Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
من خیلی دلم برا dual wield تنگ شده :(
تو halo 2/3 هر فرصتی گیر میومد 2 تا smg یا مگنوم ور میداشتم خودمو پرت میکردم وسط کاوننت ها :d
امیدوارم توی هیلو5 برش گردونن.
این کالکشن هم فعلا کلا شرایطش نیست که X1 بگیرم،والا یکی از بهترین deal های چندسال اخیره.......

یسری عکس کپچر کردم ،واقعاً فوق العادست.
hmvzr2ynkos7eq44ha63.jpg
dnrzvz7skk0u0g1y7e0c.jpg
zz09agg7qkyiw0k7n42k.jpg

do87jiobfm9l8hmm58zl.jpg
1wo7wuwkbgc2gjv1lnj8.jpg
حتی سایه های دینامیک رو بعضی اجسام تشکیل میشه:
9wbbn2t2qoxcyi4jvfbi.jpg
این دوتا شات هم به تکسچر کف زمین و AF دقت کنید :
yet7menw223jfsau3jeu.jpg
wxi15xo700yopcxs5g3x.jpg
افکت های نوری ، تاثیرشون رو محیط و انعکاس هایی که رو تک تک اجزا حتی خود اسلحه ایجاد میشه هم فقط باید تو ویدئو ببنید تا متوجه بشید در چه سطح و لولی قرار داره با این حال :
p6v58bbrbl7gj9yyru6i.jpg
n9f3efomgan928f9fdkz.jpg
goxs215l7u3ha6kbkllg.jpg

بزرگترین نا امیدی تو این پک واسه من هیلو 3 هست ! با اینکه تغیراتی داشته مثل نورپردازیه بهتر یا سایه های عمیق تر ولی خب در قیاس با هیلو 2 خیلی ضعف داره . یعنی در حالت کنونی به نظر من از لحاظ بصری هیلو 2 کاملا بهتر از هیلو 3 به نظر میاد و این خودش خیلی بد هست شما وقتی هیلو 1 را بازی میکنید میرید سراغ هیلو 2 که باز به مراتب گرافیک بهتر پیش رو دارید ولی یدفعه میاید سراغ هیلو 3 شما هیچ برتری نمیبینید و بالانس به هم میخوره و هیلو 4 هم که خودش نسل بعدیه . تنها بازی که بالانس را به هم میزنه هیلو 3 هست . متاسفانه بدبختی اینجاست که هیلو 3 از همه بیشتر واجب بود گرافیکش بهبود کلی پیدا کنه ! از نظر بهترین و متنوع ترین و عظیم ترین صحنه ها تو هیلو 3 وجود داشت ! نسبت به تمام هیلو ها و خیلی خیلی عالی میشد پولیش و بهبود هیلو 2 را میاوردند رو هیلو 3 هم پیاده میکردند رسما خاطرات برام دوباره زنده میشد و کلی حال میکردم . :|

بزرگترین نا امیدی تو این پک واسه من هیلو 3 هست ! با اینکه تغیراتی داشته مثل نورپردازیه بهتر یا سایه های عمیق تر ولی خب در قیاس با هیلو 2 خیلی ضعف داره . یعنی در حالت کنونی به نظر من از لحاظ بصری هیلو 2 کاملا بهتر از هیلو 3 به نظر میاد و این خودش خیلی بد هست شما وقتی هیلو 1 را بازی میکنید میرید سراغ هیلو 2 که باز به مراتب گرافیک بهتر پیش رو دارید ولی یدفعه میاید سراغ هیلو 3 شما هیچ برتری نمیبینید و بالانس به هم میخوره و هیلو 4 هم که خودش نسل بعدیه . تنها بازی که بالانس را به هم میزنه هیلو 3 هست . متاسفانه بدبختی اینجاست که هیلو 3 از همه بیشتر واجب بود گرافیکش بهبود کلی پیدا کنه ! از نظر بهترین و متنوع ترین و عظیم ترین صحنه ها تو هیلو 3 وجود داشت ! نسبت به تمام هیلو ها و خیلی خیلی عالی میشد پولیش و بهبود هیلو 2 را میاوردند رو هیلو 3 هم پیاده میکردند رسما خاطرات برام دوباره زنده میشد و کلی حال میکردم . :|
البته تمام فرموده هات درسته فرخ جان، ولی HALO 3 تو زمان خودش یکی از بهترین گرافیک ها نبود و تقریباً یک گرافیک معمولی داشت، با این حال بسیار مورد توجه منتقدها، Halo 3 فاکتورهای قدرتمندی داره که دیگه گرافیک اونچنان به چشم نیاد، ولی با این حال می تونست یه دستی رو گرافیک Halo 3 بکشه.

خود هیلو 2 جزئیاتی توی نور پردازیش هست که توی هیلو 4 پیدا نمیشن و واقعاً نسل بعدی هستن. از اونطرف هیلو 4 دیزاین و طراحی هنری و ... جدیدتر و مدرنتری داره. خیلی با هم قابل مقایسه نیستن ولی در کل این روندی که میگی خیلی هم درست نیست. هیلو CE انیورسری محصول 2011 هست (که خیلی هم از نظر پرفورمنس تعریفی نبود و شاید الان هم زیاد تعریفی نباشه) بعد هیلو 4 که 2012 اومد و (بنظر شخصی من) بهترین گرافیک نسل رو ارائه داد و الان هم هیلو 2 انیورسری اومده که بخاطر وفاداریش به دیزاین 2004ـی هیلو 2 و رندر شدن همزمان دو تا بازی (یکی با گرافیک جدید و یکی با گرافیک قدیمی) محدودیت خودش رو داره اما با این حال چیزهایی داره در نور پردازیش که من بشخصه توی هیچ بازیی ندیدم که مصطفی توی این پست بهشون اشاره کرده (تا جایی که حافظم یاری میکنه، دوستان دیگه اگر دیدن بگن).

حالا شما انتظار داری هیلو 3 که 2007 عرضه شده حس و حال نسل بعدیش بیشتر از عناوینی باشه که بعد از اون ساخته شدن؟!

خود هیلو 2 جزئیاتی توی نور پردازیش هست که توی هیلو 4 پیدا نمیشن و واقعاً نسل بعدی هستن. از اونطرف هیلو 4 دیزاین و طراحی هنری و ... جدیدتر و مدرنتری داره. خیلی با هم قابل مقایسه نیستن ولی در کل این روندی که میگی خیلی هم درست نیست. هیلو CE انیورسری محصول 2011 هست (که خیلی هم از نظر پرفورمنس تعریفی نبود و شاید الان هم زیاد تعریفی نباشه) بعد هیلو 4 که 2012 اومد و (بنظر شخصی من) بهترین گرافیک نسل رو ارائه داد و الان هم هیلو 2 انیورسری اومده که بخاطر وفاداریش به دیزاین 2004ـی هیلو 2 و رندر شدن همزمان دو تا بازی (یکی با گرافیک جدید و یکی با گرافیک قدیمی) محدودیت خودش رو داره اما با این حال چیزهایی داره در نور پردازیش که من بشخصه توی هیچ بازیی ندیدم که مصطفی توی این پست بهشون اشاره کرده (تا جایی که حافظم یاری میکنه، دوستان دیگه اگر دیدن بگن).

حالا شما انتظار داری هیلو 3 که 2007 عرضه شده حس و حال نسل بعدیش بیشتر از عناوینی باشه که بعد از اون ساخته شدن؟!
جناب متوجه شدی شما ؟! من میگم بهتر نمیشد یه دست و رویی به هیلو 3 هم میکشیدند ؟! حالا با هر فرمول ریاضی و فیزیک و فلسفه و ......... بری جلو حرف من کوچکترین عیبی نداره !
حالا شما تو هیلو 2 افکتی که دیدی تو بازیهای نسل بعد هم ندیدی یه چیز کاملا متفاوت و به دور از بحث من هست ! من میگم شما وقتی پک را بازی میکنید هیلو 1 را میزارید بازی میکنی میگی خب ok بعد هیلو 2 را بازی میکنی میگی عجب گرافیکی چه پیشرفتی بعد هیلو 3 را بازی میکنی میبینی تغییر انچنانی نیست بلکه از بعضی لحاظ بصری و .. هم از هیلو 2 عقب تر هست ! یعنی بالانس و تعادل بین شماره ها بهم میخوره . بعد هیلو 4 را بازی میکنی که خب از لحاظ بضری کاملا ok و نسل بعدی به نظر میاد .

خیلی ساده 343 خودش نمیتونست میداد یکی دیگه مثل شماره 1بازی یه دست و رویی به شماره 3 میکشیدند که شما وقتی هیلو 3 را بازی میکردید یه حس کاملا پویا و جدید میداشتید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or