برهان جان منم همینطورمطمئنی این جور بود؟ آخه برای من این جور نشده بود. ولی در هر حال اگه می بینی مشکل داری می تونی تو همون بخش به جای Weapons بری تو بخش Health و اون جا Health و بقیه آیتم ها مثل شارژ شدن شیلد و .... رو بالا ببری
من این رو کامل توضیح ندادم و خودم هم حواسم نبود. دلیلش این هست که توی Matchmaking باید این رو بگیری و بخش آنلاین.آقا من اچیومنت 50 هزار امتیاز رو گرفتم ولی 15 هزار تا رو نه !! :-o
چرا اونوقت ؟!
نه بقیه رو همه رو خاموش کن و فقط Red باشه. برای تاثیر بهتر این کارهایی که می گم رو هم علاوه بر چیزهایی که صفحه قبل گفتم بکن. تو بخش Elite هم برو و تمام Health و آیتم هاشون رو کم یا صفر یا disable بکن. فقط هم red skull باید on باشه و بقیه رو ببند. من خودم این جوری رفتم و مطمئن هستمبرهان جان منم همینطور
الان 50هزار رو گرفتم اما 1 جون بیشتر ندارم.فقط هم توسط نارنجک مردم + اینکه با بازوکا یا از این لانچر قوی ها به یه جای نزدیک زدم خود کشی شده.
میگم موقع دست کاری تو skull ها به غیر از Red چند تا دیگه اتوماتیک روشن بود!!! لازم نبود اونا رو خاموش کنیم؟؟؟
برهان جان اینی که نوشتی اشتباهه یک set درسته تنظیمات هم به همین صورت
Game, Set, Match25
Completed a Firefight set on Legendary without dying.
دقیقا مانند اچیومنت بالا باید عمل کنید و تنها کاری که باید انجام دهید تغییرات زیر را در نحوه settingها اعمال کنید تا بازی در یک Wave به پایان برسد و اچیومنت را دریافت کنید.
فکر کنم این رو تو پست اول گفته بودیم که باید بترکن:d ولی بازم ممنون مرسی
اینجا set با wave فرق داره؟:d من فکر کردم یکی هست. در اصل این اچیومنت زمانی به شما داده میشه که توی FF تعداد دشمن ها تو آخرین Round شمارش بشه و بگه 5 تا مونده و .... مرسی از تذکرتبرهان جان اینی که نوشتی اشتباهه یک set درسته تنظیمات هم به همین صورت
set با wave فرق داره
منم هم یک ویو رو لجندری رفتم و هم یک set اما با اونکه حتی 1 بار هم نمردم و ریزپاین نشدم. بازم نداد
یکم بیشتر راهنمایی میکنید منو لطفا؟؟؟:-*
منم هم یک ویو رو لجندری رفتم و هم یک set اما با اونکه حتی 1 بار هم نمردم و ریزپاین نشدم. بازم ندادبرهان جان اینی که نوشتی اشتباهه یک set درسته تنظیمات هم به همین صورت
set با wave فرق داره
نگاه کن فکر کنم میدونم اشکالت از کجاست!منم هم یک ویو رو لجندری رفتم و هم یک set اما با اونکه حتی 1 بار هم نمردم و ریزپاین نشدم. بازم نداد
:dفکر کنم این رو تو پست اول گفته بودیم که باید بترکن:d ولی بازم ممنون مرسی
ببین مپ رو باید اون سفینه فضایی انتخاب کنی که کوچیک هستش و اگه اشتباه نکنم دومین مپ هست. اسمش یادم نمیاد. اونجا من تو 55 دفیفه 205000 تا گرفتم. تنظیمات Elite هم برای راحت تر شدن کار هست و می تونی همه چی رو 0% بکنی. این رو قبلا هم گفته بودمدوستانی که اچیو 1 میلیون رو گرفتن لطفا بگن تو کدوم مپ گرفتم... ممنون میشم.
من بعد 2 ساعت و خورده ای 200هزار رو گرفتم.فک کنم تنظیمات رو باید بیشتر بدونم.چون من تنظیمات صفحه 1 رو گذاشتم .اما یه سری تنظیمات هم مال ایلت ها و یه گزینه دیگه هست که اونا هم % داره.نمی دونم باید کم کنم یا زیاد.
خواهش می کنم دوست عزیز. والا نمی دونم دقیقا مشکل کار کجاست. باید صبر کنی ببینی کسی جواب رو میدونه یا نه. به نظر من یک دور از اول شروع کن و تو مرحله دو تست کن ببین بازم مشکل داری یا نهخيلي ممنون آقا برهان فقط یه مشکلی هست که وقتی یه چپترو میارم که اچیومنت مخصوصشو بگیرم با اینکه کارشو درست انجام میدم بازم اچیومنت باز نمیشه فکر کنم یه مشکله خاصی داره اگه راهنمایی کنی ممنون میشم
والا من همیجوری رفتم ولی اچیومنترو دادمنم هم یک ویو رو لجندری رفتم و هم یک set اما با اونکه حتی 1 بار هم نمردم و ریزپاین نشدم. بازم نداد
بله... اگه بازی رو روی درجه سختی Legendary تموم کنیم اچیومنت های تمام درجات داده میشه ؟
ببین من خودم 1 میلیون رو حدود 150 دقیقه طول کشید بگیرم.:d
میدونم، کارت درسته اما من خودم هر چی از این کوتوله ها کشتم اچیو رو نداد بعد دیدم وقتی باش الیت میکشم میترکن و این علامت رو میدن:d
=========================
دوستانی که اچیو 1 میلیون رو گرفتن لطفا بگن تو کدوم مپ گرفتم... ممنون میشم.
من بعد 2 ساعت و خورده ای 200هزار رو گرفتم.فک کنم تنظیمات رو باید بیشتر بدونم.چون من تنظیمات صفحه 1 رو گذاشتم .اما یه سری تنظیمات هم مال ایلت ها و یه گزینه دیگه هست که اونا هم % داره.نمی دونم باید کم کنم یا زیاد.