Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال:d من بازی رو گرفتم وقتی install میشه آپدیت 15 گیگی میاد اگه بزنم نه نمیره تو بازی بگمم آره میاد بیرون آپدیت میکنه :d راهی هست بره تو بازی Background دانلود شه؟

دوستان یک سوال:d من بازی رو گرفتم وقتی install میشه آپدیت 15 گیگی میاد اگه بزنم نه نمیره تو بازی بگمم آره میاد بیرون آپدیت میکنه :d راهی هست بره تو بازی Background دانلود شه؟

بازی رو افلاین نصب کن.احتمالا درست میشه

من که Halo 2 رو تموم کردم و زدم دیگه آپدیت بشه چون نمیشه همزمان بازی کرد و آپدیت!:d واقعا مزه داد هرچند فکر کنم Save بازی ایراد داشت چون هرجای بازی save میکردی میرفت از اول مرحله:| ترمینال ها هم با آپدیت و وصل شدن به اینترنت کار می‌کردن!:d ولی در کل تجربه خوبی بود

من که Halo 2 رو تموم کردم و زدم دیگه آپدیت بشه چون نمیشه همزمان بازی کرد و آپدیت!:d واقعا مزه داد هرچند فکر کنم Save بازی ایراد داشت چون هرجای بازی save میکردی میرفت از اول مرحله:| ترمینال ها هم با آپدیت و وصل شدن به اینترنت کار می‌کردن!:d ولی در کل تجربه خوبی بود
کلا بازی مشکل زیاد داره فعلا که البته تمام مشکلات با آپدیت حل می شن :d
من که فعلا تا وسط Halo: CE رفتم و دیگه بازی گذاشتم کنار تا مشکلات حل بشن

کلا بازی مشکل زیاد داره فعلا که البته تمام مشکلات با آپدیت حل می شن :d
من که فعلا تا وسط Halo: CE رفتم و دیگه بازی گذاشتم کنار تا مشکلات حل بشن
آره یکی دو تا جا هم با ghost سرعت رفتم یهو مردم :d
یک نکته‌ای رو بگم دانلود آپدیت تا 24 درصد رفت و بازی قابل اجرا شد (هر چند فقط halo 1 و 4)

update ای که قرار بود امروز برای بازی بیاد تأخیر خورد :(

This week’s content update, which was originally scheduled for release this Wednesday, 11/19, will now be releasing later this week to allow for additional fixes, as well as the completion of the testing and certification process.

This content update includes a variety of fixes across the title, including Matchmaking performance issues, general UI and game stability improvements, as well as fixes for game-game specific issues in Halo: CE, Halo 2, and Halo 2: Anniversary, and more. The full patch notes will be posted later this week, in advance of the content update release.

Thank you for your continued patience.

https://www.halowaypoint.com/en-us/...on/e024f78f-6022-4a49-99ea-67562ec5b4ca/posts

:-<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or