Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
زدن جیب ملت به شیوه نوین.اخه بازی نسل قبل جمع کنی تو e3 بدی خورد ملت.ملتم همه جو گیر...

سخت در اشتباهی دوست عزیز
همین حالا هیلو 1 بازی کنی میفهمی گیم پلیش و داستانش خیلی از اتو اشغال هایی که این اواخر میدن بیرون خیلی بهتره
این کالکشن خیلی باارزش هست مخصوصا برا کسایی قبلا تجربشون نکردن، حالا می تونن با گرافیک عالی حالشو ببرن

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

سخت در اشتباهی دوست عزیز
همین حالا هیلو 1 بازی کنی میفهمی گیم پلیش و داستانش خیلی از اتو اشغال هایی که این اواخر میدن بیرون خیلی بهتره
این کالکشن خیلی باارزش هست مخصوصا برا کسایی قبلا تجربشون نکردن، حالا می تونن با گرافیک عالی حالشو ببرن

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
دوست عزیز اصلا سری هیلو خدا،در ضمن من خودم به سری هیلو خیلی علاقه دارم،ولی اخه 60 دلار بدم بازی که قبلا رو 360 بازی کردم و دو باره بازی کنم؟اخه واسه چی؟چون فقط فول اچ دی کردنش؟
ماها سطح توقعمون کلا فرق میکنه،وقتی میبینیم کمپانی رقیب چی نمایش میده و ما با چی جو گیر میشیم...،اخه چی بگم...

دوست عزیز اصلا سری هیلو خدا،در ضمن من خودم به سری هیلو خیلی علاقه دارم،ولی اخه 60 دلار بدم بازی که قبلا رو 360 بازی کردم و دو باره بازی کنم؟اخه واسه چی؟چون فقط فول اچ دی کردنش؟
ماها سطح توقعمون کلا فرق میکنه،وقتی میبینیم کمپانی رقیب چی نمایش میده و ما با چی جو گیر میشیم...،اخه چی بگم...
یک Halo خالی نیست
Halo: Combat Evolved Anniversary Edition
Halo 2 Anniversary Edition
Halo 3
Halo 4
Halo 5 guardians beta
Halo nightfall
همه هم به صورت 1080P و 60 فریم اجرا می شند + بخش مولتی پلیر هم که به صورت کامل هست + 4000 گیمر اسکور
من اگه از 60$ بیشتر هم بود، می خریدم
تو E3 هم مایکروسافت عالی عمل کرد، اون همه بازی چکار باید می کرد دیگه؟:|

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman

اخی.. اصلا علاقه ی شدیدت به سری هیلو داره از تو پروفایل ما رو تلف میکنه! واقعا خیلی حرفه آدم تو این سری فقط هیلو 4 و ریچ رو بازی کرده باشه و علاقه ی شدیدی به این سری داشته باشه، من واقعا به شما حسادت میکنم.:| (این علاقت رو یکم تقویت کنی میتونه گیم اسکورهات از کل این سری رو به بالای 500 برسونی.:bighug:)

این پک فقط همون هیلو 2 ش 60 دلار میارزه. مایکرو اگه پک رو 100 دلار هم میداد بازم کم بود. سونی میاد همون بازی های نسل قبلش با کوچکترین تغییرات میده بازار اسمش میشه مشتری مداری، بعد که مایکرو میاد یکی از ارزشمندترین پک های تاریخ رو میده 60 دلار اسمش میشه روش نوین چاپیدن مشتری! ما که هر 4 بازی این پک رو بازی کردیم سرمون رو برای خریدنش میدیم، بعد اقا کلا هیلو 4 رو بازی کرده و ....:| (ادم میمونه ی چی بگه.:|)

یه سوال: بازی به غیر نسخه ی اصلی لیمیتدی، کالکتوری، چیزی نداره؟

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
همین منو فقط 100 دلار می ارزه!! همین بشینی منو رو نیگا کنی!!
اصلآ عالیییییییییییه...

- - -ویرایش - - -

ترمینال ها همه بازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیا 100 دلار هم اینا می ارزه...

من هيجوره فن بازى نيستم ، قصد هم دارم PS4 بخرم. هيچ وقت از هيلو خوشم نميومد اما خدايى اين كالكشن به قدرى كامل و خوفه كه وسوسه ميكنه ادم رو بره XOne بخره.
با اختلاف بهترين كالكشن معرفى شده تا الانه. خدا كنه رو PC هم عرضه شه چون واقعا بهترين كاره ممكنه ، هم يه فن بيس جديد پيدا مى كنه هم فروش خوبى پيدا مى كنه و هم PC gamer ها لذت ببرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or