Halo : Reach پرفروش ترین بازی 2010

Dreadlord

کاربر سایت
GamesIndustry.biz چند لیست منتشر کرده که پیش بینی های خود درباره ی عملکرد بازیها در سال 2010 را نشان می دهد. نکته جالب در لیست اول وجود Halo : Reach به عنوان پرفروش ترین بازی سال 2010 است!

پیش بینی پرفروش ترین بازیهای 2010

1. Halo: Reach
  2. Final Fantasy XIII
  3. StarCraft II
  4. Call of Duty 7
  5. FIFA 11
  6. BioShock 2
  7. Mass Effect 2
  8. God of War III
  9. Call of Duty: Modern Warfare 2
  10. Gran Turismo 5

بازیهایی که عملکرد آنها در زمینه فروش معلوم نیست!

1. Alan Wake
  2. Heavy Rain
  3. Darksiders
  4. Split Second
  5. Brink
  6. APB
  7. Mass Effect 2
  8. Dante's Inferno
  9. Just Cause 2
  10. Metro 2033
  11. Max Payne 3
  12. Red Dead Redemption

احتمال داشتن کمترین محبوبیت برای هر سبک

1. Music – 33.7%
  2. First-person shooter – 13.5%
  3. Real-time strategy – 12.6%
  4. Casual / social – 10.3%
  5. Action / adventure – 7.3%
  6. Racing - 7%
  7. MMO – 6.2%
  8. Sports – 6.2%
  9. Role-playing – 3.2%

احتمال داشتن بیشترین محبوبیت برای هر سبک

1. Casual / social – 32.3%
  2. Action / adventure – 23.5%
  3. MMO – 17.3%
  4. Role-playing game – 9.7%
  5. First-person shooter – 9.1%
  6. Racing – 2.9%
  7. Real-time strategy – 2.3%
  8. Sports – 1.5%
  9. Music – 1.5%

آخرین ویرایش:
NSMB فکر نکنم این مقدار باشه.آمار NPD نوامیر که می گفت 1.39 میلیون فروخته .در ژاپن هم این هفته اعلام شد که تا الان 2.7 میلیون رسیده.که با هم میشه 4 میلیون در آمریکا(فقط ماه نوامبر و ژاپن.تو اروپا هم فکر نکنم عرضه شده.توی آمار نوامبر انگلیس که نبود.فکر نکنم بیشتر از 5میلیون تا الان شده باشه.
والا تو ژاپن تو 4 روز اول فقط 1 میلیون فروخته بود . تا هفته اول هم به 1.5 میلیون رسیده بود .
تو امریکا هم فقط تو نوامبر 1.4 میلیون فروخته . اون 4 میلیون هم طبق گزارش BusinussWeek فقط تو امریکا بوده ( منبع ). تو ژاپن هم 2.8 میلیون فروخته ( منبع ) تو اروپا هم عرضه شده و 2.5 میلیون فروخته (منبع )
بحث رو خودم منحرف کردم :d

خوب راستش به نظر من لیست یه کم عجیبه.مخصوصا در مورد GT
اگر آمار فروش سری GT درست یادم باشه ،
اولی حدود 11 میلیون(رتبه اول فروش در PS1)
دومی حدود 10 میلیون(رتبه دوم فروش در PS1)
سومی حدودا 15 میلیون(رتبه دوم فروش در PS2)
چهارمی حدود 11میلیون(رتبه سوم فروش در PS2)

این دموی آخری هم که حسابی کولاک کرد.حالا چرا دهم گذاشتنش یه خورده عجیبه!این بازی کم فن نداره،هر چقدر هم که بخواد بد حساب کنه حداقلش اینه که از Gow3 که بیشتر میفروشه.
روی HR هم که اصلا نمیشه حساب کرد.در حالت خوب 1 میلیون میفروشه.مگر اینکه سال
Halo Reach که حرف نداره ولی بهheavy rain وalan wake کم لطفی شده gt5 هم اگه مثل پرولوگوش باشه دهم هم به سرش زیاده
:cheesygriعجب!

سلام
بابت خبر ممنون بابک جان.
دوستان در نظر بگیرید زمانی که Halo 3 عرضه شد IB کنسول MS بین 17 تا 20 میلیون بود ولی الآن(همین الآن!)39 میلیون تایید شده و تا سپتامبر(9 ماه دیگه)برای هر سه ماهه که 1.5 میلیون دستگاه هم در نظر بگیریم(فرضی)میشه نزدیک به 44 میلیون دستگاه که خیلی خیلی بیشتر از زمان عرضه ی Halo 3 بوده و به نظر من MS همونطور که تبلیغات فوق گسترده برای Halo 3 کرد(چاپ لولگوی Halo 3 روی لیوان!!!)برای این بازی هم زیاد تبلیغ میکنه...تازه اینم در نظر بگیریم که Halo 3 یه بازی Next-Gen کامل نبود و آپگرید شده ی Halo 2 بود ولی داستان ساخت و تولید Reach به کلی متفاوته...به نظر من اگه رکورد Halo 3 رو نزنه کمتر هم فروش نمی کنه(منظور توی همون بازه ی زمانیه).
و اما بقیه ی بازی ها...
FF 13 به نظرم جزء 10 باشه ولی نه جزء 5 تای اول،GT5 هم به نظر من یکی از رده های بالا رو در اختیار میگیره ولی نکته اینجاست که بازی های Wii و DS هم وجود دارن لیست 2009ـه یه نگاه بندازین متوجه میشین(البته تا قبل از دسامبره و برا امریکاست ولی با دسامبر و به صورت جهانی هم تفاوت زیادی نمی کنه)...
GOW III هم من فکر میکنم یا جزء 10 تا میشه یا نهایتاً 11 یا 12 میشه...
AW و HR هم No Comment:biggrin1:

بع! تازه داشتیم یه کم بهت امیدوار میشدیم که مثل بعضی ها نیستی ها! :دی آخه مگه کیج چه هیزم تری بهتون فروخته؟! راستی یه چند نمونه هایپ از این دو بازی ای که نام بردی رو هم نشون ما میدی؟! :دی یکی در حد Halo 3 که تابلوی 10 متری بزنن به درودیوار شهر! :دی (نگو عکس رو بده چون پیدا کردنش سخته!) یه چیزی توی این مایه ها:
180px-Mural_ad_GTA_IV_NYC.jpg
این عکسش رو میزاری:cheesygriاین تبلیغات بصورت پری ویو- هندز ان- و هزار جور مصاحبه هم شکل میگیره!ولی اون قضیه تابلو واقعا موثره ولی نه تی همه کشور ها!(همون امریکا 70% فروش HALO هست:biggrin1::biggrin1::biggrin1:)ولی بلاخره طرفدار خاص خودشون رو هم دارن -که به اون فروش نجومی میرسن-من که اصلا XBOX 1 نداشتم رو PC تجربه کردم شماره های قبلی بازی رو سر همین یک جوری طرفدارش شدم(رو من هایپشون اثری نداشت:biggrin1:)

در کل بازی ها عالی میشن من نوشتم شک-(ما که شکاک نیستیم و مطمئنیم چی از اب در میان این دو و بد جوری هم منتظرشونیم:love:)

مطمئننا الان اگه از 90 % کسایی که PS3 دارن بپرسی بهترین بازیی که تو 2010 برای کنسول PS3 میاد چیه ؟ جواب میدن Heavy Rain !
یا خوب تریلر های بازی رو ندیدی یا هنوز تو بطن ماجرا قرار نگرفتی وگرنه نظرت چیز دیگه ای بود ! حداقل بازی کردن فارنهایت و تجربش به من میگه GOTY امسال برای من HR هست .

نیما گفتم شک با قرمز هم نوشتم!من که خودم شکی ندارم بابا -ولی بازی خدایش از هر نظر عالیه -دیوید و چیز بعد- من جوری گفتم که یعنی اینا در حد همون بازی های انحصاری
کنسولاشون میفروشن ولی مثلا نه به اندازه GT5 و GOWIII یک مقدار کمی(چند میلیون نسخه:biggrin1:)کمتر
چرا میزنی تو GoTY نشدن یک بازی که Q1 عرضه میشه که شکی ندارم-
مگر اینکه بقیه بازی های فوق العاده مضخرف باشن
-یک نگاه به لیست امسال بندازی میبینی -نمونه: B S2-MAFIA II-A W-GOW III-GT5- HALO-FF XIII (و خیلی بازی دیگه که نمیشه نام برد)که تا الان همشون از این ادعا ها کردن!امسال مثل پارسال کم زرق و برق نیست
(و 1 بازی فوق العاده نداره که دمدمیای کریسمس 2010 عرضه بشه)

AW و HR هم No Comment:biggrin1:
ایول ممد-خدایش اگه اشتباه منو میکردی-هر روز باید پاسخگو بودی:دی

اگر آمار فروش سری GT درست یادم باشه ،
اولی حدود 11 میلیون(رتبه اول فروش در PS1)
دومی حدود 10 میلیون(رتبه دوم فروش در PS1)
سومی حدودا 15 میلیون(رتبه دوم فروش در PS2)
چهارمی حدود 11میلیون(رتبه سوم فروش در PS2)
اون موقع تعداد فروش کنسول تو دنیا واقعا نجومی بود مثلا شماره اخر GT شاید 70-80 میلیون PS2 تو بازار بود-
قیمتهای بازی نصف بود!اوضاع اقتصادی بد نبود-GT رقیبی نداشت!کنسول رقیبی وجو نداشت!و کلی دلیل و برهان دیگه که بازی نمیتونه 11 تا بفروشه!ولی من مطمئنم فروش خیلی چشم گیری میکنه- و تقریبا بزرگترین فروش برای بازیهای انحصاری سونی میشه (5-4 تا رو که میزنه تو گوشش-البته یک حرکت خوبی هم که کردن نسخه PAL , US بازی رو تو تابستون عرضه میکنند و سر همین قضیه GOW -H R -FF XIII کلی یوزر جذب سونی میشه و همین هم به فروش بازی کمک میکنه)-البته شاید سخت شدن زیا از حد بازی کمی اددم ها رو برنجونه!و....
بعله..؟!!همین GT5P بیش از 4.2 میلیون فروخته!اگر هم میخوای مقایسه کنی GT4P تقریبا 1.9 میلیون فروخت در حالی که شماره GT4 یشتر از 9.6 میلیون فروخت.:)
اگه ممکنه یک لینکی بدید ما هم ببینیم!!!
گفتم که حد اقل تو گوش 5 میلیون میزنه و میره به سمت بالاتر ها!!!!کلا نسل قدیم و الان رو نباید مقایسه کرد-الان اوضاع اقتصادی خراب- قیمتها هم رفته بالا شرایط هم فرق میکنه -ولی تو فروش بالای Gt شکی نیست(اشاره کردم به نظر من بیشترین فروش در بین تمام انحصاری های سونی میشه)

آخرین ویرایش:
اون موقع تعداد فروش کنسول تو دنیا واقعا نجومی بود مثلا شماره اخر GT شاید 70-80 میلیون PS2 تو بازار بود-
قیمتهای بازی نصف بود!اوضاع اقتصادی بد نبود-GT رقیبی نداشت!کنسول رقیبی وجو نداشت!و کلی دلیل و برهان دیگه که بازی نمیتونه 11 تا بفروشه!ولی من مطمئنم فروش خیلی چشم گیری میکنه- و تقریبا بزرگترین فروش برای بازیهای انحصاری سونی میشه (5-4 تا رو که میزنه تو گوشش-البته یک حرکت خوبی هم که کردن نسخه PAL , US بازی رو تو تابستون عرضه میکنند و سر همین قضیه GOW -H R -FF XIII کلی یوزر جذب سونی میشه و همین هم به فروش بازی کمک میکنه)-البته شاید سخت شدن زیا از حد بازی کمی اددم ها رو برنجونه!و....
بعله..؟!!همین GT5P بیش از 4.2 میلیون فروخته!اگر هم میخوای مقایسه کنی GT4P تقریبا 1.9 میلیون فروخت در حالی که شماره GT4 یشتر از 9.6 میلیون فروخت.:)

اینو کلی میگم . اشتباه شما همینه فکر میکنین مثلا چنین تبلیغاتی خیلی تاثیر گذاره . همین الان ما برای کار خودمون چنین تبلیغاتی سطح شهر میکنیم ولی یه مشتری نیومده بگه اقا ما این بنر تبلیغاتی را دیدیم اومدیم مشتریه شما شدیم !:biggrin1: همش مربوط به تبلیغات مشتری های خودمون به دیگران بوده . همین الانش ممکنه خیلی از جنسها 10 برابر جنسهای دیگه تبلیغات داشته باشه ولی فروشش در حد و اندازه رقیبش نباشه . اینو قبول کنید که حرف اول را کیفیت میزنه نه چیز دیگه.
خلاصه اونایی که شاغلن بهتر میدونن و بازی سازی هم یه شغله . میخوام اینو بگم فکر نکنید تبلیغات این چنینی حتی هر جور دیگش تاثیر بسیار زیادی داره . همین الان میخوام ازتون بپرسم سر راه و تونمایشگاه ها که رفتید این همه بهتون وسایل تبلیغاتی دادند چند بار رفتید سراغ همون مشاغل تبلیغاتی ؟
بزرگترین تبلیغ برای هر چیز حتی خود بازی تبلیغ مشتری به مشتری هست . یعنی تو یه موبایل بخری بری برای دوستت هم تعریف کنی و دوستت را راضی به خریدش کنی .
الان خیلی ها فکر میکنن مثلا اگه halo3 فروخت 80 درصدش تبلیغات بوده . نه عزیز از نصف بیشترش همون مشتری هایی بودن که قبلا شماره ی 1 و 2 را تجربه داشتن و بقیش میمونه واسه تبلیغات یا معرفیه این بازی به دیگران و ......

دوست عزيز من اصلا قبول ندارم كه تبليغات تاثيري تو فروش نداره.من خودم از كساني بودم كه وقتي اون همه تبليغ ماكروسافت رو ديدم براي هيلو 3 رفتم به خاطرش يكX360 گرفتم در حالي كه نه شماره 1 ونه2 رو بازي كرده بودم فقط وفقط به خاطر تبليغات.

اولا که من نگفتم تاثیر نداره گفتم بعضی ها فکر میکنن تاثیر بسیار زیاد داره اینطور نیست .
دوما شما مگه تو خارج بودی تا این همه تبلیغات را ببینی ؟ تنها کار ما اینه که بشینیم تریلر ببینیم .
سوما ما ایرانی ها برای خرید یه بازی 3 هزار تومانی نیاز به تبلیغ نداریم تا شما را تبلیغات مجبور به خرید بازی کنه !
چهارما اگه توهم تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفتی فکر نکن کسانی مثل تو بیشتر آمار فروش یه بازی را اختصاص میده .
من بهتون مثال زدم همون شهری که خودتون هستید از این بنر های تبلیغاتی زیاد دیدی ولی چند بار رفتید سراغشون ؟ مطمئن باش مردم بیشتر از تبلیغات دنبال جنس با کیفیت هستند که اونم با تجربه و اعتبار یه شرکت به دست میاد نه چیز دیگه اما تبلیغات هم نیاز هست هم که خودت بشناسونی . اینو باید قبول کرد تا خودت نری پیش مشتری , مشتری پیشت نمیاد این واقعه زمانی رخ میده که مردم جنس تو را امتحان کنن و امتحان را پس بده و این بزرگترین تبلیغ برای یه کالاست که میتونه با دهن به دهن چرخیدن به فروش کالات کمک بسیار کنه .
البته اینو بگم بیشتر از هر زمانی تبلیغ نیازه که برای اولین بار بخوای جنس و کالا و حالا بازیه خودت را بشناسونی چون کسی امتحان نکرده که بعد این دیگه این کیفیت اون چیزی که داری خودش یه تبلیغه بزرگه .

شما اینو در نظر بگیر الان دیگه مردم halo1, 2 و حتی halo3 و odst را به حد کافی دیدن و یا تجربش کردن یا دوستاش بهش تعریف کردن و حتی حاضر شده بره خونه رفیقش امتحان کنه . پس مردم دیگه از این بازی و نوع و سبک بازی اگاه هستند به نظرت کسی که که خودش بعد از این همه مدت از بازی خوشش نیومده دوباره حاضر میشه بره مثلا reach بخره یعنی مردم این همه احمق هستند ؟! مطمئن باش به چنین شخصی تبلیغات کهکشانی هم تاثیر نداره ! یا اگه کسایی هم که تا حالا تجربه نکردند بالاخره بعد این مدت و این همه شماره تو یه جایی دیده و شنیده و میدونه چیه بازیش . بازم میگم تبلیغات تاثیر گذاره ولی نه در حدی که فکر میکنید .

ويا بازي با اون كيفيت U2 چرا بايد فروشش كم باشه.

به قول آریا :biggrin1: چنین بازی هایی مثل u2 بیشتر از تبلیغات به نوع سبک بازی ربط داره . الان مثلا میبینی که gears2 بیشتر از u2 میفروشه علت بیشتر نوع سبک gears هست .چون بازبازها مخصوصا این آمریکایی ها بیشتر به بازی های خونو و خونپاشی و خشن علاقه نشون میدن .

آخرین ویرایش:

اینو کلی میگم . اشتباه شما همینه فکر میکنین مثلا چنین تبلیغاتی خیلی تاثیر گذاره . همین الان ما برای کار خودمون چنین تبلیغاتی سطح شهر میکنیم ولی یه مشتری نیومده بگه اقا ما این بنر تبلیغاتی را دیدیم اومدیم مشتریه شما شدیم !:biggrin1: همش مربوط به تبلیغات مشتری های خودمون به دیگران بوده . همین الانش ممکنه خیلی از جنسها 10 برابر جنسهای دیگه تبلیغات داشته باشه ولی فروشش در حد و اندازه رقیبش نباشه . اینو قبول کنید که حرف اول را کیفیت میزنه نه چیز دیگه.
خلاصه اونایی که شاغلن بهتر میدونن و بازی سازی هم یه شغله . میخوام اینو بگم فکر نکنید تبلیغات این چنینی حتی هر جور دیگش تاثیر بسیار زیادی داره . همین الان میخوام ازتون بپرسم سر راه و تونمایشگاه ها که رفتید این همه بهتون وسایل تبلیغاتی دادند چند بار رفتید سراغ همون مشاغل تبلیغاتی ؟
بزرگترین تبلیغ برای هر چیز حتی خود بازی تبلیغ مشتری به مشتری هست . یعنی تو یه موبایل بخری بری برای دوستت هم تعریف کنی و دوستت را راضی به خریدش کنی .
الان خیلی ها فکر میکنن مثلا اگه halo3 فروخت 80 درصدش تبلیغات بوده . نه عزیز از نصف بیشترش همون مشتری هایی بودن که قبلا شماره ی 1 و 2 را تجربه داشتن و بقیش میمونه واسه تبلیغات یا معرفیه این بازی به دیگران و ......
دوست عزيز من اصلا قبول ندارم كه تبليغات تاثيري تو فروش نداره.من خودم از كساني بودم كه وقتي اون همه تبليغ ماكروسافت رو ديدم براي هيلو 3 رفتم به خاطرش يكX360 گرفتم در حالي كه نه شماره 1 ونه2 رو بازي كرده بودم فقط وفقط به خاطر تبليغات.همين mw2 چرا بزرگ ترين لانچ تاريخ شد به خاطر اون همه تبليغ و بزرگنمايي.در حالي كه بهترين FPS نسل فعلي Bio shock {از نظرمن البته} فروش به مراتب خيلي كمتري داشت. ويا بازي با اون كيفيت U2 چرا بايد فروشش كم باشه.پس من اينطور نتيجه مي گيرم تبليغات مي تونه خيلي از كيفيت نتيجه بهتري داشته باشه.

این روزا هم بازار این لیست های فرا منطق سایت ها داغ آخه من نمیدونم
# Alan Wake
# Heavy Rain
اصلا فکر کردن میخواد همه میخرن هرکی بازی با درجه M بازی کنه میخره

چه جالب،هر چی بازی 360 هست اومده رو،بازی های پی اس 3 و پی اس پی و .. + پیسی همه رفته زیر
mgs rising هم که با این که مولتیه پیداش نیست...
عجب آمار علمی ای...اگر این طوری باشه هر کسی میره یه تاپیک میزنه برای پیش فروش...خیلی جالبه...:) :)

mgs rising هم که با این که مولتیه پیداش نیست...
بخاطر اینکه ریلیز دیتش معلوم نیست . شاید برای امسال نباشه .
--
امسال سونی 2 تا first Party داره که تو نسل های قبل هم بودن و فروشش خوبی هم داشتن , و نسبتا فروششون تضمین شدست(GOWIII.GT5) .
ولی HR; باید دید که سونی چیکار میکنه .

شما فروش عنوان های قبلی سری هیلو رو میدونید...؟!

دروغ چرا , فقط اطلاع از بالا بودن فروششون دارم , نه اينكه بدونم چندم بوده ...

ولي با اينكه من فقط xbox دارم نميشه عنواني مثله gt5 رو ناديده گرفت كه مطمئنا فروش بالايي خواهد داشت ...

همون heavy rain و alan wake كه بعضي ها ميگن ماله سري m هستش , دليل نميشه هر بازي خوبي

خيلي بفروشه و از اين حرفا ... مگه يه بازي كه تازه مياد رو چه حساب گيمرها بازي رو انتخاب ميكنن ؟

غير از اينه كه تريلر هاي بازي رو ميبينن , دنبال دونستن داستان بازي ميگردن تا ببينن چي به چيه و

بعد براي خريد اقدام ميكنن ؟! خوب حالا اين H R و A W تا الان چه چيزه جز جذابيت توي داستانهاشون

و تريلر هاشون كه ريليز شده ديد؟ خدايي من خودم به وقتي تريلر H R رو ديدم كف كردم ....

نور پردازي A W رو ديدم واقعا حال كردم .... چرا اين 2بازي بايد تو ليست نامعلوم فروش باشن ؟! (البته تمام اين حرفا نظر و اعتقاده منه , نظره شما و بقيه دوستان هم كاملا محترم و قابله احترامه ...)

دروغ چرا , فقط اطلاع از بالا بودن فروششون دارم , نه اينكه بدونم چندم بوده ...

ولي با اينكه من فقط xbox دارم نميشه عنواني مثله gt5 رو ناديده گرفت كه مطمئنا فروش بالايي خواهد داشت ...

همون heavy rain و alan wake كه بعضي ها ميگن ماله سري m هستش , دليل نميشه هر بازي خوبي

خيلي بفروشه و از اين حرفا ... مگه يه بازي كه تازه مياد رو چه حساب گيمرها بازي رو انتخاب ميكنن ؟

غير از اينه كه تريلر هاي بازي رو ميبينن , دنبال دونستن داستان بازي ميگردن تا ببينن چي به چيه و

بعد براي خريد اقدام ميكنن ؟! خوب حالا اين H R و A W تا الان چه چيزه جز جذابيت توي داستانهاشون

و تريلر هاشون كه ريليز شده ديد؟ خدايي من خودم به وقتي تريلر H R رو ديدم كف كردم ....

نور پردازي A W رو ديدم واقعا حال كردم .... چرا اين 2بازي بايد تو ليست نامعلوم فروش باشن ؟! (البته تمام اين حرفا نظر و اعتقاده منه , نظره شما و بقيه دوستان هم كاملا محترم و قابله احترامه ...)
Marketing یکی از دلیل فروشش که Sony ضعیف تو این کار . اگه نبود UC2 باید خیلی بیشتر از این حرف ها میفروخت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or