Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
لول اونجا چیزی نگفته :دی قرار نیست چون گفته 1080p و 60 فریم هست یعنی اصلا تغییری نکردند .
چون چیزی نگفتن پس تغییر خاصی وجود نداره چون اگه داشت میگفتن :دی یه قضیه ساده رو چرا اینقدر می پیچونی؟ :-/ به هر حال امشب بازی رو کامل نمایش میدن، اگه چیز خاصی باشه همین امشب میگن :دی

آخرین ویرایش:
پ
لول اونجا چیزی نگفته
:biggrin1:
قرار نیست چون گفته 1080p و 60 فریم هست یعنی اصلا تغییری نکردند .
میگم ممکن هست که ریچ و ODST را هم داخل دیسک گذاشته باشن ؟من این مایکروسافت رو بزرگ کردم میدونم یه کاسه ای زیر نیم کاسست!

لول اونجا چیزی نگفته :دی قرار نیست چون گفته 1080p و 60 فریم هست یعنی اصلا تغییری نکردند .

Halo 3 will be returning in The Master Chief Collection, now running at 1080p, 60FPS. Although it won't be getting the graphical overhaul, it will certainly look better thanks to the resolution increase, and the bump in frames per second. All multiplayer maps will return, and like the other games, it will run on the original Halo 3 engine, so guns and vehicles will handle exactly as they used to.

Halo 4, being the newest of the Halo games, will not be receiving any significant changes in The Master Chief Collection. Players will get access to all the games original content, plus all DLC, running at 1080p, 60FPS.

==============
اینم به خاطر 4 جولای که 343 جشن گرفته:

بابک و محمد و............ مغلطه نکنید :دی ;;) اون دلایلی که واسه خودتون داری به درد عمتون میخوره :) هر انجینی یه پاره برای خودش اپشن داره خیلی راحت میتونه فعال و غیر فعال بشه وقتی قدرت سخت افزاری میره بالا همون ها برات on میشن ! مثل خیلی از بازیها کنسولی که پاره افکتها تو نمایش و معرفیه بازی دارند و وقتی میبینند نمیتونند فریم خوب بگیرند off میکنند یا کمتر استفاده میکنند .
------------------------

پست امیر علی مورد قبوله :دی ولی باز اینجا میگه تغییرات زیاد نداره ممکنه یه پاره افکتها بیشتر استفاده بشه یا بهتر بشه ولی مثل 2 دگرگون نشه ! چون شماره 2 دقیقا برمیگرده واسه 2 نسل قبل ولی خب ممکنه شماره 3 یه پاره تغیرات ریز داشته باشه که همونم کافیه به نظر من .

ولی بالاخره این میشه دلیل منطقی نه اینکه بیاید بگید چون گفتند رزولوشن و فریم بالا یعنی هیچ تغییری نکرده .

بابک و محمد و............ مغلطه نکنید :biggrin1: ;;) اون دلایلی که واسه خودتون داری به درد عمتون میخوره :) هر انجینی یه پاره برای خودش اپشن داره خیلی راحت میتونه فعال و غیر فعال بشه وقتی قدرت سخت افزاری میره بالا همون ها برات on میشن ! مثل خیلی از بازیها کنسولی که پاره افکتها تو نمایش و معرفیه بازی دارند و وقتی میبینند نمیتونند فریم خوب بگیرند off میکنند یا کمتر استفاده میکنند .
تو بازیسنتر فقط باید یه "باشه" گفت و رد شد، یا یه چیزی تو همین مایه ها :دی
====
مراسم مربوط به بازی فکر کنم نیم ساعت دیگه شروع بشه، من اگه تونستم نگاه میکنم و خبری بود همین جا میزارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or