Halo: The Master Chief Collection در راه PC

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
halo-3-580x334.jpg

Brad Sams یکی از اینسایدر های برند XOBX خبر از انتشار Halo: The Master Chief Collection بر روی پلتفرم PC داده چند دقیقه قبل هم اکانت رسمی Xbox خبر از حضور این کالکشن در Inside Xbox بعدی داد که گمانی زنی ها برای انتشار این کالکشن بر روی PC رو به بالاترین حد خودش میرسونه

screenshot-twitter.com-2019.03.06-22-08-24.png

Halo: The Master Chief Collection PC reportedly 'close to release'

آخرین ویرایش:

زودتر این کارو میکردید خب :دی
البته اسپنسر توی یکی از مصاحبات اخیرش کامل توضیح داده که می‌دونن چقدر نسبت به PC Gaming کم لطفی کردن طی چند سال اخیر و الان از اون جایی
که PC (بخونید ویندوز) جزء میراثشون هست، در صدد جبران اشتباهاتشون هستند. من که به شخصه خیلی خوشحال می‌شم. فقط خداکنه اون خبر مشترک شدن
لایبرری ویندوز و XB هم زودتر تایید بشه تا بتونیم یه دل سیر با گیم پس بازی بکنیم :دی

زودتر این کارو میکردید خب :D
البته اسپنسر توی یکی از مصاحبات اخیرش کامل توضیح داده که می‌دونن چقدر نسبت به PC Gaming کم لطفی کردن طی چند سال اخیر و الان از اون جایی
که PC (بخونید ویندوز) جزء میراثشون هست، در صدد جبران اشتباهاتشون هستند. من که به شخصه خیلی خوشحال می‌شم. فقط خداکنه اون خبر مشترک شدن
لایبرری ویندوز و XB هم زودتر تایید بشه تا بتونیم یه دل سیر با گیم پس بازی بکنیم :D
به شخصه خیلی وقت بود تو کف این کالکشن بودم امیدوارم ماکروسافت این مدل سرویسارو گسترش بده و خلاصه همینجوری حال بده این وسط گیمرا هم کیفیش رو ببرن ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or