Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
دوستان پیش خرید کردن این بازی چه مزایایی داره؟:)
ممنون
پیش خرید کردن از کجا؟
مثلا پیش خرید کردن از فروشگاه خود مایکروسافت هیچ چیز اضافه ای فعلا نداره ولی مثلا Gamestop برای پیش خرید کردن بازی "Bandana Skull" میده (کلا پیش خرید کردن بازی چیز خاصی نداره که بخوای از دست بدی:d )

Why the Halo Master Chief Collection Puts Other Greatest-Hits Compilations to Shame
وقتی هم بازی عرضه بشه با افتخار بهش 8 میده و میگه چرا فرمول گیم پلی Halo: CE و Halo 2 عوض نشده :)) :دی خارج از شوخی واقعا پک ارزشمندی هست، هر کی بخره سود کرده :دی

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
مصاحبه ی ign با ایوب و اُکانِر، توصیه میشه حتماً نگاه کنید، توضیحات کاملی میدن. ====> you.tube

آخر مصاحبه هم فرانکی یه تیکه خیلی باحال میندازه. :))...:arrowd:

سوال: از نمایش کدوم بازی امسال خوشتون اومد؟

فرانکی: سانسِت اُو ِردرایو و دِ لَست گاردیِن [:mrgreen:] که قراره خیلی زود عرضه بشه. :lol:

• Like
فروشگاه مایکروسافت به هر کس بازیو پیش خرید کنه 10$ گیفت کارت میده (برای Sunset Overdrive،Forza H2، GTA V و ... هم همین طور):bighug:
بازی به این با ارزشی، 10$ هم که گیفت کارت می ده (من یک تخفیف 5% هم می گیرم:d ).
Buy Halo: The Master Chief Collection for Xbox One - Microsoft Store
الان این 10$ گیفت کارتو دیدم، خیلی وسوسه شدم این چند تا بازیو با هم پیش خرید کنم :d

ویرایش: الان دوباره چک کردم، کلا برای همه بازی ها که پیش خرید کنی 10$ گیفت کارت می دن:|:d

آخرین ویرایش:
  • Like
یه ویدئو جامع از هیلو 2 تو سایت news.xbox.com قرار داده شده . پیشرفت گرافیکی تو حلقم و تو حلقوتون :دی فوق العادست . کیفیت ویدئو از لحاظ تصویی عالیه ولی بد کپچر شده صدا جلو و عقب میزنه بعد اینکه تو 30 فریم هم کپچر شده .

لینک دانلود :
http://news.xbox.com/api/mediacart/download/241c8e4a6e3a4cc08e57ef9ba6dbb128

ادم روانی میشه تا صبر کنه این کالکشن بیاد :دی کار مایکروسافت فوق العادست فروش بالایی به نظر میاد داشته باشه .

یه نکته ای رو یادآور شم که احتمالا خودتونم بدونید. این سریالی که تو کلکسیون آقا مستر چیف هست , با اون سریال که تو E3 قبلی نشون دادن فرق داره. اون رو قراره استیون اسپیلبرگ بسازه و همراه با هیلو 5 عرضه میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or