من که گفتم گرافیک HALO 3 از اونی که انتظار میرفت بیشتر بود ( دیگه اینو که قبول داری ؟ ) این که گفتم کار آسونی هست رو حساب قبل از ریلیز بود که خب گرافیک سطح پایین تری ازش انتظار میرفت ...
شما هم پست منو خوب نميخوني .
مشكل ما چيزي كه هميشه دوست داريم از روي يك تصوير قضاوت كنيم . حالا شما را كاري ندارم ولي كساني كه با يك تصوير داشتن قضاوت ميكردن من تقريبا 80 درصد تريلر هاي halo3 را ديده بودم و بهتر از خيلي از چيزهاي مثبت بازي خبر داشتم ولي كسي نميخواست قبول كنه .شايد زماني كه من داشتم از نور پردازي و سايه هاي بازي حرف ميزدم همه ميخديدن حالا كسي نيست كه جرات اينو كنه از نورپردازي بازي اشكال گيري كنه .
ضمن اینکه الان هم از لحاظ گرافیکی شاخ غول نشکونده . خود Gamespot توی سیستم امتیاز دهی جدیدش به بازی که از نظر گرافیکی خیلی خوب باشه یک مدال میده به اسم Outstanding Visual Design که به این بازی تعلق نگرفته ....
خوب شايد چيزي كه ميگي درست باشه ولي من بازم ميگم بازي را دركل و از تمام جهت مقايسه كرد در حالت كلي ممكنه گرافيك بازي halo3 خيلي خوب باشه در اينجا فقط ما درايم از يه جهت به گرافيك بازي نگاه مكنيم . خوب در كنار اين ما بايد به فريم بازي توجه كنيم و در كنار اون بايد به ميزان اتفاقاتي كه در بازي ميوفته توجه كنيم به نوع درگيري و همچنين فزيك بازي حتي به فاصله ديد بازي .
اينجا من نميتونم بگم فزيك جزوي از گرافيك بازي حساب ميشه و همچنين فريم و اتفاقات بازي .
خوب گرافيك gears of war بسيار بالا بود ولي در كنارش فريم بازي 30 بود و محيطهاي دور ديدار بصري خوبي نداشتند فزيك بازي هر لحظه مثل halo3 به رخ كشيده نميشد محيط از نظر شلوغي و اتفاقاتي كه ميفتاد در حد انداره هاي halo3 نبود .
خوب اگه ما به گرافيك بازي halo3 در مقابل gears of war يك امتياز منفي بديم از لحاظ جزئيات در عوض به چيزهاي كه گفتم بالا بايد چند تا امتياز مثبت داد به halo3 .
و همچنين اگه به نورپردازي بازي توجه كني كه در حال حاضر بين تمام بازي هاي عرضه شده حرف اول از لحاظ نورپردازي و روشنايي در بازي را ميزنه و همچنين افكتهاي بسيار ديدني بازي كه خيلي از سايت ها اين افكتها را بدون شرح دونستند !
به نظرم تنها مشكل مهمي كه در بازي halo3 هست تكسچر بازي در بعضي قسمتها بود كه متاسفانه تكسچر در بازي چيزي كه بيشترين جلب توجه را براي خودش داره يعني هميشه وقتي ما ميخوايم يه بازي را از لحاظ گرافيكي مقايسه كنيم اول نا خوداگاه به تكسچر بازي دقت مكيم كه همين تكسچر ها در بازي gears of war باعث شد كه اينهمه جلب توجه كنه البته نكات مثبت زيادي gears of war داشت ولي اين تكسچر هاش خيلي خودنمايي ميكرد .
در جمع امتياز ميبيني كه halo3 بنابه چيزهايي كه گفتم و در نظر گرفتن توان كنسولي گرافيك خيلي خوبي داشت و ميشه امتياز بالايي را به گرافيك بازي داد .
همينطور كه ميبيني از اكثر سايتهاي معتبر هم امتياز كامل را گرفت .
دقيقا ميتوني همين چيزهايي كه من گفتم جزء به جزء بري در سايتهاي معتبر بخوني .
مثلا eurogamers , 1up .gamespy ,gamepro ,team xbox ,cvg,,...............
یا مثلا IGN AU به گرافیکش 8 داده .... این عکس هم میذارم تا مدال ها و نکات مثبت Halo 3 رو ببینی .[/B][/COLOR]
حالا يه سايت تونستي پيدا كني اونم حالا اصليش نيست بلكه اصلش ign us هست كه به گرافيك بازي 9 داده . حالا ميخواي منم از اون سايتهاي خيلي معتبر نام ببرم و بگم كه چه امتيازي گرفته از اكثر سايتهاي خيلي معتبر يا 10 گرفته يا 9/5 و كمتر 9 نبوده .
و بقيه ميره براي سايت تقريبا معتبر :biggrin1:
خوب حالا اگه منطقي باشي من ميبيني كه چطور دارم از گرافيك بازي تعريف ميكنم اگه بخواي از يه جهت به گرافيك بازي نگاه كني (تصوير ثابت !) حرف تو كاملا درسته ولي اگه از همه جهت نگاه كني ميبيني كه من بيراهه نميگم !
ديدي كه دراخر من نگفتم كه گرافيك خيلي شاخي داشت ولي باز گفتم بايد تمام جانب ها را در نظر داشت .......................................