولی متاسفانه نه خیلی زیاد . البته گرافیک بازی بد نیست ولی در حد نام هیلو 3 نیست .
ولی مهم گیم پلی و داستان هست که در موارد هیلو درجه یک هست .
icon14.gif

چیزی که مشخصه رزولیشن بازی قربانی فریم ریت و صحنه های شلوغ بازی شده و تیم سازنده سعی کرده این نقیصه رو با UpScale جبران کنه
هر چند که از یک بازی نسل جدید بیشتر از اینها انتظار میرفت

میگم آقا نیما شما هم زیاد خودتو اذیت نکن! هر کسی الان بتونه یه تعریف درست از گرافیک کامپیوتری داشته باشه میتونه تشخیص بده که گرافیک Halo 3 در چه سطحیه! دیگه نیازی به پیچوندن این قضیه نیست!!

در ضمن شما که اینقدر اطلاعاتت فنی خوبی داری نمیدونم چرا اومدی از رو 4 تا عکس Replay و Cam GamePlay بازی GT5 اون حرفا رو در مقابله با نظرات من گفتی؟

ببين وقتي چيز خاصي براي گفتن نداري لازم نيست هي بياي پست بدي
اگه این حرف تو این سایت خریدار داشت که خیلی خوب بود.
But the visual design overpowers its technical side
این ترجمش میشه این؟
بازي از نظرديدار بصري (محيطي )بسيار قدرتمند هست و از نظر تكنيكي واقعا برجسته و جذاب هست .
در يه بازي هرچقدر گرافيك بازي روشنتر و از رنگهاي شادي استفاده بشه بيشتر نكات ضعف گرافيك به چشم مياد .
:laughing:
بني اسراعيلي
اسرائیل:دی
bungie گفته شما اصلا نميتونيد رزوليشن بازي را با 720p تشخيص بدين و بايد همون 720 در نظر گرفت .
SE هم گفته PS3 رویاها به حقیقت میپوندد.
اون چيزي من ميبينم hd هست .
پس مشکل از شماست.

همیشه همینجوری هست و خواهد بود...

وقتی یه بازی که از لحاظ گیم پلی 10 میگیره و امتیاز کلیش میشه 9.5 یا بالاتر ، و هیچ نقصی هم نداره،بلاخره 4 تا ادم پیدا میشن که یه عیبی از بازی بگیرن و اونو تا حدی که جا داشته باشه بزرگ کنن و ثابت کنن که این بازی آشغاله یا طرفداری میلیونی که این بازی داره همشون خنگ یا خرف تشریف دارن به غیر از جناب اون آقایی که میاد ایراد میگیره و هیچ کدوم از جنبه های خوب بازی رو هم در نظر نمیگیره...

راست و پاکش این یکی رو دیگه من ندیده بودم که یه نفر بیاد از یه بازی مثل HALO ایراد بگیره و بگه فلان و بهمان...حتی بهترین و معتبر ترین سایت ها که این بازی رو نقد کردن همچین ایراد هایی نگرفتن که اینجا،توی این سایت همچین ایراد هایی گرفته میشه از طرف بعضی اشخاص...

گیم پلی بازی که هیچ حرفی درش نیست و بدون شرحه...

گرافیک بازی هم اگه کامل بود و اون ایراد بنی اسرائیلی رزولوشن هم نداشت، مطمعنا بعضی ها میومدن از صدای بازی ایراد میگرفتن ! یا میگفتن باکس شات بازی چرا اینجوریه و از یه بازی نسل بعد انتظار بیشتری میره و ... خلاصه

بهتره دیگه ایراد نگیریم از این بازی ، چون اونقدر عظمت و بزرگی داره که اگه اشخاصی مثل من و شما که هیچ دخالت و امتیازی توی ساختش نداریم و فقط بلدیم بازیها رو بخریم با 10$ و ایراد هم میگریم ، اگه سازنده هاشون بفهمن یه عده جمع شدن اینجا و دارن نقص های بازی رو بررسی میکنن (اونم در حد دشمنی یا زیر سوال بردن بازی!) میرن سر خودشون رو زیر گل میکنن که اشخاصی مثل من و شما (جهان سومی ها) از عنوان به این بزرگی ایراد میگیریم و خیلی هم ادعامون میشه...

و در آخر ، رزولوشن بازی 720p نیست؟ تموم شد و رفت دیگه اینقدر بزرگش نکنید چون همینجور که گفتم در حدی نیستیم که بخوایم ایراد بگیریم از اینجور چیزها...بزرگتر از ماها هم خیلی ها هستن ولی همنیجور که میبینین به این شدت ایراد نگرفتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or