Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
یک سوال بازی رو بگیری بزاری رو دستگاه اون 15 گیگه همراه با نصب میریزه یا نه میره تو بازی Background دانلود میشه؟:d
تا اونجایی که خودشون اعلام کرده بودن، میذاره بازی کنی و لازم نیست برای نصب 15GB صبر کنی تا بازی اجرا بشه.
پس احتمالا Background دانلود باید بشه

تا اونجایی که خودشون اعلام کرده بودن، میذاره بازی کنی و لازم نیست برای نصب 15GB صبر کنی تا بازی اجرا بشه.
پس احتمالا Background دانلود باید بشه
لامصب این 15 گیگ واقعا سنگینه و الان تنها دلیلی هست که داره بین منو این بازی فاصله میندازه .

بازی منم رسید.
اون اول که بازی میذاری تا نصب بشه، ازت میپرسه که الان می خوای 15GB دانلود کنی یا بعدا. که من زدم الان دانلود کنه:d
بازی هم فقط یک کد برای Halo Nightfall داره و برای بتا Halo 5 کدی لازم نداره و از منو بازی بعد از این که عرضه شد، میشه دانلودش کرد.

آخرین ویرایش:
بازی فعلا یک سری مشکل داره.
اول از همه بخش multiplayer در دسترس نیست و تو سرچ کردن، می مونه
دومین مشکل هم باز نشدن اچیومنت هاست که تقریبا خیلی ها همین مشکل دارن. الان مثلا من باید 6 تا اچیومنت می گرفتم ولی هیچ کدوم باز نشدن و فقط تو بخش اچیومنت نوشته، که در حال باز شدنن :|
مشکل اول که در حال بررسی مثل این که و به زودی حل میشه ولی مشکل دوم معلوم نیست دلیلش چیه و امیدوارم با حل شدن مشکل اول، مشکل دوم هم خود به خود حل بشه :d

واقعا فوق العادست.
هيلو ٤ اصلاً تازه معلوم ميشه كه چ گرافيكي داشته.
بازي خصوصيات خوبي داره ميتونين پلي ليست درست كنين يا از كمپين اگر مرحله ي خاصي خواستين برين (مجبور نيستيد يك دور كامل تموم كنين بعد تمام مراحل باز بشه).
بتاي هيلو ٥ و نايت فال تو قسمت Extra هست و براي من هنوز كامل نشده (چون بازي رو ديجيتالي گرفتم هنوز تمام بخش هاش دانلودش تموم نشده).
آقا حتما بخرين.
پرچم هيلو رو تو ايران ببرين بالا والاه از كالاف و بتل خيلي بهتره.
اصلا صدا گزاري اي كه اين بازي داره تو تمام موارد الخصوص اسلحه ها هيچ بازي اي به نظر من نداره.
نكته ي جالب تر اينكه ساختار اصلي نسخه هاي مختلف حفظ شده مثلاً اگر ساب تايتل و زير نويس رو فعال كنين ميبينين كه هر شماره فرق داره و همانند نسخه ي اصليه.
راستي من نميدونستم تو همون اولين مرحله ي هيلو ٤ تو FUD نسخه ي كالكتور اديشن هيلو ٤ رو پيددا كردم!
بازم ميگم آقا بيان پرچم اين هيلو رو بگيريم بالا،براي ١٥ گيگ آپديت بهش كم لطفي نكنين.
935a3c746a7eee257eb136066ecff986.jpg

@R3D_R4N9ER
مشکل مولتی نداری؟ شوتت نمیکنه بیرون؟ راحت کانکت میشی؟
===
این نایت فال رو تو نت لینکاش هست؟ :d اون قبلی رو امیرعلی زیرنویس می کرد. این یکی هم بیاد حالا اگه امیر یا کس دیگه زیرنویس نکردن خودم این کار رو می کنم :d

@R3D_R4N9ER
مشکل مولتی نداری؟ شوتت نمیکنه بیرون؟ راحت کانکت میشی؟
===
این نایت فال رو تو نت لینکاش هست؟ :d اون قبلی رو امیرعلی زیرنویس می کرد. این یکی هم بیاد حالا اگه امیر یا کس دیگه زیرنویس نکردن خودم این کار رو می کنم :d

داداش من هنوز نتوستم آنلاين رو برم.اين پراگرس دانلودمه:
c8220b7d4f0b046c738d2041f0a1bdfd.jpg

ولي مشكل ايچيومنت نداشتم.
--------
احتمال اينكه لينكش تو سايت ها پخش بشه خيلي كمه.
مثلاً همين مستند remaking legend فقط Xbox Video هست كه من با سرفس دانلود كردم ديدم تو سايت هاي دانلود پيداش نكردم.
نايت فال هم به احتمال زياد توي Xbox video پخش ميشه براي اونايي كه لايسنشو دارن.كه تو اكس باكس وان ميتوني فقط استريم كني و ببيني ولي تو ويندوز ٨ و اكس باكس ٣٦٠ دانلود هم ميشه كرد.
بدي كار اينجاست كه من تو ويندوز ٨ كه دانلود كردم مستند رو ديدم كه نميشه به كس ديگه اي داد و فقط تو همون دستگاه پلي ميشه.
مگر با ٣٦٠ دانلود كنيم چون اون يادمه قفل نداشت.
اگر سريال جداگونه هم بفروش برسه احتمال اينكه نسخه هاي دانلوديش گير بياد زياد ميشه.مثل Halo 4 FUD.
اون وقت تو جا هاي ديگه مثل آيتونز هم گير مياد مثل FUD اونوقت پخش ميشه بين مردم.

@R3D_R4N9ER

Remaking the Legend که رو یوتوب اومد ! اینم لینکش : UTube

خوب مگه ميشه از يوتوب دانلود كرد و پخشش كرد؟
البته يه سري سايت هست مثل savefromnet هستش ولي تو اين ابعاد رو فك نكنم بزاره دانلود كنيم.
در ضمن اين مجاني هست ولي نايت فال پوليه و فك نكنم تو يوتوب پخش بشه.
حالا يه كاريش ميكنيم.تهش با دوربين دستي ركورد ميكنيم دوستان هم زير نويس ميزاريم براي دانلود:d.

آخرین ویرایش:
Multiplayer همين الان چك كردم و همچنان همون اول تو Search مي مونه. اچيومنت ها هم همچنان مشكل داره باز شدنشون :|
ويرايش: بعد از كلي تلاش يك بازي پيدا كرد:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or