Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
از چه لحاظ متفاوت هستش ؟؟ چند شماره ازش ساختن ؟ 4 ؟
٥تا
ببين اگه تازه ميخواي شروع كني از نسخه ٤ شروع كن چون قبليهاش يه مقدار اوت ديتت بنظر مياد.
متفاوت هم همه چيزش از داستان تا نوع گان پلي و تنوع اسلحه ها و دشمنها و فضا سازي
اگه كالاف تو شوترهاي واقعي اول باشه
هيلو پرچمدار شوترهاي فضاييه

• Like
Reactions: kamyy
٥تا
ببين اگه تازه ميخواي شروع كني از نسخه ٤ شروع كن چون قبليهاش يه مقدار اوت ديتت بنظر مياد.
متفاوت هم همه چيزش از داستان تا نوع گان پلي و تنوع اسلحه ها و دشمنها و فضا سازي
اگه كالاف تو شوترهاي واقعي اول باشه
هيلو پرچمدار شوترهاي فضاييه
شماره 4 برای کامپیوتر !! اومده ؟

شماره 4 برای کامپیوتر !! اومده ؟
فكر نكنم تا جايي كه ميدونم اولين نسخه همين ريچه.
منتهي تو غالب master chief collection بقيه رو هم اضافه ميكنن. واسه پي سي.
براي اكس باكسم كه ٢٠١٤ اومد همه نسخه ها غير از همين ريچ .

• Like
Reactions: kamyy
کسی با سرورای بازی مشکل نداره؟
من هرکاری کردم نتونستم کانکت شم(dns و انواع قندشکن و تست کردم):disappointed:
اگه کسی راه حلی سراغ داره ممنون میشم راهنمایی کنه

کسی با سرورای بازی مشکل نداره؟
من هرکاری کردم نتونستم کانکت شم(dns و انواع قندشکن و تست کردم):disappointed:
اگه کسی راه حلی سراغ داره ممنون میشم راهنمایی کنه
منم مشکل دارم و فکر کنم مشکل از خود بازی هست و متاسفانه صدا بازی هم مشکل داره در بخش سینگل یکم پرت ضعیفی هست اما گفتن دارن روش کار میکنن.

• Like
Reactions: I AM XBOX
منم مشکل دارم و فکر کنم مشکل از خود بازی هست و متاسفانه صدا بازی هم مشکل داره در بخش سینگل یکم پرت ضعیفی هست اما گفتن دارن روش کار میکنن.
امیدوارم درست بشه
من با گیم پد هم مشکل دارم وصل که میکنم کلا منو بازی بهم میریزه :grinning:

همینه که شایعه میشه سونی هم میخواد یک سری بازی به PC بیاره.
کی از این فروش مفت و مجانی بدش میاد.
بد از اونور یکسری میگن باعث میشه مایکرو ضرر کنه.
فکر کنم تا چند سال دیگه این استاندارد بشه که انحصاری های جفت کنسول ها رو روی PC همیشه ببینیم.

همینه که شایعه میشه سونی هم میخواد یک سری بازی به PC بیاره.
کی از این فروش مفت و مجانی بدش میاد.
بد از اونور یکسری میگن باعث میشه مایکرو ضرر کنه.
فکر کنم تا چند سال دیگه این استاندارد بشه که انحصاری های جفت کنسول ها رو روی PC همیشه ببینیم.

چی از این بهتر که هزینه ی بسته بندی پک رایت خود بلوری با کارگراش و هزینه ی شیپینگ هم نداره تازه قابلیت فروش هم مشابه دیسک نداره همش سود خالصه

درود

الان این نسخه که این سایت قرار داده شامل نسخه اول تا 4 میشه؟

من تا حالا اصلا این بازی رو تجربه نکردم. بنظرتون از کدوم نسخه شروع کنم. البته نمیدونم کدوم نسخه ها روی pc قابل بازیه.

درود

الان این نسخه که این سایت قرار داده شامل نسخه اول تا 4 میشه؟

من تا حالا اصلا این بازی رو تجربه نکردم. بنظرتون از کدوم نسخه شروع کنم. البته نمیدونم کدوم نسخه ها روی pc قابل بازیه.
فقط الان halo reach الان اومده و این که پیشنهاد میکنم صبر کنین اپدیت برای بازی بیاد و بعد دانلود کنین چون پورت ضعیفی بوده.

• Like
Reactions: shakib zero
فقط الان halo reach الان اومده و این که پیشنهاد میکنم صبر کنین اپدیت برای بازی بیاد و بعد دانلود کنین چون پورت ضعیفی بوده.
پس هنوز بقیه بازیهای موجود تو این کالکشن نیومده؟ یا اومدن کرک نشدن یا هنوز سایتها واسه دانلود قرار ندادن؟

چون تو crackwatch دیدم زده کرک شده : https://crackwatch.com/game/halo-the-master-chief-collection

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or