Halo: The Master Chief Collection در راه PC

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
halo-3-580x334.jpg

Brad Sams یکی از اینسایدر های برند XOBX خبر از انتشار Halo: The Master Chief Collection بر روی پلتفرم PC داده چند دقیقه قبل هم اکانت رسمی Xbox خبر از حضور این کالکشن در Inside Xbox بعدی داد که گمانی زنی ها برای انتشار این کالکشن بر روی PC رو به بالاترین حد خودش میرسونه

screenshot-twitter.com-2019.03.06-22-08-24.png

Halo: The Master Chief Collection PC reportedly 'close to release'

آخرین ویرایش:
به به قراره حضرت عشق رو ریمستر شده ببینیم:x:x:x:x
بسیار عالی :D
فقط دوست دارم ببینم چطوری این کار رو انجام میدن، کل بازی رو میشینن پورت می‌کنن یا از سیستم جدید مایکروسافت برای شبیه سازی بازی روی PC استفاده میکنن :D
ای کاش پورت کامل باشه ... معلوم نیست این سرویس (شبیه ساز ) جدیدشون چه قدر قدرت سخت افزاری میخواد ؟

وای که عجب خبری
halo ce remaster:x
halo 4:x:x
halo 3 :x:x:x
halo 2 remaster:x:x:x:x
فقط خدا کنه odst و reach هم داشته باشه که متاسفانه بعید میدونم reach باشه توش helo reach رو من بهترین بازی اول شخص عمرم میدونم بالاتر از killzone و resistance و crysis و call of duty و حتی portal و halflife و خوده شماره های دیگه halo مثل یه ستاره داره تو اسمان میدرخشه.
i have long dream to this day reclaimer >:)

یعنی این بازی جواهری یه بین کالکشن ها. باید با طلا قاب گرفت گذاشتش تو قفسه مثلا یا الماسی چیزی:D خیلی خوبه لاکردار ، قند تو دل ادم اب میشه کله مسترچیف رو میبینه رو قاب بازی.:D خیلی خوب شد برای pc هم اومد. بزنید حالشو ببرید

بسیار عالی :D
فقط دوست دارم ببینم چطوری این کار رو انجام میدن، کل بازی رو میشینن پورت می‌کنن یا از سیستم جدید مایکروسافت برای شبیه سازی بازی روی PC استفاده میکنن :D

این پست رو الان دیدم
طبق اطلاعاتی که پارسال از لینکداین اعضای استدیو Ruffian Games بدست امده به نظر این استدیو وظیفه پورت بازی رو برعهده داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or