من گفتم كه همينطور مثل شما من علم غيب نداشتم كه بدونم بازي در چه رزوليشني اجرا ميشه كه اين بحثش كاملا جداست .
شما با این اعتماد به نفست همیشه به هدفت میرسی ....
همينطور مثل شما ..............
امیدوارم اینو بدونی که رزولوشن و Framerate دو تا موضوع متضاد هستن ، یعنی هرچقدر رزولوشن بالاتر باشه Frame کمتر خواهد شد و در رزولوشن بالا Frame امکان بیشتری داره که افت کنه .
صدرصد ! كسي ضد اين حرف زد ؟
ولي به بحث مربوط نميشه !
شما این قضیه رو در Benchmark های PC که در رزولوشن های مختلف تست میکنن کاملا میتونی ببینی .
بله ميبينم كسي گفت نميبينم ؟!
من هیچ وقت نگفتم که نمیشه بازی رو با 60 Frame اجرا کرد ، بلکه میگم که اجرا کردن یک بازی با رزولوشن 1080p و 60 Frame کار مشکلی هست ، مخصوصا اگه بازی گرافیک قوی و سنگین داشته باشه .
اگه يادتون باشه شما اينچيزها را نگفتين بلكه گفتين كه گرافيكي در سطح halo3 در رزوليشن 1080p و 60 فريم كار اسوني و سخت نيست كه بحثش جداست كه ديدي اينطوري ها هم كه ميگي نيست .
خب همونطور که دیدی Halo 3 گرافیکش از اون چیزی که تصور میشد قویتر بود ، بنابراین مجبور بودن که رزولوشن رو تا 640p پایین بیارن تا با 60 Frame در ثانیه اجرا بشه .
اين حرفتين قابل تحسين هست كه خوبه حداقل شما به اين موضوع اشاره كردين منم منظورم همين حرفها بود .
بايد بگم من نديدم بلكه به غير از من خيلي ها ديدند كه halo3 از اون چيزي كه تصور ميكردند قويتر بود !
همینطور میتونستن رزولوشن رو به 720p یا شایدم 1080p برسونن و با 30 Frame اجرا کنن .
مايكروسافت هميشه به گيم پلي و نحوه انجام بازي بيشتر از گرافيك بازي اهميت ميده .
چون همينطور كه ميبيني خيلي از بازي fps در 30 فريم اجرا ميشن و مايكرو هم ميتونست اين كار را بكنه و در نهايت باعث بشه گرافيك بازي خيلي بهتر از اينها هم باشه ولي با توجه به بازي forza 2 و پا فشاري روي 60 فريم اجرا شدن بازي و همينطور halo3 كاملا مشخصه كه هدف براي روانتر اجرا شدن بازي و گرنه همينطور كه ميدوني 30 فريم براي بازي هاي fps كاملا مناسب هست ولي چون halo3 گيم پلي سريعي داره 60 فريم در ثانيه خيلي بهتر هست .
فعلا باید منتظر COD 4 باشیم ببینیم اون چیکار میکنه .
اره خدا كنه اين بازي هم مثل bungie حركت غير ورزشي نكنه :biggrin1:
وگرنه من اصلا باورم نميشه يه بازي با اين سطح گرافيك بسيار بالا بخواد روي 60 فريم و در 1080p اجرا بشه .