شایعه HALO3 در رزوليشن 720p ؟

• Thread starter Thread starter 007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

007

کاربر سایت
خوب طبق اين خبر و تحليلي كه گيم اسپات در مورد HALO3 گذاشته بنظر ميرسه كه عليرغم تمام صحبتهايي مبني بر اينكه HALO3 يك بازي 1080p هست اين بازي عملا داراي رزوليشني در حدود 640P هست كه در عمل روي 720P نتيو ميشه .اون رزوليشن 1080P عملا فقط يك upscale هست
منبع:http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25949250&sid=6180100&action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;4

راستش من اطلاعاتم در این زمینه کمه ولی اونجور که خوندم اول خود Bungie چیزی نگفته بوده ولی یه نفر توی فورومهای Beyond3d این مطلب رو نوشته بوده :
بازی Halo 3 رو روی HDTV 1080p خودم امتحان کردم و از حالت Just Scan در سامسونگ استفاده کردم.نتیجه این بود :
http://upsilandre.free.fr/images/Halo3nativereso.jpg
این دقیقآ همون نتیجه ای هست که از بازی Perfect Dark Zero هم بدست آوردم. من تقریبآ 60 تا بازی X360 رو امتحان کردم و همین طور خیلی از بازیهای PS3 رو و نتیجه این بوده که همشون 720p بودن به جز دو بازی Virtua Tennis 3 , NBA Street که 1080p بودن. PGR3 , Tomb Raider هم 600p بودن و بازیهای Halo 3 , Perfect Dark Zero که 640p بودن.
توضیح : این تصویر از گوشه اسنایپر گرفته شده.
http://upsilandre.free.fr/images/Hal...esocontext.jpg
-----------------
بعد از نوشته های این یارو بوده که Bungie اومده گفته بله این حرف درسته و به خاطر Lighting Engine بازی هست !

مطلبی که توی Gamespot نوشته شده اینه که رزولوشن Native این بازی 640p هست و حتی 720p هم Upscale شدست ، و تا 1080p هم Upscale میشه ...
مثلا شما اگه یک DVD با رزولوشن 480p Native داشته باشید میتونید تا 1080p اون رو Upscale کنید که با Native 1080p اصلا قابل مقایسه نیست ...

http://www.gamespot.com/news/show_b...vert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;4

Attachments

• Halo 3.JPG
    Halo 3.JPG
    60.1 KB · مشاهده: 164
اپ اسكيل دقيقا يعني چي؟
مگه اين كارم به سخت افزار فشار بيشتر نمياره؟
اگه نمياره پس چرا همه ازش استفاده نمي كنن؟
چقدر با مدل اصلي رزولوشن كيفيتش فرق داره يعني چقدر تصوير مات تر هست؟
كسي مي دونه به ما هم بگه خيلي دوست دارم بر دانشم تو اين زمينه بيافزايم:biggrin1:
600p يعني چند در چند؟
گفتم pgr3 روي مانيتور من چرا اينقدر كيفيتش پايينه اصلا مثل forza2 شفاف نيست

bungie علت اصلي اين عامل را همينطور كه اريا جان گفت Lighting Engine .

اونها در توضيخاتشون ميگه در بازي از حجم بسيار زياد نور و روشنايي استفاده كردند و سايه هاي زياد و همينطور استفاده از فضاهاي بزرگ كه فاصله هاي دور هم قابل ديد و داراي ديدار بصري خوبي باشه و به درگيريهاي زياد صحنه ها اشاره كردن .
ودر نتيجه bungie گفته ما در هر حالت ممكن ميخواستيم بازي در فريم ريت روان در تمام قسمتهاي بازي اجرا بشه كه بالاخره مجبور به چنين كاري شدند .

بالاخره در كل به نظر من اين حركت bungie غير ورزشي بود :biggrin1:

اپ اسكيل دقيقا يعني چي؟
مگه اين كارم به سخت افزار فشار بيشتر نمياره؟
اگه نمياره پس چرا همه ازش استفاده نمي كنن؟
چقدر با مدل اصلي رزولوشن كيفيتش فرق داره يعني چقدر تصوير مات تر هست؟
كسي مي دونه به ما هم بگه خيلي دوست دارم بر دانشم تو اين زمينه بيافزايم:biggrin1:
600p يعني چند در چند؟
گفتم pgr3 روي مانيتور من چرا اينقدر كيفيتش پايينه اصلا مثل forza2 شفاف نيست

Upscale یعنی همین که رزولوشنی که در اصل مثلا 480p هست میان در قالب 720p قرار میدن ، که در اینصورت نسبت به 480p کمی کیفیت تصویر بهتر میشه ، ولی اختلافش با 720p واقعی ( Native ) خیلی زیادی و قابل مقایسه نیست .
600p میشه : 600*1066 ...... 640p میشه : 1152*640

فشار ریادی به سخت افزار نمیاره ، استفاده هم میشه ، مثلا PS3 هم DVD و بازیهای PS1 و PS2 رو Upscale میکنه .
ولی اینکه بیان بازیهای نسل جدید که همه به صورت Native باید HD باشند رو در رزولوشن پایین تر بسازن و Upscale کنن به HD ( یعنی 720p یا 1080p ) درست نیست .
حتی یک بازی که در اصل 720p هست رو نباید Upscale کنن به 1080p و اعلام کنن که بازی ما با رزولوشن 1080p و 60 frame در ثانیه اجرا خواهد شد .

پ.ن : یادش بخیر با همین جناب Gartall چه بحثی سر رزولوشن و Frame Rate بازی Halo3 داشتیم ...
/:)

آخرین ویرایش:
پ.ن : یادش بخیر با همین جناب Gartall چه بحثی سر رزولوشن و Frame Rate بازی Halo3 داشتیم

آره واقعا يادش بخير !
ولي من علم غيب نداشتم كه :biggrin1:
مثلا شما از اين قضيه خبر دار بودين ؟
خوب ميدونستم كه دير يا زود به اين موضوع اشاره ميكني چون هميشه اين را در تو حس كردم :biggrin1:
و اون چيزهايي كه هم تو ميگفتي هم نشد و سايتها هميشه فريم بازي را تحسين كردن و نگفتن كه كار اسوني بدست اوردن اين فريم و در نتيجه از اكثر سايتهاي معتبر امتياز عالي گرفته از لحاظ گرافيكي .
ولي خوب در مجموع اين حرفها من بيشتر از تو به هدفم رسيدم :cheesygri

آخرین ویرایش:
آره واقعا يادش بخير !
ولي من علم غيب نداشتم كه :biggrin1:
مثلا شما از اين قضيه خبر دار بودين ؟
خوب ميدونستم كه دير يا زود به اين موضوع اشاره ميكني چون هميشه اين را در تو حس كردم :biggrin1:
و اون چيزهايي كه هم تو ميگفتي هم نشد و سايتها هميشه فريم بازي را تحسين كردن و نگفتن كه كار اسوني بدست اوردن اين فريم و در نتيجه از اكثر سايتهاي معتبر امتياز عالي گرفته از لحاظ گرافيكي .
ولي خوب در مجموع اين حرفها من بيشتر از تو به هدفم رسيدم :cheesygri

شما با این اعتماد به نفست همیشه به هدفت میرسی ....

امیدوارم اینو بدونی که رزولوشن و Framerate دو تا موضوع متضاد هستن ، یعنی هرچقدر رزولوشن بالاتر باشه Frame کمتر خواهد شد و در رزولوشن بالا Frame امکان بیشتری داره که افت کنه .
شما این قضیه رو در Benchmark های PC که در رزولوشن های مختلف تست میکنن کاملا میتونی ببینی .

من هیچ وقت نگفتم که نمیشه بازی رو با 60 Frame اجرا کرد ، بلکه میگم که اجرا کردن یک بازی با رزولوشن 1080p و 60 Frame کار مشکلی هست ، مخصوصا اگه بازی گرافیک قوی و سنگین داشته باشه .
خب همونطور که دیدی Halo 3 گرافیکش از اون چیزی که تصور میشد قویتر بود ، بنابراین مجبور بودن که رزولوشن رو تا 640p پایین بیارن تا با 60 Frame در ثانیه اجرا بشه .
همینطور میتونستن رزولوشن رو به 720p یا شایدم 1080p برسونن و با 30 Frame اجرا کنن .

فعلا باید منتظر COD 4 باشیم ببینیم اون چیکار میکنه .

یادمه کیانوش هم به این قضیه اشاره کرده بود که بعضی بازیهای X360 به طور natively در رزولوشن 720p نیستن و upscale میشن. من البته بازیساز نیستم و اطلاعاتی در این مورد ندارم ولی حرکت جالبی نبوده از مایکروسافته که این کارو کرده. ممکنه در experience که از بازی میگیری تاثیر زیادی نداره (چون به نظر من selling point بازی Halo 3 گیم پلی هست و زیاد روی گرافیک نیست) ولی این نسل کنسول ها رزولوشن HD دارن و حداقل بازی هایی که روشون میان باید 720p باشن.
این معادل این میمونه استدیو ها وردارن یک فیلم رو از 720p به 1080p تبدیل کنن بعد بزارن روی دیسک. technically دیسک 1080p هست ولی در واقعیت
it's a cheap shot

Upscale یعنی همین که رزولوشنی که در اصل مثلا 480p هست میان در قالب 720p قرار میدن ، که در اینصورت نسبت به 480p کمی کیفیت تصویر بهتر میشه ، ولی اختلافش با 720p واقعی ( Native ) خیلی زیادی و قابل مقایسه نیست .
حرف نیما جان درسته
فقط اینجا یک نکته کوچیگی هست. در بازیها همیشه اون بازی که به صورت native رزولوشن بالاتری داره کیفیتش بهتر از بازی هست رزولوشن پایین تری داره و upscale میشه.
در مورد این فیلم ها قضیه تا 95% صادقه که کیفیت native HD بهتره اما بعضی فیلم ها حتی در نسخه HD بقدری کیفیت پایینی دارن که حتی به صورت native HD برابر با رزولوشن upscale شده از DVD هستن. نمونشم فیلم Fifth element (نسخه اولی که روی بلوری بیرون اومد) که در native 1080p کیفیتش با نسخه Superbit DVD که به 1080p میتونست upscale بشه نسبتا برابر بود یا فیلم Traffics روی HD DVD که کیفیت مثل نسخه Upscaled SD بود.

600p میشه : 600*1066 ...... 640p میشه : 1152*640

فشار ریادی به سخت افزار نمیاره ، استفاده هم میشه ، مثلا PS3 هم DVD و بازیهای PS1 و PS2 رو Upscale میکنه .
ولی اینکه بیان بازیهای نسل جدید که همه به صورت Native باید HD باشند رو در رزولوشن پایین تر بسازن و Upscale کنن به HD ( یعنی 720p یا 1080p ) درست نیست .
حتی یک بازی که در اصل 720p هست رو نباید Upscale کنن به 1080p و اعلام کنن که بازی ما با رزولوشن 1080p و 60 frame در ثانیه اجرا خواهد شد .

پ.ن : یادش بخیر با همین جناب Gartall چه بحثی سر رزولوشن و Frame Rate بازی Halo3 داشتیم ...
/:)

بسيار ممنون
اما من مثلا الان يه شبيه ساز دريم كست دارم كه از همين روش استفاده مي كنه اما كيفيتش به شدت دگرگون ميشه به طوري كه انگار كاملا Native هست
كه البته اين كار به سخت افزار كامپيوترمم خيلي فشار مياره و حدود 50 فريم افت پيدا مي كنه:-"

اما من مثلا الان يه شبيه ساز دريم كست دارم كه از همين روش استفاده مي كنه اما كيفيتش به شدت دگرگون ميشه به طوري كه انگار كاملا Native هست
كه البته اين كار به سخت افزار كامپيوترمم خيلي فشار مياره و حدود 50 فريم افت پيدا مي كنه
البته upscale کردن بصورت نرم افزاری انجام میشه که فکر نمیکنم به سخت افزار فشار بیاره!

من گفتم كه همينطور مثل شما من علم غيب نداشتم كه بدونم بازي در چه رزوليشني اجرا ميشه كه اين بحثش كاملا جداست .

شما با این اعتماد به نفست همیشه به هدفت میرسی ....
همينطور مثل شما ..............

امیدوارم اینو بدونی که رزولوشن و Framerate دو تا موضوع متضاد هستن ، یعنی هرچقدر رزولوشن بالاتر باشه Frame کمتر خواهد شد و در رزولوشن بالا Frame امکان بیشتری داره که افت کنه .

صدرصد ! كسي ضد اين حرف زد ؟
ولي به بحث مربوط نميشه !

شما این قضیه رو در Benchmark های PC که در رزولوشن های مختلف تست میکنن کاملا میتونی ببینی .
بله ميبينم كسي گفت نميبينم ؟!

من هیچ وقت نگفتم که نمیشه بازی رو با 60 Frame اجرا کرد ، بلکه میگم که اجرا کردن یک بازی با رزولوشن 1080p و 60 Frame کار مشکلی هست ، مخصوصا اگه بازی گرافیک قوی و سنگین داشته باشه .

اگه يادتون باشه شما اينچيزها را نگفتين بلكه گفتين كه گرافيكي در سطح halo3 در رزوليشن 1080p و 60 فريم كار اسوني و سخت نيست كه بحثش جداست كه ديدي اينطوري ها هم كه ميگي نيست .

خب همونطور که دیدی Halo 3 گرافیکش از اون چیزی که تصور میشد قویتر بود ، بنابراین مجبور بودن که رزولوشن رو تا 640p پایین بیارن تا با 60 Frame در ثانیه اجرا بشه .

اين حرفتين قابل تحسين هست كه خوبه حداقل شما به اين موضوع اشاره كردين منم منظورم همين حرفها بود .
بايد بگم من نديدم بلكه به غير از من خيلي ها ديدند كه halo3 از اون چيزي كه تصور ميكردند قويتر بود !

همینطور میتونستن رزولوشن رو به 720p یا شایدم 1080p برسونن و با 30 Frame اجرا کنن .

مايكروسافت هميشه به گيم پلي و نحوه انجام بازي بيشتر از گرافيك بازي اهميت ميده .
چون همينطور كه ميبيني خيلي از بازي fps در 30 فريم اجرا ميشن و مايكرو هم ميتونست اين كار را بكنه و در نهايت باعث بشه گرافيك بازي خيلي بهتر از اينها هم باشه ولي با توجه به بازي forza 2 و پا فشاري روي 60 فريم اجرا شدن بازي و همينطور halo3 كاملا مشخصه كه هدف براي روانتر اجرا شدن بازي و گرنه همينطور كه ميدوني 30 فريم براي بازي هاي fps كاملا مناسب هست ولي چون halo3 گيم پلي سريعي داره 60 فريم در ثانيه خيلي بهتر هست .

فعلا باید منتظر COD 4 باشیم ببینیم اون چیکار میکنه .

اره خدا كنه اين بازي هم مثل bungie حركت غير ورزشي نكنه :biggrin1:
وگرنه من اصلا باورم نميشه يه بازي با اين سطح گرافيك بسيار بالا بخواد روي 60 فريم و در 1080p اجرا بشه .

آخرین ویرایش:
من گفتم كه همينطور مثل شما من علم غيب نداشتم كه بدونم بازي در چه رزوليشني اجرا ميشه كه اين بحثش كاملا جداست .
آخه نیست شما تا حالا هر چی گفتی درست در اومده بچه ها هم رو این حساب همش تاکید می کردن رو این جریان:)

اگه يادتون باشه شما اينچيزها را نگفتين بلكه گفتين كه گرافيكي در سطح halo3 در رزوليشن 1080p و 60 فريم كار اسوني و سخت نيست كه بحثش جداست كه ديدي اينطوري ها هم كه ميگي نيست .

خب شما باز پست منو درست نمیخونی بعد میای طومار مینوسی ...
من که گفتم گرافیک HALO 3 از اونی که انتظار میرفت بیشتر بود ( دیگه اینو که قبول داری ؟ ) این که گفتم کار آسونی هست رو حساب قبل از ریلیز بود که خب گرافیک سطح پایین تری ازش انتظار میرفت ...
ضمن اینکه الان هم از لحاظ گرافیکی شاخ غول نشکونده . خود Gamespot توی سیستم امتیاز دهی جدیدش به بازی که از نظر گرافیکی خیلی خوب باشه یک مدال میده به اسم Outstanding Visual Design که به این بازی تعلق نگرفته ....

یا مثلا IGN AU به گرافیکش 8 داده .... این عکس هم میذارم تا مدال ها و نکات مثبت Halo 3 رو ببینی .

Attachments

• Halo 3.JPG
    Halo 3.JPG
    29.1 KB · مشاهده: 79

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or